-
- Konu Sahibi kadersizben
Amin canım inşallah. Ay yap haber ver bana da belki vardır:/ inşallah diğer aya olacak canım Allahın izniyleben de daha regl olmadım yarın test yapıcam
Gecikmenin 6.günündeyim var mıdır bilmiyorum yoksada döngüm bozuldu mu benim çok mükemmeldi döngüm ,,, benim bat 21 kasımdı ama 10 kasımda yumurtlama gördüm ben kanamam uzun sürdüğü için yumurtlama geç olmuştu gecede çatladı yumurtlamadan en geç 14 gün sonra adet olunmuyor muydu ya:/// 21 kasım benim bat tarihimAmin canım inşallah. Ay yap haber ver bana da belki vardır
İnan bir şey diyemiyorum ama dediğim gibi kimyasaldan sonra ilk ay bazen 2 ay denge bozulabiliyor sonuçta düşük yapıyoruz illa ki dengemiz bozulacak. Ama sen yarın test yap Epeyi zaman geçti varsa elbet belli olurGecikmenin 6.günündeyim var mıdır bilmiyorum yoksada döngüm bozuldu mu benim çok mükemmeldi döngüm ,,, benim bat 21 kasımdı ama 10 kasımda yumurtlama gördüm ben kanamam uzun sürdüğü için yumurtlama geç olmuştu gecede çatladı yumurtlamadan en geç 14 gün sonra adet olunmuyor muydu ya:/// 21 kasım benim bat tarihim
Yumurtlama göre olacaksa 24 kasımdı regl
Ne düşünüyorsun
Bakalım nasip tamam teşekkür ederim canım bu ay senin gecikme olacak mı bakalım yoksa yarın olacak mısınİnan bir şey diyemiyorum ama dediğim gibi kimyasaldan sonra ilk ay bazen 2 ay denge bozulabiliyor sonuçta düşük yapıyoruz illa ki dengemiz bozulacak. Ama sen yarın test yap Epeyi zaman geçti varsa elbet belli olur
Doktor rahim kalınlaşmış olursun dediBakalım nasip tamam teşekkür ederim canım bu ay senin gecikme olacak mı bakalım yoksa yarın olacak mısın
Alttan mı muayane oldun kaç mm olmuş rahimDoktor rahim kalınlaşmış olursun dedi
Evet canım da mm söylemdi kalın dediAlttan mı muayane oldun kaç mm olmuş rahim
Benim geçen ay 22 mm di gebelik olduğunda ..kanamam bittiğinde gitmiştim 5-6 mm demişti mucizevi şeyler bunlar yaEvet canım da mm söylemdi kalın dedi
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay daha regl görmedim bekliyorumMerhaba, durumunuz nedir?
Çok çok geçmiş olsun dusuyor değeriniz kanamayla sıfırlanabilir artma olursa dış gebelik oluyor .Arkadaşlar merhaba 14 ekim adetimin bir gün gecikmesiyle gebe olduğumu öğrendim o akşam kan testim 150 çıktı
16 ekim 218 (akşam) 16 ekim gece 179
18 ekim 142
20 ekim 136
Şu an 5+1 deyiz sağlıksız gebelik dendi ama regl gecikmenin 12.günündeyim hala kanamam ağrım yok..Bugün akşam tekrardan kan vereceğim…
İlk gebeliğimdi evlendikten 4 ay sonra oldu 5.ayda hamile olduğumu öğrendim şu an ben ne yaşıyorum ..kimyasal gebelikse kanamam ne zaman başlar başınıza geldiyse anlatır mısınız kanamanız tam olarak ne zaman başladı.??
Teşekkürler kimyasal oldu …Çok çok geçmiş olsun dusuyor değeriniz kanamayla sıfırlanabilir artma olursa dış gebelik oluyor .
Canım ne durumdasın oldun mu regl?Evet canım da mm söylemdi kalın dedi
Yarın yapcam resmen testi erteleyip duruyorumYok canım olmadım henüz sen ne durumdasın yaptın mı test
Kız kalk da test yap artık hadiYarın yapcam resmen testi erteleyip duruyorum
Şu an iştetim evde olsam emin ol 10 kes yapmıştım işte kafamı dağıtıyorumKız kalk da test yap artık hadi
Yarın sabah haber bekliyorum sendenŞu an iştetim evde olsam emin ol 10 kes yapmıştım işte kafamı dağıtıyorum
Doktorumu aradım şimdi ben geciktim normal mi dedim pazartesiye kadar bekle dedi gecikme olabilir pztye kadar olmazsan test isticem dedii ufffYarın sabah haber bekliyorum senden
Ya canım dediğim gibi ilk kimyasalda ben de geciktim. Bak bugün regl günüm olmadım hala. Düşük yapıyoruz döngü bozulması normal. Ama sen bi test yap biraz fazla geciktinDoktorumu aradım şimdi ben geciktim normal mi dedim pazartesiye kadar bekle dedi gecikme olabilir pztye kadar olmazsan test isticem dedii ufffkimse gecikmemiş ne güzsl ya ben niye böyle oldum ne güzel döngüm vardı