- 24 Ekim 2024
- 56
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi kadersizben
Değeriniz düşmeye başladığı için evet maalesef sağlıksız gebelikArkadaşlar merhaba 14 ekim adetimin bir gün gecikmesiyle gebe olduğumu öğrendim o akşam kan testim 150 çıktı
16 ekim 218 (akşam) 16 ekim gece 179
18 ekim 142
20 ekim 136
Şu an 5+1 deyiz sağlıksız gebelik dendi ama regl gecikmenin 12.günündeyim hala kanamam ağrım yok..Bugün akşam tekrardan kan vereceğim…
İlk gebeliğimdi evlendikten 4 ay sonra oldu 5.ayda hamile olduğumu öğrendim şu an ben ne yaşıyorum ..kimyasal gebelikse kanamam ne zaman başlar başınıza geldiyse anlatır mısınız kanamanız tam olarak ne zaman başladı.??
Bence yarın bi daha kan verin kaça düştüğünü görünBu kadar geç olması normal mi internette kanama en geç adet gününden 1 hafta sonra olur yazıyor anlamadım bu işten ilk gebeliğimdi nasıl sevinmiştim resmen yıkıldım vardır Rabbimin bir bildiği diyorum umarım annelik duygusunu tekrar yaşarım
Hayır nolur öyle söyleme,Allahım esirgesin.Bu kadar geç olması normal mi internette kanama en geç adet gününden 1 hafta sonra olur yazıyor anlamadım bu işten ilk gebeliğimdi nasıl sevinmiştim resmen yıkıldım vardır Rabbimin bir bildiği diyorum umarım annelik duygusunu tekrar yaşarım
Doktorun ne dedi buna kimyasalda git gide düşer ve bi süre sonra kanama başlar sıfırlanırBu kadar geç olması derken kanamanın geç gelmesi diyorum .
Ben beta verdim şimdi 432 olmuş yükselmiş bu ne demek ya
Canım dış gebelik olabilir doktorunla görüştün müBu kadar geç olması derken kanamanın geç gelmesi diyorum .
Ben beta verdim şimdi 432 olmuş yükselmiş bu ne demek ya
Dış gebelik denmedi 2 gün sonra bakılcak sağlıklı olabilir ilerleyedebilir dış gebelikte olabilir kimyasalda olabilir dedi 2 gün sonra gidicem kan vermeyeCanım dış gebelik olabilir doktorunla görüştün mü
Maşallah Allahım mucizesi işteKese göründü tutunma kesesi şoktayım anlayamıyorum … ikizdide biri vardı biri mi tutundu diğeri tutunmadı beta saçmaladı acaba…herkes dış gebelik diyordu… ama bugün gittiğimde kese göründü
Alttan muayane oldun mu hiçMaşallah Allahım mucizesi işteya canım benim de beta 266dan 66ya düştü ama hala kanamam başlamadı 19eylül son adet tarihim acaba senin gibi bir durum olabilir mi ?
Beta sırasıyla; 16-51-266-149-66oldu en son 24 Ekim sabahı 66 dı kanama hala yok
Hayır hiç olmadım pazartesiye kadar kanama başlamazsa gel dediler ama bilmiyorum senin gibi bi ihtimalim olur inşallah benimdeAlttan muayane oldun mu hiç