KİMYASAL GEBELİK Mİ YAŞIYORUM?

Amin canım inşallah. Ay yap haber ver bana da belki vardır
Gecikmenin 6.günündeyim var mıdır bilmiyorum yoksada döngüm bozuldu mu benim çok mükemmeldi döngüm ,,, benim bat 21 kasımdı ama 10 kasımda yumurtlama gördüm ben kanamam uzun sürdüğü için yumurtlama geç olmuştu gecede çatladı yumurtlamadan en geç 14 gün sonra adet olunmuyor muydu ya:/// 21 kasım benim bat tarihim
Yumurtlama göre olacaksa 24 kasımdı regl
Ne düşünüyorsun

İnan bir şey diyemiyorum ama dediğim gibi kimyasaldan sonra ilk ay bazen 2 ay denge bozulabiliyor sonuçta düşük yapıyoruz illa ki dengemiz bozulacak. Ama sen yarın test yap Epeyi zaman geçti varsa elbet belli olur

İnan bir şey diyemiyorum ama dediğim gibi kimyasaldan sonra ilk ay bazen 2 ay denge bozulabiliyor sonuçta düşük yapıyoruz illa ki dengemiz bozulacak. Ama sen yarın test yap Epeyi zaman geçti varsa elbet belli olur
Bakalım nasip tamam teşekkür ederim canım bu ay senin gecikme olacak mı bakalım yoksa yarın olacak mısın

Çok çok geçmiş olsun dusuyor değeriniz kanamayla sıfırlanabilir artma olursa dış gebelik oluyor .

Doktorumu aradım şimdi ben geciktim normal mi dedim pazartesiye kadar bekle dedi gecikme olabilir pztye kadar olmazsan test isticem dedii ufff kimse gecikmemiş ne güzsl ya ben niye böyle oldum ne güzel döngüm vardı
Ya canım dediğim gibi ilk kimyasalda ben de geciktim. Bak bugün regl günüm olmadım hala. Düşük yapıyoruz döngü bozulması normal. Ama sen bi test yap biraz fazla geciktin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…