- 24 Ekim 2024
- 213
- 21
- 26
-
- Konu Sahibi kadersizben
Amin canım teşekkür ederimAy hayırlı olsun resmen filim gibi okudum sayfalarıçok sevindim yaa..Bende kürtajdan sonra bu ay yumurtlama gördüm değerlendirip değerlendirmeme konusunda korkuyordum ama seni görünce heves ettim değerlendireceğim inşallah..Hayırlı haberler alalım hepimiz bebisimize sağlıkla kavusalimm
Benim kontrol çizgisi gibiydi sanki yumurtlama değerlendir ama yarın yine aynı saatte 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek yap ..Merhaba kızlar inşallah bu ay hepimiz hamile oluruz size sormal istediğim benim reglime 7 gün var ovulasyon testi yaptım az önce baya bi koyu çıktı sanki sizce bu pik mi oluyor
Aa yanlış okudum reglime 7 gün var yazmışsınBenim kontrol çizgisi gibiydi sanki yumurtlama değerlendir ama yarın yine aynı saatte 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek yap ..
Ay hep öyle teselli ediyorlaarAmin canım teşekkür ederiminşallah hamilelik haberi alırsın sen de eskilerin bi sözü vardır bilir misin düşüğün kıçı içerde kalır diye umarım seninde öyle olur peşine
Canım bende yaşadım kimyasal gebeligimi ama doktorum adet olmazsan igne yapmamız lazım dedi 1 hafta içinde regl oldum olmasaydim doktor igne ile regl olmamı sağlayacaktı istersen doktoruna bunu belirtArkadaşlar merhaba 14 ekim adetimin bir gün gecikmesiyle gebe olduğumu öğrendim o akşam kan testim 150 çıktı
16 ekim 218 (akşam) 16 ekim gece 179
18 ekim 142
20 ekim 136
Şu an 5+1 deyiz sağlıksız gebelik dendi ama regl gecikmenin 12.günündeyim hala kanamam ağrım yok..Bugün akşam tekrardan kan vereceğim…
İlk gebeliğimdi evlendikten 4 ay sonra oldu 5.ayda hamile olduğumu öğrendim şu an ben ne yaşıyorum ..kimyasal gebelikse kanamam ne zaman başlar başınıza geldiyse anlatır mısınız kanamanız tam olarak ne zaman başladı.??
Merhaba canım regl oldum ben gecikmemin 13.gününde 10 gün gibi bi kanamam sürdü lekelenmeyle beraberCanım bende yaşadım kimyasal gebeligimi ama doktorum adet olmazsan igne yapmamız lazım dedi 1 hafta içinde regl oldum olmasaydim doktor igne ile regl olmamı sağlayacaktı istersen doktoruna bunu belirt
Cok geçmiş olsun atlatmana çok sevindimmMerhaba canım regl oldum ben gecikmemin 13.gününde 10 gün gibi bi kanamam sürdü lekelenmeyle beraber
Tekrar hamileyimCok geçmiş olsun atlatmana çok sevindimm
Aaa tebrik ederimm bende az önce kan verdim 1 saatin dolmasını bekliyorum lütfen bana dua ettTekrar hamileyim
Aynen canım benimde o yüzden aklım karıştı zaten yumurtlamam oldu çünküAa yanlış okudum reglime 7 gün var yazmışsıntekrar yumurtlamıyorsan eğer bi gebelik testi yap 2-3 güne normalde bu kadar koyu çıkmaz regle yakın eğer 2.kez yumurtlamadıysan
İnşallah hamilesindir sonuç nedirAaa tebrik ederimm bende az önce kan verdim 1 saatin dolmasını bekliyorum lütfen bana dua ett
Canım sen bi kaç güne test yap yumurtlama testi denemiştim ben gebelik testim çift çıkınca o da çift çıkmıştı tabi 2.kez yumurtlama olmuyorsaAynen canım benimde o yüzden aklım karıştı zaten yumurtlamam oldu çünkü
