Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Çok teşekkür ederim arkadaşım. 16.17. günleri hatırlattığın iyi oldu

aslında 11. günden itibaren 17. güne kadar hergün çalışmak lazım.

Allahım inşallah busefer hayırlısıyla sağlıklısıyla olur , hevesimiz kursağımızda kalmaz inşallah.

merhaba kızlar bende geçen ay yaşadım kimyasal ve üzerine regli yeni oldum 29. gün oldum ben normalde 26-27 günde olurdum iki gün atmış olduu 2 gün geç yumurtladım yanii normal herhalde okuduğum kadarıylan herkesin bünyesi şaşmış allah başka dert vermesin diyorum en kısa zamanda gönlümüze göre verir inşallahhh rabbimmm

canım sen regli oldun mu?
bu ay korunmuşmuydun​
?

hayır bozom korunmadım ki doktorum korunma dedi yumurta bile görmüştü ama olmadı kuşum yaaa napalım zati 11 ay elde etmiştik kimyasalı hemen gelemsini beklemem biraz garip olurduu:))))) hayırlısı bakalım kociş sperm testine gitcek bakalım artıkk allah büyük tatlım

hayırlısı canım
bakalım ben de nasıl bi sonuç olucak
gerçi hiç umudum da yok öyle hemen hamile kalıcam diye

hayırlısı kuşum yaa hiç belli olmuyor bu işlerr yaaa valla allah sonumuzu hayır etsin ne diyimmmm valla sıkıldım artık cidden çok sıkıldımmm artık hiçbirşey yapmak gelmiyor içimdenn öylesinee deniycez görücezz

aynen canım bende çok sıkıldım yok yumurtluyorsun yok psikolojik belirtiler oluyor yok günün yaklaşıyor stres valla
ne güzel hamile olduk dedik o da kısmet değilmiş

sorma kuşum yaaaa hep aynı hep aynıı
cidden atkip etmiycem artık reglimin kaçıncı günü değil ateş ölçme neyimmm artık paydos allaha havalee devam etcez şekercimm belki daha iyi olurr:)))))

aslında ben geçen ay öyle yapmıştım hiç günümü saymamıştım illa yumurtlama günümde ilişki olsun istemedim saldım olmuştu

Kızlar gerçekten ben de tam oldu bu sefer demiştim ola ola kimyasal oldu, Allah'ım inşallah fiziksel gebeliği de nasip eder. Ben de çok bunaldım, çalışıyorum ama günde kaç kere aklıma geliyor ne olacak bu durum diye hiç sormayın.arada bir siteye girip bakmamdan belli değil mi ? Allah'ım ne olur duy bizide :Saruboceq:

kac haftaken düsük yaptin..ben 2 hafta ve 4 gün sonra düsük olmustu bundan 4 ay önce...4 gün önce test pozitif cikmisti....simdi yine bekliyorum 9 gün sonra adet günüm....

kac haftaken düsük yaptin..ben 2 hafta ve 4 gün sonra düsük olmustu bundan 4 ay önce...4 gün önce test pozitif cikmisti....simdi yine bekliyorum 9 gün sonra adet günüm....

Benim ki 4 hafta 6 gün sonra o kdar umutlanmıştım ki başka bir şekli yoktu kesin hamileyim diyordum test yapmamıştım doktordan randevu alacaktım bir gün sonra o gün oldum çok ağladım, tam yıkılmıştım ..senağlama

ben de tam 1 hafta hamile oldum 4 haftalık düşük yaptım
kanamam olmasaydı ertesi günü dr gidicektik usg gircektim
o kanamanın başladı an çok kötüydü hiç gözümün önünden gitmiyor

peki adetlerin normal düzenine kaç ay sonra oturdu, kimyasal gelikten dolayı o ay 32 gün sürmüştü, ert si ay 28 gün sürdü şimdi bekliyorum bakalım benim 26 gün sürüyordu. Bu ay hamile değilsem bakalım regli süremde düşme olacak mı ? Şimmdi ben 21-22-23 Kasım gibi bekliyorum ama günler geçmek bilmiyor canım üffff yaaa ne zor bir şey yüce rabbim ne olur bu ay olmuş olsun..her ay yıkılmak çok kötü..

peki kızlar siz korundunuz mu yoksa hemen başladınız mı çalışmalara
ben 19 gün önce düşük yaptım ((

ben de tam 1 hafta hamile oldum 4 haftalık düşük yaptım
kanamam olmasaydı ertesi günü dr gidicektik usg gircektim
o kanamanın başladı an çok kötüydü hiç gözümün önünden gitmiyor

Evet canım ben de unutamıyorum, ikinci gün yarım kibrit kutusu büyüklüğüne bir parça düşürdüm ve o anı hatırladıkça umutlarımın da içimden sökülüp gittiğini hissettim, artık gülelim ne olur..

benim kanamam pazartesi başladı cuma ya kadar hep parçalar attım
ama cuma günü mercimek kadar bi beyaz parça kanında bi parça daha attım o kadar kötü oldum ki şimdi bile gözlerim doluyor
inşllh hepimiz meleklerimize biran önce kavuşuruz​

benim 42 günden sonra 31 güne düsmüstü 7 ay sonra..o zamanda zaten kimyasal gebelik gecirdim...hala 31-32 adet döngüm...bende 24.kasimi bekliyorum..ama haklisin cok zor beklemek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…