KİMYASAL GEBELİK Mİ YAŞIYORUM?

kadersizben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
56
3
26
Arkadaşlar merhaba 14 ekim adetimin bir gün gecikmesiyle gebe olduğumu öğrendim o akşam kan testim 150 çıktı
16 ekim 218 (akşam) 16 ekim gece 179
18 ekim 142
20 ekim 136
Şu an 5+1 deyiz sağlıksız gebelik dendi ama regl gecikmenin 12.günündeyim hala kanamam ağrım yok..Bugün akşam tekrardan kan vereceğim…
İlk gebeliğimdi evlendikten 4 ay sonra oldu 5.ayda hamile olduğumu öğrendim şu an ben ne yaşıyorum ..kimyasal gebelikse kanamam ne zaman başlar başınıza geldiyse anlatır mısınız kanamanız tam olarak ne zaman başladı.??

Değeriniz düşmeye başladığı için evet maalesef sağlıksız gebelik
Betanız sıfırlanmaya yakın kanamanız başlar büyük ihtimalle çok geçmiş olsun

Bu kadar geç olması normal mi internette kanama en geç adet gününden 1 hafta sonra olur yazıyor anlamadım bu işten ilk gebeliğimdi nasıl sevinmiştim resmen yıkıldım vardır Rabbimin bir bildiği diyorum umarım annelik duygusunu tekrar yaşarım

Bence yarın bi daha kan verin kaça düştüğünü görün
Canım ben 4 defa yaşadım bu durumu üzülme umarım bir daha tekrar etmez seni çok iyi anlıyorum

Hayır nolur öyle söyleme,Allahım esirgesin.
Yine olur, hiç üzülme balım benim. Daha yeni evliymişsin, en doğru zamanda gelecek müjden.

Bu kadar geç olması derken kanamanın geç gelmesi diyorum .
Ben beta verdim şimdi 432 olmuş yükselmiş bu ne demek ya

179 dan sonrası aynı yerde yapıldı sağlıkı olarak ilerler i dedim doktora ilerleyedebilir 2 gün sonraki sonuca göre dedi

Kese göründü tutunma kesesi şoktayım anlayamıyorum … ikizdide biri vardı biri mi tutundu diğeri tutunmadı beta saçmaladı acaba…herkes dış gebelik diyordu… ama bugün gittiğimde kese göründü

Maşallah Allahım mucizesi işte ya canım benim de beta 266dan 66ya düştü ama hala kanamam başlamadı 19eylül son adet tarihim acaba senin gibi bir durum olabilir mi ?
Beta sırasıyla; 16-51-266-149-66oldu en son 24 Ekim sabahı 66 dı kanama hala yok

Şey birde afedersin ama akıntım aşırı şekilde var kanamam başladı sanıyorum bakıyorum akıntı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…