• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİMYASAL GEBELİK Mİ YAŞIYORUM?

Ben önceki hamileliğimde dikkat etmemiştim.Ovulasyon testi kullanmıyorum ama bugün yumurtlama ağrısı cekiyorum hangi gunleri degerlendirsem diye düşündüm de ondan sordum teşekkür ederim canım 💘 bende bı gün var bı gün yok şeklinde değerlendireceğim
Önceki hamileliğin ne zaman oldu? Kaçıncı denemende oldu kimyasal mıydı

Önceki hamileliğin ne zaman oldu? Kaçıncı denemende oldu kimyasal mıydı
Yok sağlıksız oldu 9. Haftada kürtaj oldum.45. gün yumurtlama görmeye başladım işte 2-3 gündür akıntım var bugün ağrım var.Soyle kuzu ben 6.ayda hamile kaldım ama ilk aylar çok önemsemedim gününü falan sonra ovulasyon testi aldım o beni müthiş strese soktu sonra bitirdim ve daha almadım.Aman ya ne zaman olursa olsun dediğim ay hamile kaldım ama sağlıklı olmadı nasip değilmiş.Doktor haftam küçük diye korunma dedi.Aslinda bir adet görmeyi düşünüyordum ama içimde ki istek korunmak istemedi nasipse olsun dedim artık bakalım sonuç ne olucak.İste dün değil önceki günü degerlendirdin bugün ve yarını değerlendiririm yeter 😄

Yok sağlıksız oldu 9. Haftada kürtaj oldum.45. gün yumurtlama görmeye başladım işte 2-3 gündür akıntım var bugün ağrım var.Soyle kuzu ben 6.ayda hamile kaldım ama ilk aylar çok önemsemedim gününü falan sonra ovulasyon testi aldım o beni müthiş strese soktu sonra bitirdim ve daha almadım.Aman ya ne zaman olursa olsun dediğim ay hamile kaldım ama sağlıklı olmadı nasip değilmiş.Doktor haftam küçük diye korunma dedi.Aslinda bir adet görmeyi düşünüyordum ama içimde ki istek korunmak istemedi nasipse olsun dedim artık bakalım sonuç ne olucak.İste dün değil önceki günü degerlendirdin bugün ve yarını değerlendiririm yeter 😄
9.haftada mı belli oldu sağlıksız oldu neden kalp atışı vs duydun ama demi?

9.haftada mı belli oldu sağlıksız oldu neden kalp atışı vs duydun ama demi?
İlk gittim 6+2 de herşey yolundaydı ama kalp atışı belirsizdi.Doktor 10 gün sonra gel bakalım dedi yine gittim kese büyüyordu kalp atışı yoktu ve bebek 6+2 de kalmıştı derken hiç gelişmedi kesem 10 haftalık oldu baya bekledik biz ama bebek aynı kaldı öyle olunca düşük başlattılar ama düşük olması yavrum güzel tutunmustu bana ama işte buyumuyordu🥺 sonra kürtaja aldılar işte patolajiye gitti bı sıkıntı çıkmadı doktorda korunmana gerek yok dedi öyle işte

Sen sakin bunları kendine örnek alma benim en büyük hatam hep kotuyu düşünmek oldu.Hic sevinemedim içimde hep korku vardı.Hep pozitif ol lütfen kötü hikayeleri okuma ve dinleme.Hayirla sağlıkla sihhatle bebeğini kucağına alacaksın inşallah

Canım geçem ay çok alttan baktırdım ettim travma oluştu buna bakacaktı doktorum 5+1 alttan bakmam lazım dedi izin vermedim 6.haftada karından baktırcam çok şükür Rabbime herkes kimyasal sonradı rahatça hamile kalınıyor derdide inanmazdım regl görmedim resmen cidden kimyasaldan sonra çok hızlı oluyormuş
Bugün gebeliğim kimyasala döndü banada dua edin lütfen çok geçmeden sağlıkla olsun herşey🙏🏻

