Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

canım 6 ay beklicem derken tabiiki korunmuycas.eğer 6 ay kalamazsam yumurtlama takibine başlıycam demek istedim

ben kimyasal gebelikten sonra hiç korunmadım bile canım.senin düşüklerinin sebebi var mı canım

ınş 6 ay ıcınde hamıle kalırsın canım dr um ılkınde olabılır dedı arastırmdı hormonlarımda duzenlıydı gerek duymadı

Bende haziran ve eylül olmak üzere iki kimyasal gebelik geçirdim.Ama düşüklerin ardından korunmadım hiç ikiside ardarda oldu.Yalnız geçen ay 3.kez hamile kaldım.Son gebeliğim için dış gebelik dendi.Ama henüz tam teşhis konmadı.Kürtaj sırasında alınan parçaların patolojiden gelen sonucundan sonra emin olacağız.Umarım değildir.tek tesellim bu olacak çünkü.Doktoruma neden böyle olduğunu sorduğumda bir nedeni olmayabilir sen sağlıklısın çocuğun olacak diyor başkada birşey demiyor.Yani ne bir test ne bir tetkik hiçbirşey önermiyor bana.Bende ona güvendim bekliyorum.Bu son olaydan sonra hiç istemesemde biraz ara vereceğim galiba.

canım çok geçmiş olsun.zaten kürtajlarda yada dış gebelikte baya bi korunma veriyo dr.kimyasal gebelik sana bağlı oluyo.mutlaka araştırma yaptır.ben dr istememesine rağmen zorla yaptırdım tüm araştırmalarımı.

arkadaşlar sizin kilolarınız nasıl mesela ben 28 yaşındayım 44 kiloyla hamile kalmıştım çok zayıftım düşüklerimi buna da bağlıyorum zaman zaman .şu 2 ay içinde 48 e çıktım yiye yiye.bakalım inş 3. sağlıklı devam eder

slm arkadaslar benim de derdim aynı. hem de 3 defa kimyasal gebelik gecirdim temmuz, eylül, kasım. cok zor valla. bu ay ünv. hastanesinde arastırmaya başladık sebebini bi de rahim filmi iste di doktorum.sizin araştırmalarınız yapıldımı bi sonuc elde eden varmı.herkesi cok optm. allah yardımcımız olsun.

Bugün doktora gittim, kese görünmedi. Ağlamaya başladım hemen ofracıkta. Kan verdim yarın sabah çıkar dediler, Randevum 15:30daydı çünkü. Yarın netleştirelim sorunlu bi durum var dedi. İlk kan tahlilim beta hcg 107 çıkmıştı. Ne olur bişey söyleyin nedir bu böyle. Bebeğim beni bırakmış mı?

slm melek.boz bence moralini bozma bildiğim kadari ile b hcg 1500 lerde olmadan kese zaten gözükmüyor. sıkma canını

çok geçmiş olsun canım .bereket az aralıklarla olmuşsun .1 yıl sonra yada 2 yıl sonra olduğunu düşünsene.ben iki tane yaşadım hemen araştırıldı.bi problem yok.kürtaj oldun mu sen.

canım kese görünmüyorsa ya geç yumurtlamadan dolayı daha çok yeni bi gebelik o yüzden görünmemiş olabilr.belki de sağlıklı bi şekilde devam edicektir.yada mutlaka kan testlerine devam et o belli edicektir.eğer düşerse değerlerin kimyasal gebelik mutlaka.ama değerlerin yükselirse kese görünmezse ilerleyen zamanlarda dış gebelik,ama hem değerlerin yükselir hem kese görünmeye başlarsa hamileliğin devam edecektir umarım sonuncusu olur.

çok geçmiş olsun canım .bereket az aralıklarla olmuşsun .1 yıl sonra yada 2 yıl sonra olduğunu düşünsene.ben iki tane yaşadım hemen araştırıldı.bi problem yok.kürtaj oldun mu sen.

saol cnm bnm hiç kurtaja gerek kalmadı. valla cok zor gercekten. inş. ben de de bi sorun cıkmaz:çok üzgünüm:

merhaba kızlar ben kimyasal gebelik geçireli 50 gün oldu hala adet olmadm.. beta yaptırdım 0.5 çıktı sonuç 1 hafta önce. sizce ne zamn adet görürüm lütfen yarıdmcı olunn

cnm bu kadar gecikmesi normal deil bence ben üç defa kimyasal gebelik gecirdim ve bu kadar cok aksatmadı istersen sen bi dr a görün. cpk gecmiş olsun
canım geçen hafta devlet hastanesine gittim ilgilenmiyorlar bileeee... kendi doktoruma hafta içi gideceğimmm. düşünüyorum nedendir die kan değerimde 0.5 te ama offff

canım geçen hafta devlet hastanesine gittim ilgilenmiyorlar bileeee... kendi doktoruma hafta içi gideceğimmm. düşünüyorum nedendir die kan değerimde 0.5 te ama offff

cnm bir an önce doktoruna git bence belki yumurtlama olmamıstır bu ay. belki de hamilesindir gec dollenme olmustur. ii hbrlerini bekliyorum.

cnm bir an önce doktoruna git bence belki yumurtlama olmamıstır bu ay. belki de hamilesindir gec dollenme olmustur. ii hbrlerini bekliyorum.
canım buğün gittim doktora düşükten bu yana 10 kilo almışım doktor normal değil dedi ultrasonla baktı karnıma bişey yok ama rahim duvarın kalınlaşmış dedi. kan tahlili aldı perşembe hastanede olacak doktorum tekrar gidip sonuçları göstereceğimm bakalım inşallah düşündüğün gibidir zaten karnım birşiş düşün 10m kilo

kimyasal gebelikten sonra 2.ayımda hamile kaldım
Allah ım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…