KİMYASAL GEBELİK Mİ YAŞIYORUM?

Amin canım teşekkür ederim inşallah hamilelik haberi alırsın sen de eskilerin bi sözü vardır bilir misin düşüğün kıçı içerde kalır diye umarım seninde öyle olur peşine

Merhaba kızlar inşallah bu ay hepimiz hamile oluruz size sormal istediğim benim reglime 7 gün var ovulasyon testi yaptım az önce baya bi koyu çıktı sanki sizce bu pik mi oluyor
Benim kontrol çizgisi gibiydi sanki yumurtlama değerlendir ama yarın yine aynı saatte 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek yap ..

Benim kontrol çizgisi gibiydi sanki yumurtlama değerlendir ama yarın yine aynı saatte 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek yap ..
Aa yanlış okudum reglime 7 gün var yazmışsın tekrar yumurtlamıyorsan eğer bi gebelik testi yap 2-3 güne normalde bu kadar koyu çıkmaz regle yakın eğer 2.kez yumurtlamadıysan

Amin canım teşekkür ederim inşallah hamilelik haberi alırsın sen de eskilerin bi sözü vardır bilir misin düşüğün kıçı içerde kalır diye umarım seninde öyle olur peşine
Ay hep öyle teselli ediyorlaar hayırla sağlıkla sohhatle olsun da tez vakitte bizde alalım güzel haberler

Canım bende yaşadım kimyasal gebeligimi ama doktorum adet olmazsan igne yapmamız lazım dedi 1 hafta içinde regl oldum olmasaydim doktor igne ile regl olmamı sağlayacaktı istersen doktoruna bunu belirt

Canım bende yaşadım kimyasal gebeligimi ama doktorum adet olmazsan igne yapmamız lazım dedi 1 hafta içinde regl oldum olmasaydim doktor igne ile regl olmamı sağlayacaktı istersen doktoruna bunu belirt
Merhaba canım regl oldum ben gecikmemin 13.gününde 10 gün gibi bi kanamam sürdü lekelenmeyle beraber

Canım sen bi kaç güne test yap yumurtlama testi denemiştim ben gebelik testim çift çıkınca o da çift çıkmıştı tabi 2.kez yumurtlama olmuyorsa
Malesef negatif Kasım ayının 13 ve 17 si iliskiydi olsaydı şimdiye kadar çıkardı malesef geç döllenmeden bile umudum yok

yumurtlama dönemını takıp ettınız mı, bu ay ben de cok ıstıyorumm

Kuzu sen tek yumurtlamayı mi degerlendirdin yoksa üst üste diğer günlerinde degerlendirdin mi

Kuzu sen tek yumurtlamayı mi degerlendirdin yoksa üst üste diğer günlerinde degerlendirdin mi
Merhaba canım ben 10 kasımda yumurtlama gördüm 9 kasımda değerlendirmiştik 10 kasımda değerlendirdik 11 kasımda boş 12 kasımda değerlendirdik zaten yumurtlama bakmadan biz genelde bi gün var bi gün yok yapıyorduk bebiş istemeden önce de böyleydi bu ay bi tık daha dikkat etmiştim işte ama genelde yumurtlama gördükten sonra 3 gün değerlendirin diyorlar ben öyle yapmadım yani sırf çocuk düşüncesiyle değerlendirmedim açıkçası..

Ben önceki hamileliğimde dikkat etmemiştim.Ovulasyon testi kullanmıyorum ama bugün yumurtlama ağrısı cekiyorum hangi gunleri degerlendirsem diye düşündüm de ondan sordum teşekkür ederim canım bende bı gün var bı gün yok şeklinde değerlendireceğim

Bence en sağlıklısı bi gün var bi yok bide kızlar şunu söyleyim unuttum herkes dikkat edebilir bi bal yedim bu ay kanamam başladığından beri günde 1 çay kaşığı sabah kalkıp içtim BEEO nun probilis arı sütü ham bal.. çevremde kullanıp çoğu kişi olumlu sonuç almış denedim ben de alıp kullanın derim kesinlikle..yumurta kalitesi için tavsiye almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…