- 19 Ağustos 2008
- 130
- 1
- 45
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
Merhaba Akasya, ben de 27 Eylül de kimyasal gebelik geçirdim doğal yolla oldu. Normal de benim reglilerim de 26-27 gün sürerdi 13. veya 14. günde ovülasyon olurdu ama..27 Eylül'ü 1. gün kabul edip yine olağan günlerde birlikte olduk ama 12 ekimden bir sebepten dolayı dr a gittim o gün 16. gündü ve yumurtamın henüz çatlamadığı ve bir kaç gün içerisinde çatlayacağını söyledi ve sonra 25 Ekim de regli oldum yani 28 .gün . Normalde benim ovülasyonlarım 16. günlere kalmazdı şimdi bir kayma var o nedenle geçen ay başarısız olduk ama bu ay da 11-13 ve 15. günler denedik ama galiba 17.gün çatladığını hissettim. Diyeceğim şu ki eski düzeni göz ardı etme ama yumurtlama tarihinin ilerlemiş olabileceğini de hesaba katarak ilişki düşün derim. yani 15 ve 16. günleri ya da 17 yi atlamayın isterseniz..
merhaba kızlar bende geçen ay yaşadım kimyasal ve üzerine regli yeni oldum 29. gün oldum ben normalde 26-27 günde olurdum iki gün atmış olduu 2 gün geç yumurtladım yanii normal herhalde okuduğum kadarıylan herkesin bünyesi şaşmış allah başka dert vermesin diyorum en kısa zamanda gönlümüze göre verir inşallahhh rabbimmm
Kızlar gerçekten ben de tam oldu bu sefer demiştim ola ola kimyasal oldu, Allah'ım inşallah fiziksel gebeliği de nasip eder. Ben de çok bunaldım, çalışıyorum ama günde kaç kere aklıma geliyor ne olacak bu durum diye hiç sormayın.arada bir siteye girip bakmamdan belli değil mi ? Allah'ım ne olur duy bizide :Saruboceq:
kac haftaken düsük yaptin..ben 2 hafta ve 4 gün sonra düsük olmustu bundan 4 ay önce...4 gün önce test pozitif cikmisti....simdi yine bekliyorum 9 gün sonra adet günüm....
kac haftaken düsük yaptin..ben 2 hafta ve 4 gün sonra düsük olmustu bundan 4 ay önce...4 gün önce test pozitif cikmisti....simdi yine bekliyorum 9 gün sonra adet günüm....
ben de tam 1 hafta hamile oldum 4 haftalık düşük yaptım
kanamam olmasaydı ertesi günü dr gidicektik usg gircektim
o kanamanın başladı an çok kötüydü hiç gözümün önünden gitmiyor
Evet canım ben de unutamıyorum, ikinci gün yarım kibrit kutusu büyüklüğüne bir parça düşürdüm ve o anı hatırladıkça umutlarımın da içimden sökülüp gittiğini hissettim, artık gülelim ne olur..
peki adetlerin normal düzenine kaç ay sonra oturdu, kimyasal gelikten dolayı o ay 32 gün sürmüştü, ert si ay 28 gün sürdü şimdi bekliyorum bakalım benim 26 gün sürüyordu. Bu ay hamile değilsem bakalım regli süremde düşme olacak mı ? Şimmdi ben 21-22-23 Kasım gibi bekliyorum ama günler geçmek bilmiyor canım üffff yaaa ne zor bir şey yüce rabbim ne olur bu ay olmuş olsun..her ay yıkılmak çok kötü..