KİMYASAL GEBELİK Mİ YAŞIYORUM?

Evet ne de olsa düşük yapıyoruz adet düzeni bozuluyor doğal olarak ama bence bi test yap için rahat etsin. Ben gebelik testi yaptım ama negatif

Ama benim tekrar yumurtlamam oldu sonra silikleşti

Eklentiler

• IMG_1086.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 9
Ama benim tekrar yumurtlamam oldu sonra silikleşti
Aa tekrar mı yumurtlama oldu sende yani bu ay 2 kez mi yumurtladın ben yumurtlama gördükten sonra hiç yapmadım canım test silikleştiğini gördüm bi gün çatlamayı yani sonrasında hiç yapmadım var mı regl belirtisi falan sen de

Hayır benim de tahlillerim bu şekildeydi ç bebeğim 4 aylık şuan. Sabret doktorun ile konuş.

Test yapmaya korkuyorum canım inan elim gitmiyor sebebini bilmiyorum ama yapmak istemiyorum 10 gün gecikme bekleyeceğim ki gelir adet diye düşünüyorum o zaman kadar şu an 4 gün oldu gecikmem

Evet benim karnım ağrıyor

Halla Halla peki akıntı ? İshal durumu ? Vs varmı
İshal yok akıntım var baya ama geçen ayda inanılmaz akıntım vardı hatta o akıntıya ben ha oldum olucam diye ped takmıştım afedersin.. ama hamileymişim üzüldüğüm şey şu ki regl düzenim değişti…kendimi bildim bileli hep aynı zaman olurdum sen ilk kimyasalında 4 gün gecikip o adetle mi hamile kalmıştın yoksa tekrar bi düsensizlik yaşadın mı?

Kız belki hamilesindir. Ben ilk kimyasalda 4gün geciktim sonra regli oldum reglden sonra ilaç kullandım hamile kalmak için 2. Adetim geldiğinde adet olmadım hamile olduğumu öğrendim

Kız belki hamilesindir. Ben ilk kimyasalda 4gün geciktim sonra regli oldum reglden sonra ilaç kullandım hamile kalmak için 2. Adetim geldiğinde adet olmadım hamile olduğumu öğrendim
Hiç hissetmiyorum hamile olduğumu canım bu ay sanmıyorum ha geldi ha gelecek durumdayım ama gelmiyor inşallah sen hamilesindir

Hiç hissetmiyorum hamile olduğumu canım bu ay sanmıyorum ha geldi ha gelecek durumdayım ama gelmiyor inşallah sen hamilesindir
İnan ben de geçen ay hiç hissetmiyordum ama hamileymişim ben test yaptım negatif çıktı sanmıyorum ama bakalım inşallah sağlıklı bebişlere hamileyizdir

İnan ben de geçen ay hiç hissetmiyordum ama hamileymişim ben test yaptım negatif çıktı sanmıyorum ama bakalım inşallah sağlıklı bebişlere hamileyizdir
İnşallah canım sürekli interneti okuyunca da aklım falan karışıyor moralim bozuluyor biri yazmış mesela kimyasal sonrası 1 sene sonra hamile kaldım biri yazmış 5 sene oldu hala yok kimyasal iyi mi kötü mü daha çözemedim bile

Kimyasalı bir çok kadın yaşarmış ama erkenden beta baktırmadıkları için fark etmezlermiş bile bu yüzden kimyasalın diğer adı sessiz düşük. En azından hamile kalabiliyoruz bu da iyi bir şey

Kimyasalı bir çok kadın yaşarmış ama erkenden beta baktırmadıkları için fark etmezlermiş bile bu yüzden kimyasalın diğer adı sessiz düşük. En azından hamile kalabiliyoruz bu da iyi bir şey
Erkenden baktıranlardan değilim aslında ben de kanama regl gecikmemin 14.gününde oldu ki 14 gün gecikmede zaten illaki beta baktırırdımtabi ben bir gün gecikince baktırdım çünkü hiçbir zaman gecikme yaşamazdım hatta erken olurdum o yüzden şüphelenmiştim .. tabi öyle hamile kalabiliyormuşuz ki sorunumuz yok çok şükür

Genelde kimyasalda adet gecikmesinden 7-10 gün sonra kanama olurmuş yanı düşük yapılırmış. Ben 9.gün oldum ama senin gerçekten epey geç olmuş. Hayırlısı böyleymiş senin daha ilk düşüğün ve yanlış hatırlamıyorsam bir kaş aydır deniyordun. Yol uzun sabırlı ol inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebekler gelecek

Evet canım benim 4.ay denememdi 5.ayımda öğrendim hamile olduğumu inşallah ikimizde sağlıklı gebelikler elde ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…