-
- Konu Sahibi elmalxix turta
merhabalar, forumdan yaşadığınız kimyasal gebelikleri takip ediyorum. empati yapıp kendim için endişe etmiyor değilim. yarın sabah test yapıcam, eğer pozitif çıkarsa kimseye (akraba ve arkadaşlara) söylememeyi düşünüyorum. belki kimyasal gebelikse bir de millete laf anlatmak zorunda kalırım, moralim bozulur. en iyisi kesinleşene kadar "tıp":) dilerim hepiniz nur topu gibi bebişler dünyaya getirirsiniz. sevgiler...
slm kızlar bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım..değerlerim 4 günde tamamen düştü ve kanamam oldu.çok sancılıydı bugün düşüğün 3.günü ama kanamam tamamen kesildi..sizce normalmi kızlar..çok merak ediyorum..dr korunmana gerek yok dedi..ben 28 günde bir adet oluyorum peki şimdi yumurtlamam ne zaman olucak ...
slm kızlar bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım..değerlerim 4 günde tamamen düştü ve kanamam oldu.çok sancılıydı bugün düşüğün 3.günü ama kanamam tamamen kesildi..sizce normalmi kızlar..çok merak ediyorum..dr korunmana gerek yok dedi..ben 28 günde bir adet oluyorum peki şimdi yumurtlamam ne zaman olucak ...
saol cnm sanada geçmiş olsun...dediğin gibi oldu lekelenme şeklinde tekrar başladı kasıklarım ve belim acıyor..yürek acısı daha beter zaten..Allah kimseye yaşatmasın herkesin sağlıklı hamilelikleri ve bebekleri olsun...
:Saruboceq:
slm canım öncelikle gecmiş olsun gecen sene bu gün hamileydim bende aralık 18de sonlandı 4 gün sonra doktora gittik bütün tetkikler normal cıktı 3ay korundum ve hala daha bekliyoruz allah tekrarına nasıp eder inşallah her ay hüsran kimi arkadaşlar cok şanslıymış hemen kalabilmişler acaba bunun bir yöntemimi varda bilemiyoruz kısmet sanırsamaslında ben geçen ay öyle yapmıştım hiç günümü saymamıştım illa yumurtlama günümde ilişki olsun istemedim saldım olmuştu
naz gecmiş olsun canım ikincisine nezaman kaldıncanım sen kaç ay sonra kalmıştın ?
slm canım öncelikle gecmiş olsun gecen sene bu gün hamileydim bende aralık 18de sonlandı 4 gün sonra doktora gittik bütün tetkikler normal cıktı 3ay korundum ve hala daha bekliyoruz allah tekrarına nasıp eder inşallah her ay hüsran kimi arkadaşlar cok şanslıymış hemen kalabilmişler acaba bunun bir yöntemimi varda bilemiyoruz kısmet sanırsam
naz gecmiş olsun canım ikincisine nezaman kaldın
slm canım öncelikle gecmiş olsun gecen sene bu gün hamileydim bende aralık 18de sonlandı 4 gün sonra doktora gittik bütün tetkikler normal cıktı 3ay korundum ve hala daha bekliyoruz allah tekrarına nasıp eder inşallah her ay hüsran kimi arkadaşlar cok şanslıymış hemen kalabilmişler acaba bunun bir yöntemimi varda bilemiyoruz kısmet sanırsam
canım sen kaç ay sonra kalmıştın ?
desteğin için tşk ederim bozocum benim düşüğümün 6. günü çok üzülüyorum ama Allah böylesini hayırlı bulduki böyle oldu.en çok eşimin üzülmesi beni üzüyor..halbuki hamile olduğumu duyduğunda nasıl sevinmişti o ifadesi gözümün önünden gitmiyor hiççok geçmiş olsun
benimde 9-10 gün sürdü son günler lekelenme tarzındaydı
inşllh bidaha yaşamayız
bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
insanın psikolojisi çok kötü oluyor hele o parçalar düştükçe insanın içinden birşeyler kopuyor bunları yazarken bile gözlerim doluyor
ben düşük yapalı 50 gün oluyor
desteğin için tşk ederim bozocum benim düşüğümün 6. günü çok üzülüyorum ama Allah böylesini hayırlı bulduki böyle oldu.en çok eşimin üzülmesi beni üzüyor..halbuki hamile olduğumu duyduğunda nasıl sevinmişti o ifadesi gözümün önünden gitmiyor hiç
ben hastanede ve eve geldiğimde dayanmaya çalıştım ve ağlamadım.ama gece yatakta eşime belli etmeden dayanamayıp ağladım.ama hıçkırıklarımı tutamadım..sonra eşimde benimle birlikte ağlamaya başladı..Allah o günleri bir daha yaşatmasın..çok acı gerçekten..aynen hayatımızda geçirdiğimiz en güzel 1 haftaydı o kadar mutluyduk ki ama kısmet değilmiş düşük yapınca da hastaneden gelince karşılıklı ağladık
elmalı turta gecmiş olsun öncelikle canım bu işler kısmet herhalde isteyince gelmiyor hemen kimide cok şanslı ben bugün tam 1yıl oldu kimyasal düşük yaşadım 3ay korunduk doktor bişe yok dedi mherşey yolunda ama bebiş haladaha yok beklemek yordu artık allahım biran önce bebişimizi elimize almamızı nasip eder inşallahSelam kızlar,
Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Doktor 1 ay korun ondan sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti... Ama sanırım biz biraz sabırsız davrandık
Aslında hamile kalmak için ekstra bir önlem almamıştım ama adetim de 2 gün gecikti ve ben şüphelenmeye başladım... Yoksa kimyasal gebelik sonrası adet düzensizliği olur mu?
Cevaplarınızı bekliyorum a.s.
kızlar mrba bende kasımda kımyasal gebelık gecırdım pcosluyum 4yıllık evlıyım 2.kkez asılama yapıldı 2.de kımyasal oldu asılamamın 12.gunu kan degerım 15.9 du sızlerın sorunu neydı ve degerlerınız kactı sımdıden tesekkurler
ayy ne güzel allah hepimize nasip etsin.sağlıklı bişekilde kucağımıza almayı nasip etsin.canım sen kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsun bilmiyorum ama zaman geçtikçe de insan tedirgin oluyo haliyle.mesela ben 2.5 yıllık evliyim. 1.5 yıl da 2 kimyasal gebelik geçirdim.iki ay öncesi.6 ay daha bekliycem sence beklemelimyim.