KİMYASAL GEBELİK Mİ YAŞIYORUM?

Umarım en kısa zamanda mükemmel bir anne olursun canım benim Rabbim seni bekletmesin inşallah ben de ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim regl görmeden gebe olduğumu öğrendim umarım sen de böyle bi durum yaşarsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 kaç aydır deniyordun benim 4.ay denememde kimyasal oldu ilk gebeliğimdi
İnşallah çok beklemeden nasip olsun sağlıkla 🙏🏻2 yıldır deniyoruz

Umarım en kısa zamanda mükemmel bir anne olursun canım benim Rabbim seni bekletmesin inşallah ben de ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim regl görmeden gebe olduğumu öğrendim umarım sen de böyle bi durum yaşarsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 kaç aydır deniyordun benim 4.ay denememde kimyasal oldu ilk gebeliğimdi
Özel bir şey yaptınız mı acaba benim de ilk gebeliğim kimyasaldı sonrasında regl olmadan tekrar gebe olduğumu öğrendim ama o da kimyasala döndü 😢 bir sorun da yok diyorlar siz kimyasaldan sonra nelere dikkat etmiştiniz

Özel bir şey yaptınız mı acaba benim de ilk gebeliğim kimyasaldı sonrasında regl olmadan tekrar gebe olduğumu öğrendim ama o da kimyasala döndü 😢 bir sorun da yok diyorlar siz kimyasaldan sonra nelere dikkat etmiştiniz
Merhaba çok çok geçmiş olsun 2 kez kimyasalı normal kabul ediyor doktorlar ben yumurtlama gününe bakmıştım bide sağlıklı beslendim o ay yumurta kalitesi açısından burda önerdim bi bal bide günlük omega balık yağı kullandım sabahları kahvaltıma dikkat ettim haşlanmış yumurta ve avakado çok yedim yani rutinde de böyleydim ama kimyasaldan sonra ayrı bi dikkat ettim diyebilirim..

Rabbim seni çok bekletmesin bu ay müjdeli haberlen inşallah 🙏

Kızlar bende iki defa kimyasal yaşadım. 1.doğal yolla oldu 2.femara ve iğne tedavisiyle. İki düşüğümün arasında 1 ay olduğundan tıbbi gemetiğe gidip genetik ve pıhtılaşma testi yaptırmak istediğimi söyledim. Eğer tekrarlayan düşükleriniz varsa sizde gidin
Sonuçlarınız çıktı mı acaba?

Kan testi ile takip edildi sıfırlandı kanamamda bitti bir hafta geçti sol kasığımda ağrı hissettim testim vardı yaptım öyle çizgi görünce bilemedim ne yaşıyorum sormak istedim cevabınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻
Merhaba bende kimyasal geçirdim betam sıfırlandı ama bende de sol kaşık ağrısı devam ediyor, sizin sol kasığınızdaki ağrı geçtimi doktora göründünüz mü

Merhaba bende kimyasal geçirdim betam sıfırlandı ama bende de sol kaşık ağrısı devam ediyor, sizin sol kasığınızdaki ağrı geçtimi doktora göründünüz mü
Ağrım geçti iki hafta geçti şuan yarın doktora gidicem burdan bilgi veririm

Merhaba doktora gittiniz mi
Bugün gittim betamın sıfırlandığını söyledi folik asit kullanmam lazımmış onu yazdı eczaneden aldım bebek için beklemene gerek yok sağlık sorunun görünmüyor dedi bakalım nasip kısmet 🥹 bide silikte olsa çift çizgi görürsen hemen kadın doğuma gel bekleme dedi

Bugün gittim betamın sıfırlandığını söyledi folik asit kullanmam lazımmış onu yazdı eczaneden aldım bebek için beklemene gerek yok sağlık sorunun görünmüyor dedi bakalım nasip kısmet 🥹 bide silikte olsa çift çizgi görürsen hemen kadın doğuma gel bekleme dediGeçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım Allah sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah 🙏ağrın için birşey dedimi ben daha gitmedim çünkü betam sıfırlandıktan sonra

Geçmiş olsun canım Allah sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah 🙏ağrın için birşey dedimi ben daha gitmedim çünkü betam sıfırlandıktan sonra
Normalmiş doktor öyle söyledi yumurtlama yaşarken hissetmiş olabilirsin dedi üçüncü haftama girdim ağrım bitti çok şükür 😢

X