KİMYASAL GEBELİK Mİ YAŞIYORUM?

Ohh be sonunda ❤️❤️ kimyasal ihtimalin ortadan kalktı ❤️ iki gün sonra git bebişi gör
Canım geçem ay çok alttan baktırdım ettim travma oluştu buna bakacaktı doktorum 5+1 alttan bakmam lazım dedi izin vermedim 6.haftada karından baktırcam çok şükür Rabbime herkes kimyasal sonradı rahatça hamile kalınıyor derdide inanmazdım regl görmedim resmen cidden kimyasaldan sonra çok hızlı oluyormuş

Canım geçem ay çok alttan baktırdım ettim travma oluştu buna bakacaktı doktorum 5+1 alttan bakmam lazım dedi izin vermedim 6.haftada karından baktırcam çok şükür Rabbime herkes kimyasal sonradı rahatça hamile kalınıyor derdide inanmazdım regl görmedim resmen cidden kimyasaldan sonra çok hızlı oluyormuş
İnşallah sağlıkla devam eder ❤️❤️ yorma kendini dikkat et

Allah razı oldun gamilelerin duası kabul olur adım Nisa nur dua et bol bol 🤲🤲 ben de sana edecem inşallah sağlıklı hayırlı evlat olur
Nisanurcum rabbim sana bu ay bu hamilelik mucizesini inşallah tattırır sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah tez zamanda geciktirmeden 🤲🤲🤲🤲 Rabbim ne derse o olur hep buna inandım ,kimyasal geçirdiğimde yıkıldım günlerce ağladım nerden bilecektim 1 ay sonra tekrar hamileliğimi öğreneceğimi Rabbimin mucizesi kimsenin duasını boş çevirmez ona yönelelim yeter ki🤲

Nisanurcum rabbim sana bu ay bu hamilelik mucizesini inşallah tattırır sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah tez zamanda geciktirmeden 🤲🤲🤲🤲 Rabbim ne derse o olur hep buna inandım ,kimyasal geçirdiğimde yıkıldım günlerce ağladım nerden bilecektim 1 ay sonra tekrar hamileliğimi öğreneceğimi Rabbimin mucizesi kimsenin duasını boş çevirmez ona yönelelim yeter ki🤲
Amaşn canım çok teşekkür ederim. Sana demiştim kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik elde eden çok oldu diye ❤️❤️

Canım hiç bu kadar hızlı beklemiyordum ben de çok okudum forumlarda falan her yerde kimyasaldan sonra regl görmeden hamile kaldım falan yazam bir sürü insan vardı şaşırmıştım başıma geldi🥹🥲
En güzel şey geldi başına 🥰 lütfen dikkat et. Parmak ucuna gelip kolunu hava sakın uzatma bu düşüğe en çok sebep olan hareketmiş

Geç gittim canım geldi sonuç 2.500 geldi betam 🥹
Ay hayırlı olsun resmen filim gibi okudum sayfaları 🥹 çok sevindim yaa..Bende kürtajdan sonra bu ay yumurtlama gördüm değerlendirip değerlendirmeme konusunda korkuyordum ama seni görünce heves ettim değerlendireceğim inşallah..Hayırlı haberler alalım hepimiz bebisimize sağlıkla kavusalimm

Merhaba kızlar inşallah bu ay hepimiz hamile oluruz size sormal istediğim benim reglime 7 gün var ovulasyon testi yaptım az önce baya bi koyu çıktı sanki sizce bu pik mi oluyor

Eklentiler

• IMG_1541.jpeg
    IMG_1541.jpeg
    119,4 KB · Görüntüleme: 4
X