KİMYASAL GEBELİK Mİ YAŞIYORUM?

Ben 26 günde bir oluyorum canım sen yumurtlamayı 14 ünde görmüştün herhalde üstüne 14 eklememiz gerekiyormuş öyle diyor doktorlar yani 28 kasımda adet olman lazım ben de yumurtlamayı 10 kasımda gördüm 24 ünde olmam gerekiyordu en geç benim batta 21 kasımdı mesela
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl görüyormuşuz ay neler öğrendim şu kimyasal gebelik sonrası ya

Ya ben 22sinde ikinci yumurtlamayı gördüm o zaman bayağı uzun sürer regl olmam inşallah hamilesindir

Ya ben 22sinde ikinci yumurtlamayı gördüm o zaman bayağı uzun sürer regl olmam inşallah hamilesindir
Doktoruna sorsaydın bi canım sen 2.kez yumurtlama gördüm diye sordun mu bir şey dedi mi
Ya inşallah demek istiyorum ama bu kadar erken sanmıyorum ama inşallah canım dua et

Doktoruna sorsaydın bi canım sen 2.kez yumurtlama gördüm diye sordun mu bir şey dedi mi
Ya inşallah demek istiyorum ama bu kadar erken sanmıyorum ama inşallah canım dua et
Yok valla canım hiç aklıma gelmedi sormak aslında çok şey soracaktım doktora gidince hepsi aklımdan uçtu gitti. Hayırlısıyla hamileisndir inşallah

Yok valla canım hiç aklıma gelmedi sormak aslında çok şey soracaktım doktora gidince hepsi aklımdan uçtu gitti. Hayırlısıyla hamileisndir inşallah
İnşallah canım Rabbim tez zamanda bize nasip etsin çok bekletmesin kimyasal gebeliği ilk öğrendiğimde 1 gün boyunca yalvara yakara rabbime ağladım onu benden alma diye ama nasip böyleymiş şimdi ise inan ki her zaman dua ediyorum hepimize

Allah razı olsun rabbim dualarını kabul etsin. Bende hamile olduğumu öğrendiğim günden beri elimi karnıma koyup Allahın isimlerini sayıp dua ettim kucağıma almayı nasip et dedim. Bak ben neredeyse 2 yıldır elde edemedim. Çok zor çok iyi biliyorum ama Allah nasip edecek vakti gelince inanıyorum

Canım inşallah yakın zamanda olacak seninde benimde kimyasalın peşine sağlıklı gebelik elde eden çok kişi var Rabbim nasip edecek sadece bilip bilmeden etrafımızdakilerin çocuk ne zaman sorusu beni yıpratmaya başladı Allahım sen gör

Hiç söyleme onları. Çocuğunuz olmuyor mu ? E tedavi olsanıza diyenler bile var bize Allah bildiği gibi yapsın onları patavatsızlar. Sanki biz bilmiyoruz doktora gitmeyi

Bende kimyasal gebelik geçirdim kanamam biteli bir hafta oldu test yaptım yine çift çizgi çıktı silik bir şekilde böyle olan oldumu

Benim kanamam bitti halde beta 50 ydi 2 gün sonra 5 oldu yani hala betahcg kalabiliyor bi kam testi verip sıfırlanmasına bakın
Kan testi ile takip edildi sıfırlandı kanamamda bitti bir hafta geçti sol kasığımda ağrı hissettim testim vardı yaptım öyle çizgi görünce bilemedim ne yaşıyorum sormak istedim cevabınız için çok teşekkür ederim

ayyy sonunda 13 sayfadır okuyorum. hayırlı oldun gebeliğin sağlıklı olsun ve tamamına ulaşsın. aspirin içebilirsin önlem amaçlı kese gördükten sonra
İnşallah bakalım sevinemiyorum da ilk gebeliğim kimyasal oldu diye buna korkar oldum bakalım gideceğim bi kaç güne hastaneye dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…