Benim de aynı şekilde olmuştu doktorunuz bir sebep söyledi mi acaba
Ya ben bu doktorları anlamıyorum konuşacakları şeylerin bile önünü biz açıyoruz onların tek derdi tüp bebeğe yönlendirmek tabiki mantıklı tek şey söylemedi yumurta kalitesi deyip geçiyorlar

Ya ben bu doktorları anlamıyorum konuşacakları şeylerin bile önünü biz açıyoruz onların tek derdi tüp bebeğe yönlendirmek tabiki mantıklı tek şey söylemedi yumurta kalitesi deyip geçiyorlar
Kızlar bende iki defa kimyasal yaşadım. 1.doğal yolla oldu 2.femara ve iğne tedavisiyle. İki düşüğümün arasında 1 ay olduğundan tıbbi gemetiğe gidip genetik ve pıhtılaşma testi yaptırmak istediğimi söyledim. Eğer tekrarlayan düşükleriniz varsa sizde gidin

Maalesef öyle ben de aylardır uğraşıyorum 2 kimyasal gebeliğim olmasına rağmen doğru dürüst söylenen bir şey yok. Hakkımızda hayırlısı olsun inaşllah

Kızlar bende iki defa kimyasal yaşadım. 1.doğal yolla oldu 2.femara ve iğne tedavisiyle. İki düşüğümün arasında 1 ay olduğundan tıbbi gemetiğe gidip genetik ve pıhtılaşma testi yaptırmak istediğimi söyledim. Eğer tekrarlayan düşükleriniz varsa sizde gidin
Ben yaptırdım pıhtılaşma vardı ama heterozigot olduğundan önemsemediler

Maalesef öyle ben de aylardır uğraşıyorum 2 kimyasal gebeliğim olmasına rağmen doğru dürüst söylenen bir şey yok. Hakkımızda hayırlısı olsun inaşllah
İnşallah.her ne oluyorsa hayrımıza böyle inanmak istiyorum sadece 2 yıldır uğraşıyoruz ilk gebeliğim di insan ister istemez duruluyor acaba hiç olmayacak mı yumurtalarım mı kalitesiz hep bir vesvese… böyle olmak istemiyorum

Ama öyleyse kan sulandırıcı vs önermediler mi ? Farklı bir doktora daha mı sorsan
Birkaç doktora gittim hepsi heterozigot olduğu için bir anlamı yok dediler önlem için coraspin başlandı inşallah birdaha aynı şeyi yaşamayız 🙏🏽 Bir de aklınızda olsun kızlar romatoloji ANA (antinükleer antikor), lupus vs testleri de yaptı bana bunlar da düşüklere sebep olabilirmiş yaptırabilirseniz onu da öneririm

Birkaç doktora gittim hepsi heterozigot olduğu için bir anlamı yok dediler önlem için coraspin başlandı inşallah birdaha aynı şeyi yaşamayız 🙏🏽 Bir de aklınızda olsun kızlar romatoloji ANA (antinükleer antikor), lupus vs testleri de yaptı bana bunlar da düşüklere sebep olabilirmiş yaptırabilirseniz onu da öneririm
Benim 21 gün oldu sadece pıhtılaşma için olan çıkmış genetik çıkmamış. Tüm sonuçlarım çıktığında senin de dediğin testleri istemiş mi diye bakacam. Peki istememişse yine tıbbı genetikten mi vermem gerekiyor bu kanları

Bugün gebeliğim kimyasala döndü banada dua edin lütfen çok geçmeden sağlıkla olsun herşey🙏🏻
Umarım en kısa zamanda mükemmel bir anne olursun canım benim Rabbim seni bekletmesin inşallah ben de ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim regl görmeden gebe olduğumu öğrendim umarım sen de böyle bi durum yaşarsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 kaç aydır deniyordun benim 4.ay denememde kimyasal oldu ilk gebeliğimdi

Back
X