- 24 Ekim 2024
- 213
- 21
- 26
- Konu Sahibi kadersizben
Ben bugün gideceğim dün gidemedim bugün ilk defa gidicem beta artış stresi yaşamak istemediğim için geç gidiyorumNe yaptınız merak ettim benimde betam 137 ve sancılarım oluyor yükseldi mi sizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün gideceğim dün gidemedim bugün ilk defa gidicem beta artış stresi yaşamak istemediğim için geç gidiyorumNe yaptınız merak ettim benimde betam 137 ve sancılarım oluyor yükseldi mi sizin
Canım merhaba bugün gidiyorum kan vermeye sen ne durumdasın regl oldun muCanım gittin mi doktora ne durumdasın
Ay hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin . Bende 3 gündür leke var ama dökülemedim bir türlüCanım merhaba bugün gidiyorum kan vermeye sen ne durumdasın regl oldun mu
Bende bugun gitti 600 küsür cıktı sükürler olsun cok yükselmisBen bugün gideceğim dün gidemedim bugün ilk defa gidicem beta artış stresi yaşamak istemediğim için geç gidiyorum
Şükür sevindim tebrik ediyorumBende bugun gitti 600 küsür cıktı sükürler olsun cok yükselmis
Merhaba canım kan sonucumun çıkmasını bekliyorum ben de olmadın mı yani sen dahaaAy hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin . Bende 3 gündür leke var ama dökülemedim bir türlü
Neden hala çıkmadı ki ? Yok canım olmadımMerhaba canım kan sonucumun çıkmasını bekliyorum ben de olmadın mı yani sen dahaa
Geç gittim canım geldi sonuç 2.500 geldi betamNeden hala çıkmadı ki ? Yok canım olmadım
Canım geçem ay çok alttan baktırdım ettim travma oluştu buna bakacaktı doktorum 5+1 alttan bakmam lazım dedi izin vermedim 6.haftada karından baktırcam çok şükür Rabbime herkes kimyasal sonradı rahatça hamile kalınıyor derdide inanmazdım regl görmedim resmen cidden kimyasaldan sonra çok hızlı oluyormuşOhh be sonunda kimyasal ihtimalin ortadan kalktı iki gün sonra git bebişi gör
İnşallah sağlıkla devam eder yorma kendini dikkat etCanım geçem ay çok alttan baktırdım ettim travma oluştu buna bakacaktı doktorum 5+1 alttan bakmam lazım dedi izin vermedim 6.haftada karından baktırcam çok şükür Rabbime herkes kimyasal sonradı rahatça hamile kalınıyor derdide inanmazdım regl görmedim resmen cidden kimyasaldan sonra çok hızlı oluyormuş
İnşallah amiinn canım darısı sana olsun inşallah bıu ayyy bu haberi alırsın çok dua edeceğimİnşallah sağlıkla devam eder yorma kendini dikkat et
Allah razı oldun gamilelerin duası kabul olur adım Nisa nur dua et bol bol ben de sana edecem inşallah sağlıklı hayırlı evlat olurİnşallah amiinn canım darısı sana olsun inşallah bıu ayyy bu haberi alırsın çok dua edeceğim
Nisanurcum rabbim sana bu ay bu hamilelik mucizesini inşallah tattırır sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah tez zamanda geciktirmeden Rabbim ne derse o olur hep buna inandım ,kimyasal geçirdiğimde yıkıldım günlerce ağladım nerden bilecektim 1 ay sonra tekrar hamileliğimi öğreneceğimi Rabbimin mucizesi kimsenin duasını boş çevirmez ona yönelelim yeter kiAllah razı oldun gamilelerin duası kabul olur adım Nisa nur dua et bol bol ben de sana edecem inşallah sağlıklı hayırlı evlat olur
Amaşn canım çok teşekkür ederim. Sana demiştim kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik elde eden çok oldu diyeNisanurcum rabbim sana bu ay bu hamilelik mucizesini inşallah tattırır sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah tez zamanda geciktirmeden Rabbim ne derse o olur hep buna inandım ,kimyasal geçirdiğimde yıkıldım günlerce ağladım nerden bilecektim 1 ay sonra tekrar hamileliğimi öğreneceğimi Rabbimin mucizesi kimsenin duasını boş çevirmez ona yönelelim yeter ki
Canım hiç bu kadar hızlı beklemiyordum ben de çok okudum forumlarda falan her yerde kimyasaldan sonra regl görmeden hamile kaldım falan yazam bir sürü insan vardı şaşırmıştım başıma geldiAmaşn canım çok teşekkür ederim. Sana demiştim kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik elde eden çok oldu diye
En güzel şey geldi başına lütfen dikkat et. Parmak ucuna gelip kolunu hava sakın uzatma bu düşüğe en çok sebep olan hareketmişCanım hiç bu kadar hızlı beklemiyordum ben de çok okudum forumlarda falan her yerde kimyasaldan sonra regl görmeden hamile kaldım falan yazam bir sürü insan vardı şaşırmıştım başıma geldi
Tamam canım teşekkür ederim Allah razı olsunEn güzel şey geldi başına lütfen dikkat et. Parmak ucuna gelip kolunu hava sakın uzatma bu düşüğe en çok sebep olan hareketmiş
Ay hayırlı olsun resmen filim gibi okudum sayfaları çok sevindim yaa..Bende kürtajdan sonra bu ay yumurtlama gördüm değerlendirip değerlendirmeme konusunda korkuyordum ama seni görünce heves ettim değerlendireceğim inşallah..Hayırlı haberler alalım hepimiz bebisimize sağlıkla kavusalimmGeç gittim canım geldi sonuç 2.500 geldi betam