-
- Konu Sahibi elmalxix turta
Benim ki 4 hafta 6 gün sonra o kdar umutlanmıştım ki başka bir şekli yoktu kesin hamileyim diyordum test yapmamıştım doktordan randevu alacaktım bir gün sonra o gün oldum çok ağladım, tam yıkılmıştım ..senağlama
peki kızlar siz korundunuz mu yoksa hemen başladınız mı çalışmalara
ben 19 gün önce düşük yaptım((
mrb kızlar bende şubatta kimyasal gebelik gecirmiştim adetimden 2 hafta sonra gelmişti kanamam doktor 3 ay korunun dedi zaten zor olmuştu 8 ayda. sonra korunmayı bıraktık agustosta tekrar günüm gecti test yaptık cift cizgi ama içimde hep bi şüphe var kan testi yaptırdım 7 çıktı o an yine cok üzülmüştüm sonraki ay clear blue monitörü kullanıyordum her zaman erken olan yumurtlamam o ay 17 ve 18. günde 3, seviyedeydi sadece o zaman calışmıştık ve hiç beklemiyodum adet olayım doktora gidecektik ama olmadım çok şükür şu an 9 haftalık hamileyim doktora gittik kalp atışlarını duyduk yavrumun ama stresli günler hiç bitmiyo acaba iyimi gelişiyomu hep düşünüyo insan Allah isteyen herkese versin inş.
gecmis olsun cnm..benimki daha erken oldugu halde yine üzülmüstüm...üzülme yine hamis olursun allahin izniyle.....
mrb kızlar bende şubatta kimyasal gebelik gecirmiştim adetimden 2 hafta sonra gelmişti kanamam doktor 3 ay korunun dedi zaten zor olmuştu 8 ayda. sonra korunmayı bıraktık agustosta tekrar günüm gecti test yaptık cift cizgi ama içimde hep bi şüphe var kan testi yaptırdım 7 çıktı o an yine cok üzülmüştüm sonraki ay clear blue monitörü kullanıyordum her zaman erken olan yumurtlamam o ay 17 ve 18. günde 3, seviyedeydi sadece o zaman calışmıştık ve hiç beklemiyodum adet olayım doktora gidecektik ama olmadım çok şükür şu an 9 haftalık hamileyim doktora gittik kalp atışlarını duyduk yavrumun ama stresli günler hiç bitmiyo acaba iyimi gelişiyomu hep düşünüyo insan Allah isteyen herkese versin inş.
ben de aranıza katılayım. ben geçen mayısta kimyasal gebelik geçirdim. ve çok üzüldüm. ama doktor bana ara vermene gerek yok ertesi ay yine hamile kalabilirsin hiçbi sorun olmaz demişti. ertesi 2 ay geç hastalandım ama hamile kalmadım. şu anda dün test yaptırdım hamile çıktım ama korkuyorum yine. çünkü bugün göğsümdeki acılar bi anda bitti ve söndüler. şişkinliği kızarıklığı geçti. geçen defa da aynı olmuştu. yarın yine hcg yaptrıcam ama çok endişeliyim.
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım geçen hafta cuma günü 3 haftalık hamile olduumu öğrendim ve ertesi günü kanamam bşladı 3 gün sürdübuğünde öğrendim ki kimyasal gebelik yaşamışım diğer sayfalarda okuduğuma göre ertesi ay hamile kalan çok arkadaşımız var . şuan antibiyotiğe başladım nelere dikkat etmeliyim ? ne zaman çalışmalara başlamalıyım?
tşk ederim canım allah hepimize hayırlı evlatlar versinnnnMerhaba Damlam, ben de Eylül de geçirdim , ondan sonraki 2 denemem başarısız oldu çünkü ovülasyon günlerim kaydığından yanlış günlerde denemeler yapmışız sonradan anladım. Onun dışında denk getirebilirsen hamile kalanlar olduğunu bu siteden okudum. Bana hiç bir ilaç vermemişti ben de 4hafta 6 günlükken kaybettim. Ovülasyon takibi yap derim.. Bunun da çeşitli yöntemleri var..internette bulabilirsin, geçmiş olsun.
Bende 2.aşılamam sonucu 5 kasımda kimyasal gebelik yaşadım.
2 hafta sonra kontrole gittiğimde sol yumurtalığımda 13mm yumurtam varmış. Rahim duvarımda 4 mm olmuş.
Bu akşam tekrar gidicem yumurta boyunu ölçmeye inşl. büyümüştür. Bende işi şansa bırakmamak için çatlatma iğnesi isticem.
Bakalım hayırlısı , yanlız yumurtama günlerim baya bi kaymış 25 günde bir ader olurdum. 11. günde başlayan yumurta tarihi 16.17. hatta 19-20 günlere kaymış.
Buna dikkat edin derim.
Kesinlikle ben de aynı şeyi yaşadım ben de 26 günde bir olurdum ama Eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim ondan sonraki Ekim ayında tesadüfen 16. günü yumurtamın çatlamamış olduğu ultrasonda görüldü ama sonraki ay ovülasyon testleri ile takip yapmama lazımdı en azından bunu da yapmayınca Kaım da boş geçti ve bu ay ovülasyon testi aldım şimdi 8-18.günler arası 10 gün süre ile her gün yapacağım tabi çift çizgi bittikten sonra bırakacağım ama kimyasal gebelikten sonraki ilk adetim 28 gün ikincisi 24 gün sürdü bir düzensizlik söz konusyu.