Ben önceki hamileliğimde dikkat etmemiştim.Ovulasyon testi kullanmıyorum ama bugün yumurtlama ağrısı cekiyorum hangi gunleri degerlendirsem diye düşündüm de ondan sordum teşekkür ederim canım bende bı gün var bı gün yok şeklinde değerlendireceğim
Yok sağlıksız oldu 9. Haftada kürtaj oldum.45. gün yumurtlama görmeye başladım işte 2-3 gündür akıntım var bugün ağrım var.Soyle kuzu ben 6.ayda hamile kaldım ama ilk aylar çok önemsemedim gününü falan sonra ovulasyon testi aldım o beni müthiş strese soktu sonra bitirdim ve daha almadım.Aman ya ne zaman olursa olsun dediğim ay hamile kaldım ama sağlıklı olmadı nasip değilmiş.Doktor haftam küçük diye korunma dedi.Aslinda bir adet görmeyi düşünüyordum ama içimde ki istek korunmak istemedi nasipse olsun dedim artık bakalım sonuç ne olucak.İste dün değil önceki günü degerlendirdin bugün ve yarını değerlendiririm yeter
Yok sağlıksız oldu 9. Haftada kürtaj oldum.45. gün yumurtlama görmeye başladım işte 2-3 gündür akıntım var bugün ağrım var.Soyle kuzu ben 6.ayda hamile kaldım ama ilk aylar çok önemsemedim gününü falan sonra ovulasyon testi aldım o beni müthiş strese soktu sonra bitirdim ve daha almadım.Aman ya ne zaman olursa olsun dediğim ay hamile kaldım ama sağlıklı olmadı nasip değilmiş.Doktor haftam küçük diye korunma dedi.Aslinda bir adet görmeyi düşünüyordum ama içimde ki istek korunmak istemedi nasipse olsun dedim artık bakalım sonuç ne olucak.İste dün değil önceki günü degerlendirdin bugün ve yarını değerlendiririm yeter
İlk gittim 6+2 de herşey yolundaydı ama kalp atışı belirsizdi.Doktor 10 gün sonra gel bakalım dedi yine gittim kese büyüyordu kalp atışı yoktu ve bebek 6+2 de kalmıştı derken hiç gelişmedi kesem 10 haftalık oldu baya bekledik biz ama bebek aynı kaldı öyle olunca düşük başlattılar ama düşük olması yavrum güzel tutunmustu bana ama işte buyumuyordu sonra kürtaja aldılar işte patolajiye gitti bı sıkıntı çıkmadı doktorda korunmana gerek yok dedi öyle işte
Sen sakin bunları kendine örnek alma benim en büyük hatam hep kotuyu düşünmek oldu.Hic sevinemedim içimde hep korku vardı.Hep pozitif ol lütfen kötü hikayeleri okuma ve dinleme.Hayirla sağlıkla sihhatle bebeğini kucağına alacaksın inşallah