- 24 Ekim 2024
- 56
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi kadersizben
11.günümdeyim kan verdim şimdi bekliyorum
Naptın canım sonuç nedir11.günümdeyim kan verdim şimdi bekliyorum
Benimde beta en son 260 oldu sonrası düşüşe geçti bugün 12 olmuş 1hafta 10 gün bekle kanama olmazsa ilaç yazarım dedi bekliyorum bende canımNaptın canım sonuç nedir
12 olduğu halde neden kanama yok ki daha anlamadımBenimde beta en son 260 oldu sonrası düşüşe geçti bugün 12 olmuş 1hafta 10 gün bekle kanama olmazsa ilaç yazarım dedi bekliyorum bende canım
Daha yeni başladı kanamam ama ani ve müthiş bir ağrı ile başladı12 olduğu halde neden kanama yok ki daha anlamadım
Hadi inşallah rahat atlatırsın ikimizde bu kanama sonrası inşallah regl görmeden hamile kalırızDaha yeni başladı kanamam ama ani ve müthiş bir ağrı ile başladı
Allah sesini duysun amin canım inşallah sağlıklı bebeklere hamile kalıp kucağımıza alabilirizHadi inşallah rahat atlatırsın ikimizde bu kanama sonrası inşallah regl görmeden hamile kalırız
Sen kaç aydır deniyorsunAllah sesini duysun amin canım inşallah sağlıklı bebeklere hamile kalıp kucağımıza alabiliriz
1 buçuk yıl oldu bemimSen kaç aydır deniyorsun
Anladım canım yakın zamanda rabbim sana nasip etsin inşallah1 buçuk yıl oldu bemim
Evet canım pcos var hsg çekildim temmuzda işten temmuzdan sonrada 2 defa kimyasal gebelik yaşadımAnladım canım yakın zamanda rabbim sana nasip etsin inşallahherhangi bir sorunun var mı peki pcos gibi vs..
Hsg sonrası hamile kalanda var hemen ya da kimyasal geçirende çok var nedendir ki radyasyon kaynaklı mı acaba?Evet canım pcos var hsg çekildim temmuzda işten temmuzdan sonrada 2 defa kimyasal gebelik yaşadım
Sanmıyorum pıhtılaşma ve genetik test yaptıracam inşallah çaresi bulunurHsg sonrası hamile kalanda var hemen ya da kimyasal geçirende çok var nedendir ki radyasyon kaynaklı mı acaba?
Sanmıyorum pıhtılaşma ve genetik test yaptıracam inşallah çaresi bulunur
Sol tüp tıkalıydı işlem sırasında açıldıHsg sonrası hamile kalman tesadüf olamaz bence hsg de bir şey çıktı mı
Nerde çektirdinSol tüp tıkalıydı işlem sırasında açıldı
Özel hastanede anestezili çektirdim benNerde çektirdin
Hsg sonrası iki kez gebelik yaşamışsın bence senin artık gebe kalma oranın baya yüksek..Özel hastanede anestezili çektirdim ben
Evet ama tekrarlayan kimyasallar gözümü korkuttuHsg sonrası iki kez gebelik yaşamışsın bence senin artık gebe kalma oranın baya yüksek..
Durumun nedir kanaman ne durumda benim hala az da olsa devam ediyor…Evet ama tekrarlayan kimyasallar gözümü korkuttu