Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Canım düzensiz olur diye biliyorum ama benimde 5 kasım kanamam başladı malesef benimde kimyasal gebelik oldu. Buay çatlatma iğnesi oldum 10. günüm bekliyorum. 5 aralığa çok az kaldı bakalım geçicekmi ayın 5 ini .

Aslında sen bence bir idrar testi yapsan çıkar gibime geliyor.

Bi dene istersen...CADIARZU

bende kimyasal gebelik gecirdim.cogu kadın bunu yasarmıs ama adetinin geciktigini sanırmıs ben kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile kaldım

bende kimyasal gebelik gecirdim.cogu kadın bunu yasarmıs ama adetinin geciktigini sanırmıs ben kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile kaldım

cnm ne güzel yaa kimyasal gebelikten sonra bi araştırma yaptırdın mı sebebiyle ilgili.ben de 1.5 yıl içinde iki kez yaşadım.kürtaj olmadım ikisinde de.çok üzülüyorus ya kalamazsam bidaha yada kalırsam hep düşücekmiş gibi geliyor.ilki hamileliği düşündükten 2.ayımda kaldım düşük oldu.ikincisi de 1yıl sonra yine düşük.nasıl bir yol izlemeliyimsizce.

ben de daha yeni yaşadım, 4 aralık cuma test sonucu 33 çıktı, normalde 6 haftalık olması gerekirdi , tabi normal olsaydı. cumartesi günü de kanamam başladı, biraz ağrılı oldu, biraz da dokunduğu için sanırım. sanırım cumaya kanamam kesilir, randevu aldım, cuma günü doktora gideceğim. sebebini inşallah öğenirim ve sizinle de paylaşırım. umarım bu tutunmayı kolaylaştımanın bi yolu vardır.

geçmiş olsun

geçmiş olsun canım umarım bidaha yaşamazsın .haberini bekliyorum.

Bende Kimyasal gebelik sonrası 32. günde adet gördüm.

Ovülasyonlarım 19. güne kaydı.

İnşallah bu ay hamile kalırım.

merhaba canım bende kimyasal gebelik sonucunda ertesi ay hemen hamile kaldım doktorumun konturolü hakkında herhangi bi sorun olmuyor doktorum özellikle korunmama gerektiğini söylemişti bende o şekilde yaptım. fakat 2 bebeğimi kaybetim yanlız ilk düşügüm herhangi bağlantısı yoktu seni korkutmasın

canım anlıyamadım nasıl yani ilk düşüğünün neyle bağlantısı yoktu.kaçıncı aylarda kaybettin canım.benim ikisi de kimyasaldı.senin doktorun sebep olarak ne söyledi düşüklerin hakkında.ben doktor istememesine rağmen bütün tahlillerimi yaptırdım.normal çıktı.ama eşimle süre verdik birbirimize eğerki 6 ay içinde kalamazsam (zaten kalır kalmaz gidices doktora da) doktora gidip yumurtlama takibine falan geçices. ne gerekiyorsa yaptırıcas.horman tahlillerim kötü çıksaydı beklemiycektik hiç ama.ben çok taktım bu aralar.kafamın rahatlaması açısından biraz süre vermeliyiz.zaten iki ay önceydi düşük yaptığım.bakalım artık korunma varmedi zaten dr. sen şimdi hamilemisin .

ben ağıstosta kimysal 40 günlük düşük yaptım. doktorum korunmana gerek yok dedi. eylül ayında tekrar hamile kaldım. bu hamileiğim sonucunda dış gebelikten sezeryan oldum. ama dış gebeliğimin ilk düşüğümle herhangi bir ilgisi yoktu. ben ara vermeyi tercih etymiyorum çünkü beni tedavi eden yeni bir bebek sağlık acısından 2 ay ara verdim dikişlerimin iyileşmesi acısından ama şimdi korunmuyoruz.

canım ara vermek dediysem şunu kastettim.tabiki 6 ay boyunca korunmuycas.hatta daha da düzenli girices ilişkiye.doktora gitme açısından dedim ara vermeyi.gidip hemen tedavi olmuycam yani.6 ay daha kalamazsam öyle gidip öncelikle yumurtlama takibi sonra gerekiyosa çatlatma iğnesi o da olmazsa aşılama falan umarım bunların hiçbirine gerek kalamadan şu 6 ay içinde sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağıma almayı nasip etsin allah.hepimiz için dua ediyorum zaten.:1hug:

slm bende mart ayında kimyasal gebelık gecırdım 1 ay korunduktan sonra rastgele ılıskıye gırdık ne gun takıp ettım nede baska bısey yaptım 6 ay sonrada hamıle kaldım tekrar suan 14 haftalık hamıleyım,Rabbım ıseyen herkese hayırlısıyla en yakın zamanda bu mutlulugu nasıp etsın ve sunu unutmayın kı sız ıstedıgınız zaman deıl Rabbım nezamn ısterse ozaman gonderır bebegınızı Rabbımden herzaman hayırlısını ısteyına.s.

ayy ne güzel allah hepimize nasip etsin.sağlıklı bişekilde kucağımıza almayı nasip etsin.canım sen kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsun bilmiyorum ama zaman geçtikçe de insan tedirgin oluyo haliyle.mesela ben 2.5 yıllık evliyim. 1.5 yıl da 2 kimyasal gebelik geçirdim.iki ay öncesi.6 ay daha bekliycem sence beklemelimyim.

slm kızlar bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım..değerlerim 4 günde tamamen düştü ve kanamam oldu.çok sancılıydı bugün düşüğün 3.günü ama kanamam tamamen kesildi..sizce normalmi kızlar..çok merak ediyorum..dr korunmana gerek yok dedi..ben 28 günde bir adet oluyorum peki şimdi yumurtlamam ne zaman olucak ...

canım benimde senin gibi oldu ama duruyor ve başlıyor. tekrar başlar yada lekelenme şeklinde gelir tabiki kişiden kişiyede değişir. geçmiş olsun bu arada

canım benimde senin gibi oldu ama duruyor ve başlıyor. tekrar başlar yada lekelenme şeklinde gelir tabiki kişiden kişiyede değişir. geçmiş olsun bu arada

saol cnm sanada geçmiş olsun...dediğin gibi oldu lekelenme şeklinde tekrar başladı kasıklarım ve belim acıyor..yürek acısı daha beter zaten..Allah kimseye yaşatmasın herkesin sağlıklı hamilelikleri ve bebekleri olsun...
:Saruboceq:

çok geçmiş olsun
benimde 9-10 gün sürdü son günler lekelenme tarzındaydı
inşllh bidaha yaşamayız
bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
insanın psikolojisi çok kötü oluyor hele o parçalar düştükçe insanın içinden birşeyler kopuyor bunları yazarken bile gözlerim doluyor
ben düşük yapalı 50 gün oluyor​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…