K kadersizben Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2024 183 10 26 Dün 21:56 Konu Sahibi kadersizben #261 bernailker .!.: Kan testi ile takip edildi sıfırlandı kanamamda bitti bir hafta geçti sol kasığımda ağrı hissettim testim vardı yaptım öyle çizgi görünce bilemedim ne yaşıyorum sormak istedim cevabınız için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Belkide 2.bi hamilelik var canım bi kan vs ver tekrardan umarım gönlünce olur
bernailker .!.: Kan testi ile takip edildi sıfırlandı kanamamda bitti bir hafta geçti sol kasığımda ağrı hissettim testim vardı yaptım öyle çizgi görünce bilemedim ne yaşıyorum sormak istedim cevabınız için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Belkide 2.bi hamilelik var canım bi kan vs ver tekrardan umarım gönlünce olur
K kadersizben Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2024 183 10 26 Dün 21:57 Konu Sahibi kadersizben #262 nurpinarr .!.: Aaaaa ay çok sevindiiiim hayırla sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah bakalım nasıl ilerleyecek Rabbim bir daha kötü şeyler yaşatmasın inşallah
nurpinarr .!.: Aaaaa ay çok sevindiiiim hayırla sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah bakalım nasıl ilerleyecek Rabbim bir daha kötü şeyler yaşatmasın inşallah
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.491 387 26 Dün 22:03 Konu Sahibi kadersizben #263 kadersizben .!.: Amin canım inşallah bakalım nasıl ilerleyecek Rabbim bir daha kötü şeyler yaşatmasın inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah güzel düşün güzel olun bol bol dua et yorma kendini
kadersizben .!.: Amin canım inşallah bakalım nasıl ilerleyecek Rabbim bir daha kötü şeyler yaşatmasın inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah güzel düşün güzel olun bol bol dua et yorma kendini
bernailker Aklımı deliricem 👼🏻 Kayıtlı Üye 5 Eylül 2024 277 151 29 Dün 22:12 Konu Sahibi kadersizben #264 kadersizben .!.: Belkide 2.bi hamilelik var canım bi kan vs ver tekrardan umarım gönlünce olur Genişletmek için tıkla... Amin canım allah razı olsun sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
kadersizben .!.: Belkide 2.bi hamilelik var canım bi kan vs ver tekrardan umarım gönlünce olur Genişletmek için tıkla... Amin canım allah razı olsun sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah