- 24 Ekim 2024
- 241
- 33
- 13
- 26
- Konu Sahibi kadersizben
Ne durumdasın ağrın vs var mıAmin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne durumdasın ağrın vs var mıAmin canım
Karın ağrım var camım dün gebelik testi yapmıştım sabah akşama gölge oldu o biraz heyecanlandırdı ama az önce birinin aynı markanın akşama doğru kuruma çizgisi çıkardığını söyledi biraz üzüldüm heveslenmiştimNe durumdasın ağrın vs var mı
Marka ne canım foto var mı at bakayımKarın ağrım var camım dün gebelik testi yapmıştım sabah akşama gölge oldu o biraz heyecanlandırdı ama az önce birinin aynı markanın akşama doğru kuruma çizgisi çıkardığını söyledi biraz üzüldüm heveslenmiştim
Belki olursun birkaç güne benimde 2 gün kaldı regliye bugün yine test yaptım negatifBen hala regl olmadım kasık ağrım var
Vallaha iyi cesaret edip yapıyorsunBelki olursun birkaç güne benimde 2 gün kaldı regliye bugün yine test yaptım negatif
Asıl sen iyi sabırlısın yapmıyorsun helal olsunVallaha iyi cesaret edip yapıyorsun
Yapmıcam canım eğer ki öyle bir şey varsa geçen ay gibi 2 günde bir kan vermektense beklemek en doğrusu çünkü psikolojim bozulmuştu her gün hastanedeydim bi özel bi devlet biri dış gebelik diyor biri sağlıklı kese göründü diyor biri kanaman başlayacak sağlıksız diyor eşimle bende yıprandık bekleyeceğim reglyi..Asıl sen iyi sabırlısın yapmıyorsun helal olsun
En iyisi valla canım haklısın tabiYapmıcam canım eğer ki öyle bir şey varsa geçen ay gibi 2 günde bir kan vermektense beklemek en doğrusu çünkü psikolojim bozulmuştu her gün hastanedeydim bi özel bi devlet biri dış gebelik diyor biri sağlıklı kese göründü diyor biri kanaman başlayacak sağlıksız diyor eşimle bende yıprandık bekleyeceğim reglyi..
Hala olmadımmm direniyorum resmen regl ha olucam ha oldum diyorum yok gelen giden sen de karın ağrısı gaz sıkışması var mıydı hamilelikteEn iyisi valla canım haklısın tabi
Canım her hamilelik farklı ilk hamileliğimde karın ağrısı vardı ishal varış sivilcelenme resmen regl olacak gibiydim ama hamileymişşm. İkincide hiç tegl belirtisi yoktu bel ağrım ve mide ağrı-bulantım vardıHala olmadımmm direniyorum resmen regl ha olucam ha oldum diyorum yok gelen giden sen de karın ağrısı gaz sıkışması var mıydı hamilelikte
her zaman farklı olabiliyor demek ki ne durumdasın ağrın vs var mı nasılsınCanım her hamilelik farklı ilk hamileliğimde karın ağrısı vardı ishal varış sivilcelenme resmen regl olacak gibiydim ama hamileymişşm. İkincide hiç tegl belirtisi yoktu bel ağrım ve mide ağrı-bulantım vardı
Karın ağrım vardı geçti akıntım var son 2 gün kaldıH
her zaman farklı olabiliyor demek ki ne durumdasın ağrın vs var mı nasılsın
İnşallah hamilesindirKarın ağrım vardı geçti akıntım var son 2 gün kaldı
Yok canım ya test yapıyorum negatif maalesef bence yine gecikmeli adet olacamİnşallah hamilesindir
Normalde yarın mıydı adet gününYok canım ya test yapıyorum negatif maalesef bence yine gecikmeli adet olacam
EvetNormalde yarın mıydı adet günün
Hadi bakalım
Ben kan tahlili yaptırdım 0 çıktıHadi bakalım
:/ inşallah diğer aya olacak canım Allahın izniyle ben de daha regl olmadım yarın test yapıcamBen kan tahlili yaptırdım 0 çıktı