Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

canım aynen benim öyle olmuştu.ilkinde herkese yaymıştım.sonra bi de laf anlat.ikincisi de düşük oldu benim en azından kimse bilmedi.umarım üçüncüye herşey yolunda gider.

benim de kesildi 3.günü .ama bidahaki sefere daha çok gelicektir.bir de düşüğün ilk günü nü baz al.28 gün sonra bidahaki kanaman olur.benim ilk düşüğümde 38.gün gelmişti.2.düşüğümde 30 gün sonra gelmişti tam.

benim de iki düşüğüm kürtajsız oldu kimyasal yani.o yüzden doktor korunma vermiyo.ama kürtaj olsaydın durum farklı olurdu.

canım sen kaç ay sonra kalmıştın ?

aslında ben geçen ay öyle yapmıştım hiç günümü saymamıştım illa yumurtlama günümde ilişki olsun istemedim saldım olmuştu
slm canım öncelikle gecmiş olsun gecen sene bu gün hamileydim bende aralık 18de sonlandı 4 gün sonra doktora gittik bütün tetkikler normal cıktı 3ay korundum ve hala daha bekliyoruz allah tekrarına nasıp eder inşallah her ay hüsran kimi arkadaşlar cok şanslıymış hemen kalabilmişler acaba bunun bir yöntemimi varda bilemiyoruz kısmet sanırsam

teşekkür ederim
benim de ilk ay tutmadı bu ikinci ayım bakalım ne olcak herşey sil baştan başladı

naz gecmiş olsun canım ikincisine nezaman kaldın

canım ilki 2.ayımda kalmıştım,ikincisi 9.ayımda yani biraz geç olmuştu ,iki ay oldu yani bakalım mayısa kadar bekliycem umarım kalırım ve sağlıklı bi şekilde devam eder hiç kalamazsam yumurtlama takibine falan başlıycam.

canım senin kaçıncı ayında kaldın,kürtaj olduğun için mi 3 ay korundun sen.

desteğin için tşk ederim bozocum benim düşüğümün 6. günü çok üzülüyorum ama Allah böylesini hayırlı bulduki böyle oldu.en çok eşimin üzülmesi beni üzüyor..halbuki hamile olduğumu duyduğunda nasıl sevinmişti o ifadesi gözümün önünden gitmiyor hiç

aynen hayatımızda geçirdiğimiz en güzel 1 haftaydı o kadar mutluyduk ki ama kısmet değilmiş düşük yapınca da hastaneden gelince karşılıklı ağladık

aynen hayatımızda geçirdiğimiz en güzel 1 haftaydı o kadar mutluyduk ki ama kısmet değilmiş düşük yapınca da hastaneden gelince karşılıklı ağladık
ben hastanede ve eve geldiğimde dayanmaya çalıştım ve ağlamadım.ama gece yatakta eşime belli etmeden dayanamayıp ağladım.ama hıçkırıklarımı tutamadım..sonra eşimde benimle birlikte ağlamaya başladı..Allah o günleri bir daha yaşatmasın..çok acı gerçekten..

Arkadaşlar,

Eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim , en son Kasım 18 de regli oldum, bugünde kan testi sonucumu aldım 233 çıkmış.

Sizlere bir tavsiyem var ovülasyon testi ve pre-seed'i birlikte kullanın ben ilk defa bu ürünleri keşfettim ve bu ay ikisini de kullandım sonuç ortada. preseed.com.tr den bakın .Ancak sadece ovülasyon döneminde kullanın sperm dostu bir lubricant ve spermlerin yaşayacağı bir ortam oluşturuyor vajina içerisinde vajinamızın sıvısı o dönemde spermleri yaşatacak ph değerinde ancak bazen yeterince ıslanma problemi varsa veya eşinizin sperm sayısı az, şekil bozuklukları da varsa bu ürün birebir.
Arkadaşlar ben sadece hamileyim demek istemedim o nedenle yukarıdaki yazdıklarımı anlattım ve çk işe yaradı. Kimyasal gebeliken 2 ay sonra hamile kaldım, sizlerinde bir an önce bebeklerinize kavuşmak dileğimle..

elmalı turta gecmiş olsun öncelikle canım bu işler kısmet herhalde isteyince gelmiyor hemen kimide cok şanslı ben bugün tam 1yıl oldu kimyasal düşük yaşadım 3ay korunduk doktor bişe yok dedi mherşey yolunda ama bebiş haladaha yok beklemek yordu artık allahım biran önce bebişimizi elimize almamızı nasip eder inşallah

kızlar mrba bende kasımda kımyasal gebelık gecırdım pcosluyum 4yıllık evlıyım 2.kkez asılama yapıldı 2.de kımyasal oldu asılamamın 12.gunu kan degerım 15.9 du sızlerın sorunu neydı ve degerlerınız kactı sımdıden tesekkurler

canım çok geçmiş olsun.ben 2.5 yıllık evliyim.1.5 yıldır istiyorus.2 kimyasal gebelik yaşadım ben de aşılama olmadan kendiliğinden.düşüğe sebep olabalecek testlerim yapıldı herhangi bişi çıkmadı.en son 2 ay önce düşüğüm oldu.6 ay daha bekliycem eğer bu sefer de olmazsa kalamazsam yani,yumurtlama takibi ,çatlatma iğnesi ne gerkiyorsa olucak.benim de senin gibi değerlerim düşmüştü dış gebelikten korktuk ilk etapta şükür bununla kaldı.ama 2 tame yaşamak bile üzüntü verici kürtaj olunmasa bile.

amın canım ben evlendıkten 1 sene sonra hamıle kaldım 2 kımyasal gebelık zor bı durum Allah sabır versın ben oyle 6 ay falan beklenmesıne karsıyım bana drum sadece 1 ay korun dedı bence Rabbım mutlaka bı bebıs verecektır umudunu hıc kaybetme yola devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…