- 24 Ekim 2024
- 183
- 10
- 26
-
- Konu Sahibi kadersizben
Normalde 30 günde bir mi regl olursunYa canım dediğim gibi ilk kimyasalda ben de geciktim. Bak bugün regl günüm olmadım hala. Düşük yapıyoruz döngü bozulması normal. Ama sen bi test yap biraz fazla geciktin
EvetNormalde 30 günde bir mi regl olursun
Ben 26 günde bir oluyorum canım sen yumurtlamayı 14 ünde görmüştün herhalde üstüne 14 eklememiz gerekiyormuş öyle diyor doktorlar yani 28 kasımda adet olman lazım ben de yumurtlamayı 10 kasımda gördüm 24 ünde olmam gerekiyordu en geç benim batta 21 kasımdı mesela
Ya ben 22sinde ikinci yumurtlamayı gördüm o zaman bayağı uzun sürer regl olmamBen 26 günde bir oluyorum canım sen yumurtlamayı 14 ünde görmüştün herhalde üstüne 14 eklememiz gerekiyormuş öyle diyor doktorlar yani 28 kasımda adet olman lazım ben de yumurtlamayı 10 kasımda gördüm 24 ünde olmam gerekiyordu en geç benim batta 21 kasımdı mesela
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl görüyormuşuz ay neler öğrendim şu kimyasal gebelik sonrası ya
Doktoruna sorsaydın bi canım sen 2.kez yumurtlama gördüm diye sordun mu bir şey dedi miYa ben 22sinde ikinci yumurtlamayı gördüm o zaman bayağı uzun sürer regl olmaminşallah hamilesindir
Yok valla canım hiç aklıma gelmedi sormak aslında çok şey soracaktım doktora gidince hepsi aklımdan uçtu gitti. Hayırlısıyla hamileisndir inşallahDoktoruna sorsaydın bi canım sen 2.kez yumurtlama gördüm diye sordun mu bir şey dedi mi
Ya inşallah demek istiyorum ama bu kadar erken sanmıyorum ama inşallah canım dua et
İnşallah canım Rabbim tez zamanda bize nasip etsin çok bekletmesin kimyasal gebeliği ilk öğrendiğimde 1 gün boyunca yalvara yakara rabbime ağladım onu benden alma diye ama nasip böyleymiş şimdi ise inan ki her zaman dua ediyorum hepimizeYok valla canım hiç aklıma gelmedi sormak aslında çok şey soracaktım doktora gidince hepsi aklımdan uçtu gitti. Hayırlısıyla hamileisndir inşallah
Allah razı olsun rabbim dualarını kabul etsin. Bende hamile olduğumu öğrendiğim günden beri elimi karnıma koyup Allahın isimlerini sayıp dua ettim kucağıma almayı nasip et dedim. Bak ben neredeyse 2 yıldır elde edemedim. Çok zor çok iyi biliyorum ama Allah nasip edecek vakti gelince inanıyorumİnşallah canım Rabbim tez zamanda bize nasip etsin çok bekletmesin kimyasal gebeliği ilk öğrendiğimde 1 gün boyunca yalvara yakara rabbime ağladım onu benden alma diye ama nasip böyleymiş şimdi ise inan ki her zaman dua ediyorum hepimize
Canım inşallah yakın zamanda olacak seninde benimde kimyasalın peşine sağlıklı gebelik elde eden çok kişi var Rabbim nasip edecekAllah razı olsun rabbim dualarını kabul etsin. Bende hamile olduğumu öğrendiğim günden beri elimi karnıma koyup Allahın isimlerini sayıp dua ettim kucağıma almayı nasip et dedim. Bak ben neredeyse 2 yıldır elde edemedim. Çok zor çok iyi biliyorum ama Allah nasip edecek vakti gelince inanıyorum
Hiç söyleme onları. Çocuğunuz olmuyor mu ? E tedavi olsanıza diyenler bile var bize Allah bildiği gibi yapsın onları patavatsızlar. Sanki biz bilmiyoruz doktora gitmeyiCanım inşallah yakın zamanda olacak seninde benimde kimyasalın peşine sağlıklı gebelik elde eden çok kişi var Rabbim nasip edeceksadece bilip bilmeden etrafımızdakilerin çocuk ne zaman sorusu beni yıpratmaya başladı Allahım sen gör
Canım inşallah bu regl üstüne gebe kalırsın inşallahHiç söyleme onları. Çocuğunuz olmuyor mu ? E tedavi olsanıza diyenler bile var bize Allah bildiği gibi yapsın onları patavatsızlar. Sanki biz bilmiyoruz doktora gitmeyi
Amin canım. İnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur . Hayır olmadımCanım inşallah bu regl üstüne gebe kalırsın inşallaholdun mu
Test yaptımAmin canım. İnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur . Hayır olmadım
Benim kanamam bitti halde beta 50 ydi 2 gün sonra 5 oldu yani hala betahcg kalabiliyor bi kam testi verip sıfırlanmasına bakınBende kimyasal gebelik geçirdim kanamam biteli bir hafta oldu test yaptım yine çift çizgi çıktı silik bir şekilde böyle olan oldumu
ayyy sonunda 13 sayfadır okuyorum. hayırlı oldun gebeliğin sağlıklı olsun ve tamamına ulaşsın. aspirin içebilirsin önlem amaçlı kese gördükten sonra
Kan testi ile takip edildi sıfırlandı kanamamda bitti bir hafta geçti sol kasığımda ağrı hissettim testim vardı yaptım öyle çizgi görünce bilemedim ne yaşıyorum sormak istedim cevabınız için çok teşekkür ederimBenim kanamam bitti halde beta 50 ydi 2 gün sonra 5 oldu yani hala betahcg kalabiliyor bi kam testi verip sıfırlanmasına bakın
Aaaaa ay çok sevindiiiim hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Kan testi ile takip edildi sıfırlandı kanamamda bitti bir hafta geçti sol kasığımda ağrı hissettim testim vardı yaptım öyle çizgi görünce bilemedim ne yaşıyorum sormak istedim cevabınız için çok teşekkür ederim
İnşallah bakalım sevinemiyorum da ilk gebeliğim kimyasal oldu diye buna korkar oldum bakalım gideceğim bi kaç güne hastaneyeayyy sonunda 13 sayfadır okuyorum. hayırlı oldun gebeliğin sağlıklı olsun ve tamamına ulaşsın. aspirin içebilirsin önlem amaçlı kese gördükten sonra