Malesef negatif Kasım ayının 13 ve 17 si iliskiydi olsaydı şimdiye kadar çıkardı malesef geç döllenmeden bile umudum yokCanım sen bi kaç güne test yap yumurtlama testi denemiştim ben gebelik testim çift çıkınca o da çift çıkmıştı tabi 2.kez yumurtlama olmuyorsa
yumurtlama dönemını takıp ettınız mı, bu ay ben de cok ıstıyorummCanım geçem ay çok alttan baktırdım ettim travma oluştu buna bakacaktı doktorum 5+1 alttan bakmam lazım dedi izin vermedim 6.haftada karından baktırcam çok şükür Rabbime herkes kimyasal sonradı rahatça hamile kalınıyor derdide inanmazdım regl görmedim resmen cidden kimyasaldan sonra çok hızlı oluyormuş
Kuzu sen tek yumurtlamayı mi degerlendirdin yoksa üst üste diğer günlerinde degerlendirdin miAmin canım teşekkür ederiminşallah hamilelik haberi alırsın sen de eskilerin bi sözü vardır bilir misin düşüğün kıçı içerde kalır diye umarım seninde öyle olur peşine
Merhaba canım ben 10 kasımda yumurtlama gördüm 9 kasımda değerlendirmiştik 10 kasımda değerlendirdik 11 kasımda boş 12 kasımda değerlendirdik zaten yumurtlama bakmadan biz genelde bi gün var bi gün yok yapıyorduk bebiş istemeden önce de böyleydi bu ay bi tık daha dikkat etmiştim işte ama genelde yumurtlama gördükten sonra 3 gün değerlendirin diyorlar ben öyle yapmadım yani sırf çocuk düşüncesiyle değerlendirmedim açıkçası..Kuzu sen tek yumurtlamayı mi degerlendirdin yoksa üst üste diğer günlerinde degerlendirdin mi
Evet takip ettim ama genelde zaten bizim afedersiniz ilişki sıklığımız aynıydıyumurtlama dönemını takıp ettınız mı, bu ay ben de cok ıstıyorumm
İnşallah olacak bu ay dua etMalesef negatif Kasım ayının 13 ve 17 si iliskiydi olsaydı şimdiye kadar çıkardı malesef geç döllenmeden bile umudum yok
Ben önceki hamileliğimde dikkat etmemiştim.Ovulasyon testi kullanmıyorum ama bugün yumurtlama ağrısı cekiyorum hangi gunleri degerlendirsem diye düşündüm de ondan sordum teşekkür ederim canımMerhaba canım ben 10 kasımda yumurtlama gördüm 9 kasımda değerlendirmiştik 10 kasımda değerlendirdik 11 kasımda boş 12 kasımda değerlendirdik zaten yumurtlama bakmadan biz genelde bi gün var bi gün yok yapıyorduk bebiş istemeden önce de böyleydi bu ay bi tık daha dikkat etmiştim işte ama genelde yumurtlama gördükten sonra 3 gün değerlendirin diyorlar ben öyle yapmadım yani sırf çocuk düşüncesiyle değerlendirmedim açıkçası..
Bence en sağlıklısı bi gün var bi yok bide kızlar şunu söyleyim unuttum herkes dikkat edebilir bi bal yedim bu ay kanamam başladığından beri günde 1 çay kaşığı sabah kalkıp içtim BEEO nun probilis arı sütü ham bal.. çevremde kullanıp çoğu kişi olumlu sonuç almış denedim ben de alıp kullanın derim kesinlikle..yumurta kalitesi için tavsiye almıştımBen önceki hamileliğimde dikkat etmemiştim.Ovulasyon testi kullanmıyorum ama bugün yumurtlama ağrısı cekiyorum hangi gunleri degerlendirsem diye düşündüm de ondan sordum teşekkür ederim canımbende bı gün var bı gün yok şeklinde değerlendireceğim