• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİMYASAL GEBELİK Mİ YAŞIYORUM?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 21
Asıl sen iyi sabırlısın yapmıyorsun helal olsun😂
Yapmıcam canım eğer ki öyle bir şey varsa geçen ay gibi 2 günde bir kan vermektense beklemek en doğrusu çünkü psikolojim bozulmuştu her gün hastanedeydim bi özel bi devlet biri dış gebelik diyor biri sağlıklı kese göründü diyor biri kanaman başlayacak sağlıksız diyor eşimle bende yıprandık bekleyeceğim reglyi..

Yapmıcam canım eğer ki öyle bir şey varsa geçen ay gibi 2 günde bir kan vermektense beklemek en doğrusu çünkü psikolojim bozulmuştu her gün hastanedeydim bi özel bi devlet biri dış gebelik diyor biri sağlıklı kese göründü diyor biri kanaman başlayacak sağlıksız diyor eşimle bende yıprandık bekleyeceğim reglyi..
En iyisi valla canım haklısın tabi

Hala olmadımmm direniyorum resmen regl ha olucam ha oldum diyorum yok gelen giden sen de karın ağrısı gaz sıkışması var mıydı hamilelikte
Canım her hamilelik farklı ilk hamileliğimde karın ağrısı vardı ishal varış sivilcelenme resmen regl olacak gibiydim ama hamileymişşm. İkincide hiç tegl belirtisi yoktu bel ağrım ve mide ağrı-bulantım vardı

H
Canım her hamilelik farklı ilk hamileliğimde karın ağrısı vardı ishal varış sivilcelenme resmen regl olacak gibiydim ama hamileymişşm. İkincide hiç tegl belirtisi yoktu bel ağrım ve mide ağrı-bulantım vardı
her zaman farklı olabiliyor demek ki ne durumdasın ağrın vs var mı nasılsın

Back