-
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.701
Canım teşekkürler tabiki de rabbim hayırlısını versin zaten benim dr da yar doç. Folik asit b 12 ve bide vitamin verdi zaten depoların dolu olsun dedi zaman herşeyin ilacı bakalımGecmis olsun tatlim.Benim doktorum o zaman bana bak bu bir mucize bunu yasayamayan birsuru insan var bunun icin sukret oluyor demisti.Bak sizinde oluyor ne guzel allahim en kiza zamanda size nasip etsin.Allahim dusmanimi bile cocukla sinamasin.Bide canim sen tedavin bitince folik asitin iyotlu b12 b16 li olani var onu kullan olur mu ? Bana en son gittigim prof oyle onerdi ismini yazamiyoruz heralde ondan kullan olur mu?
Merhaba sayfayı Bayadır takip ediyorum ama ancak üye olup yazabildim. Bende 2 kimyasal gebelik yaşadım şubatta ve nisanda ondan sonra denemedim tekrar ilk biyokimyasal. Gebelikten sonra kanımda pıhtılaşma çıkmıştı aspirin almıştım 2.günün geçince hemen cleksan iğne başladım değerlim yükseldi ama 2 ye katlamdı detaylı bir şekilde tüm testleri yaptırdık bu ay denedik inşallah tekrar aynı şeyi yaşamam Dr rahim filmi isterim ozaman dedi oda çok zormuş ne yapacağımı bilmiyorum.. Burda herkes birbirini anlıyor ama bunları çevrenle paylaşamıyorum yani
Kimyasal gebelikle Alakası yoktur bence bayramdan önce geçirmişsiniz hamilelik vardır benceBnde bayramdan once kimyasal gebelik gecirdim adet gunumu 8 gun gecti idrar testi yaptim cok net iki cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa kimyasal gebelikten sonra betam dusmemis midir
Bende adetim 3. Günü 38 di sonra 49 oldu sonra 42 oldu lekelenmem ve kanamam başlamıştı kimyasal gebelikmiş sağlıksız olduğunzaman vücut atıyormuş onu bende geçen hafta geçirdim kimyasal gebelikKızlar merhaba benim bı sorum var ben adete 5gun kala hamile olduğumu öğrendim beta 11 çıktı bidaha gitmedim adet günümde kahve rengi leke geldi 2 saat sonra da adet oldum acile gitti betam 2 çıktı gebelik yok dedi kadin doğum doktorunu aradı kimyasal gebelik demis bu kimsayal gebelik mı kızlar benim gibi olan biri rastlamadım geçen aydi bu anlattığım bu ay adet oldum
Bende adetim 3. Günü 38 di sonra 49 oldu sonra 42 oldu lekelenmem ve kanamam başlamıştı kimyasal gebelikmiş sağlıksız olduğunzaman vücut atıyormuş onu bende geçen hafta geçirdim kimyasal gebelik
Benimde ilki düşük oldu 8. Ayda kimyAsal gebelik rabbim biranönce hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsinGeçmiş olsun cnm benim değer çok düşüktu 11 olunca aceba kimyasal değil mi diyorum daha önce iki boş gebelik geçirdim sonra 8 ay yine olmadı şimdi kimsayal allhim sen yardım et bize
Benimde ilki düşük oldu 8. Ayda kimyAsal gebelik rabbim biranönce hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Hadi hayırlısı inş güzel olur herşey bişey sorucam kanaman yada lekelenmem kaç gün sürmüştü benim 2 gün sürdü sonra gelmedi yani afedersin ama sadece peçeteye ve çok açık pembe renkte geliyor anlamadım normalmi pazartesi bende gidicem doktora hem muayene bişey kaldımı die yine beta ya bakacaklar 10 nun altına düşmesi lazımmışAynı desene cnm ben pazar tesi aşılama için gidicem baslicaz bakalım hayırlısı ile
Hadi hayırlısı inş güzel olur herşey bişey sorucam kanaman yada lekelenmem kaç gün sürmüştü benim 2 gün sürdü sonra gelmedi yani afedersin ama sadece peçeteye ve çok açık pembe renkte geliyor anlamadım normalmi pazartesi bende gidicem doktora hem muayene bişey kaldımı die yine beta ya bakacaklar 10 nun altına düşmesi lazımmış