-
- Konu Sahibi kadersizben
Ben yarın doktora gideceğim pıhtılaşma ve genetik için kan verecem eğer pıhtılaşma yoksa corasprin bir etki yapar mı bilmiyorum canım ama en düşüğü kullanılabilir bence hamilelikte kanama olmadığı süreceKimyasal yaşadığımız için acaba corasprin kullanmalı mıyız bi yerse okudumda kafam karıştı sen ne diyorsun?
Hemen o testleri yapıyorlar mı? Hangi hastanede ve hangi bölümde yaptıracaksınBen yarın doktora gideceğim pıhtılaşma ve genetik için kan verecem eğer pıhtılaşma yoksa corasprin bir etki yapar mı bilmiyorum canım ama en düşüğü kullanılabilir bence hamilelikte kanama olmadığı sürece
Benim 2.defa kimyasal olduğundan yapalım dedim doktor kabul etti. Genetik test tıbbi genetik bölümünde yapılıyor eşinde sende kan veriyorsun. Pıhtılaşma testi de kadınlığımda yapılıyor yine kan vererek oluyorHemen o testleri yapıyorlar mı? Hangi hastanede ve hangi bölümde yaptıracaksın
İnşallah sorun çıkmaz ama bence sen 6 ay içinde gebe kalacaksın çünkü 2 kez hamile kaldın yaniBenim 2.defa kimyasal olduğundan yapalım dedim doktor kabul etti. Genetik test tıbbi genetik bölümünde yapılıyor eşinde sende kan veriyorsun. Pıhtılaşma testi de kadınlığımda yapılıyor yine kan vererek oluyor
İnşallah canımİnşallah sorun çıkmaz ama bence sen 6 ay içinde gebe kalacaksın çünkü 2 kez hamile kaldın yani
Ne durumdasın gördün mü yumurtlamaİnşallah canım
Ya doktora gittim dün yumurta yok dedi geldim akşama doğru test taptım böyle çıktı sanki pik olacak gibi valla şaştım kaldımNe durumdasın gördün mü yumurtlama
Nasıl yok dedi ki o zaman en az 18-19 mm olmuştur bu koyulukta olduysa bugün yaptın mı tekrardan?Ya doktora gittim dün yumurta yok dedi geldim akşama doğru test taptım böyle çıktı sanki pik olacak gibi valla şaştım kaldım
Sanki var da çatlamış gibiNasıl yok dedi ki o zaman en az 18-19 mm olmuştur bu koyulukta olduysa bugün yaptın mı tekrardan?
Daha sanki yumurtlama yok gibi?evet canım yaptım o da böyle çıktı
Sanki var da çatlamış gibi
Tam koyu gördün mü ikisini aynı koyuluktaevet canım yaptım o da böyle çıktı
evet canım yaptım o da böyle çıktı
Evet seninki pik olmuş benim tüm testlerim böyle sanki 14ünde pik olduEki Görüntüle 3504195
Benim böyleydi yumurtlama günü ertesi günü çatladı
Sanki 14 ün sabahı pik gibi dikkat ediyor musun su alımına falan? Seyreltme olmamalı diyordu aldığım yer 2 saat öncesinde sıvı alımını kesiyordum ben aynı koyulukta ya da daha koyu olduğunda yumurtlama demişti bana aldığım yer ama bilmiyorum ne kadar doğrudur ilk defa kullandımEvet seninki pik olmuş benim tüm testlerim böyle sanki 14ünde pik oldu
Aynen testten önce iki saat sıvı alımını kesmeye çalıştım , 14ğnde sabah 10 da yaptığımda koyudu gece 10 da yaptım hafif açılmıştı gün içinde pik olup çatlamaya mı geçti diye düşündümSanki 14 ün sabahı pik gibi dikkat ediyor musun su alımına falan? Seyreltme olmamalı diyordu aldığım yer 2 saat öncesinde sıvı alımını kesiyordum ben aynı koyulukta ya da daha koyu olduğunda yumurtlama demişti bana aldığım yer ama bilmiyorum ne kadar doğrudur ilk defa kullandım
Ne durumdasın testlerin silikleşti miAynen testten önce iki saat sıvı alımını kesmeye çalıştım , 14ğnde sabah 10 da yaptığımda koyudu gece 10 da yaptım hafif açılmıştı gün içinde pik olup çatlamaya mı geçti diye düşündüm
Canım bu şekilde çıktı ne olduğunu anlamadımNe durumdasın testlerin silikleşti mi
Allah Allah niye sürekli silik gibi ki ? Anlayamadım normalde kaç günde bir regl olursun?Canım bu şekilde çıktı ne olduğunu anlamadım
30 günde bir olurum bende anlamadım çok şaşkınım gerçektenAllah Allah niye sürekli silik gibi ki ? Anlayamadım normalde kaç günde bir regl olursun?
Allah Allah şimdi tam anlamıyla yumurtlama olduğunda koyu olması lazım acaba geç mi yumurtlama olacak ya da oldu kaçırdın mı dicem ama hep ovulasyonda yapmışsın30 günde bir olurum bende anlamadım çok şaşkınım gerçekten