KİMYASAL GEBELİK Mİ YAŞIYORUM?

Evet değerlerin düşüyor . Kimyasal gebelik yaşıyorsunuz bende yaşadım değerlerim sizin ki gibi düşmeye başladı 10 gün sonra kanamam başladı. Kanama olmasaydı ilaç ile düşürtecek ti doktorum

Beta sırasıyla; 16-51-266-149-66oldu en son 24 Ekim sabahı 66 dı kanama hala yok Son adet tarihim 19 Eylül sizce benim hala kanamamın başlamaması normal mi

Beta sırasıyla; 16-51-266-149-66oldu en son 24 Ekim sabahı 66 dı kanama hala yok Son adet tarihim 19 Eylül sizce benim hala kanamamın başlamaması normal mi
Hayır normal değil. Ultrason ile baktılarmı kese görün dümü değerlerin düşmesi sağlıklı embriyo değil

Anladım. Sonuç ne olursa olsun sakın strese girip üzülme. Ben kimyasal gebelik sonrası sağlıklı bir oğlum oldu ama strese girdiğim için 3 sene sonra anca oldu
Bilmiyorum ya 2.defa yaşıyorum bu durumu çok can sıkıcı bir olay inşallah benimde sağlıklı bir evladım olur. Peki sizce konu sahibi gibi bir mucize olup gebelik devam edebilir mi ? Konu sahibininde kanaması olmayıp beta artmaya başlamış

Olabilir mucizeler var değer düşmesi gelişim geriliğinden. Gelişim yavaş olup birden normalede dönebilir. Siz içinizi ferah tutun güzel düşünün. 2. Defa neden kimyasal oluyor bir sonraki gebelik için bunuda araştırın

Genetik ve pıhtılaşma için kan verecem inşallah her şey güzel ve kolay olur çok teşekkür ederim

Genetik ve pıhtılaşma için kan verecem inşallah her şey güzel ve kolay olur çok teşekkür ederim
Kendini üzüp strese sokma gerisi çok kolay olur ve ilişkiye bebeğim olacakmı diye girme kendini rahat bırak o düşünceyi sil kafandan. Ben tamamen umursamadığım dönem hamile kaldım

Kendini üzüp strese sokma gerisi çok kolay olur ve ilişkiye bebeğim olacakmı diye girme kendini rahat bırak o düşünceyi sil kafandan. Ben tamamen umursamadığım dönem hamile kaldım
Orası öyle tabi üstüne düştükçe olmuyor.. Femara ve iğne ile gebe kalmıştım zaten ben pcosum kolay gebe kalamıyorum . Rabbim nasip eder inşallah tez vakkitte

Herkese merhaba konuyu ben açtım ve açıklama yapma gereğindeyim. Dün betam yükseldi baya ve keseyi gördük. Progesteron başlattı doktorum hemen lakin ertesi gün bayaaa bi kanamam başladı pıhtılı şeklinde hastaneye gittin betam düne göre baya düşmüş düşük yapıyorsun muhtemelen dediler keseyi göremediler belkide düştü. Anladığım şu ki sağlıklı değildi betanın sürekli düşüp sonra artması zaten sağlıklı olmayacağını bana göstermiş olmuştu en başta..

Hayır canım başlamadı yarın doktora gidecem çok geçmiş olsun sana da inşallah en erken vakitte sağlıklı gebelik elde ederiz
Amin canım Rabbim böyle uygun görmüş demek ki yapacak bir şey yok maalesef benim kanamam baya var seninde başlar büyük ihtimalle… adet gecikmenin kaçıncı günündesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…