Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Canım teşekkürler tabiki de rabbim hayırlısını versin zaten benim dr da yar doç. Folik asit b 12 ve bide vitamin verdi zaten depoların dolu olsun dedi zaman herşeyin ilacı bakalım

Merhaba sayfayı Bayadır takip ediyorum ama ancak üye olup yazabildim. Bende 2 kimyasal gebelik yaşadım şubatta ve nisanda ondan sonra denemedim tekrar ilk biyokimyasal. Gebelikten sonra kanımda pıhtılaşma çıkmıştı aspirin almıştım 2.günün geçince hemen cleksan iğne başladım değerlim yükseldi ama 2 ye katlamdı detaylı bir şekilde tüm testleri yaptırdık bu ay denedik inşallah tekrar aynı şeyi yaşamam Dr rahim filmi isterim ozaman dedi oda çok zormuş ne yapacağımı bilmiyorum.. Burda herkes birbirini anlıyor ama bunları çevrenle paylaşamıyorum yani zor

İki kez klomen ve çatlama iğnesi kullandım olmadı bir ay ara verdim rahatım tabi olmayacak bu ay diye bi öğrendim hamileyim ama öğrendiğim gün kanamaları başladı kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Benim merak ettiğim kimyasal sonrasında korundunuz mu ve ne kadar sonra hamile kaldınız?

Merhabalar canim öncelikle Rabbim tez zamanda sizide meleginize kavuştursun benim ocak ayında kimyasal gebeligin oldu çok çok üzüldüm ağladım hemen ardından hiç adet olmadan tekrar kimyasal gebeligim oldu şubat ayında iki kimyasal yasağınca yumurtam vardı ama çatlamadı nisan ayında iki yumurta birden çatlağı doktor ikiz olabilir dedi ama hic olmadi 17 nisan da adet oldum adetin 10.gunu hsg rahim filmi çekildi anestezili ve bir daha adet görmedim 25 haftalik kızıma hamileyim hiç korunmadık bende çok korktum buda kimyasal gebelik olacak diye ama çok şükür Rabbime hsg filmini çektir mutlaka canim hsg den sonra her 100 kadının 80 ı hemen hamile kalıyor şükür inşallah sizlerde çok beklemeden hamiş olursunuz.

herkese merhaba, benimde 9 eylülde transferim yapıldı 4. günemriyosu 2 adet yapıldı, 8. gün beta hcg 56 küsür, 10.gün 123 küsür, 12 gün doktorun istediği gün tahlil sonucum 173 küsür cıktı tebrikler hamilesin oran iyi falan dedi dün kasıklarımdaki şişkinlik gitti haraketlerim normale döndü gittimtekrar baktırdım 3 küsür cıktı ben sok tabi moral hersey yerlerde doktor randevum 5 ekimdeydi kese için, benim olmamasının nedeni yasım 40 ve rezerv azlığım var yastan dolayı ondan olmuyor 6 yumurta toplandı ıkısı transfer edildi kalanlar gelisimini durdurdu kesin buda karnımda durdu gelişemedi, persembe gunu hamileyim diye sevinen esime nasıl dicem onu kara kara dusunuyorum cok sinirli ve agresif yapısı var olacakları tahmin edemiyorum bile,
benim sorum kimyasal gebelik gecırıp rezerv eksili olupta sonra hamile kalan varmı aranızda ?

Bnde bayramdan once kimyasal gebelik gecirdim adet gunumu 8 gun gecti idrar testi yaptim cok net iki cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa kimyasal gebelikten sonra betam dusmemis midir

Kızlar merhaba benim bı sorum var ben adete 5gun kala hamile olduğumu öğrendim beta 11 çıktı bidaha gitmedim adet günümde kahve rengi leke geldi 2 saat sonra da adet oldum acile gitti betam 2 çıktı gebelik yok dedi kadin doğum doktorunu aradı kimyasal gebelik demis bu kimsayal gebelik mı kızlar benim gibi olan biri rastlamadım geçen aydi bu anlattığım bu ay adet oldum

Bende adetim 3. Günü 38 di sonra 49 oldu sonra 42 oldu lekelenmem ve kanamam başlamıştı kimyasal gebelikmiş sağlıksız olduğunzaman vücut atıyormuş onu bende geçen hafta geçirdim kimyasal gebelik

Bende adetim 3. Günü 38 di sonra 49 oldu sonra 42 oldu lekelenmem ve kanamam başlamıştı kimyasal gebelikmiş sağlıksız olduğunzaman vücut atıyormuş onu bende geçen hafta geçirdim kimyasal gebelik

Geçmiş olsun cnm benim değer çok düşüktu 11 olunca aceba kimyasal değil mi diyorum daha önce iki boş gebelik geçirdim sonra 8 ay yine olmadı şimdi kimsayal allhim sen yardım et bize

Geçmiş olsun cnm benim değer çok düşüktu 11 olunca aceba kimyasal değil mi diyorum daha önce iki boş gebelik geçirdim sonra 8 ay yine olmadı şimdi kimsayal allhim sen yardım et bize
Benimde ilki düşük oldu 8. Ayda kimyAsal gebelik rabbim biranönce hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

Aynı desene cnm ben pazar tesi aşılama için gidicem baslicaz bakalım hayırlısı ile
Hadi hayırlısı inş güzel olur herşey bişey sorucam kanaman yada lekelenmem kaç gün sürmüştü benim 2 gün sürdü sonra gelmedi yani afedersin ama sadece peçeteye ve çok açık pembe renkte geliyor anlamadım normalmi pazartesi bende gidicem doktora hem muayene bişey kaldımı die yine beta ya bakacaklar 10 nun altına düşmesi lazımmış

Cnm benim geçen ay oldu ama dediğin gibi çok az adet oldum bende ama şükür bu ay iyi gibi iki gündür normal geliyor

Merhaba bende geçen ay ilk kez hamile kaldığımı ögrenince havalara uçtum çünkü çok istiyordum.Ama 3 gün sonra kanama artınca doktora gittim.Doktor kimyasal gebelik oldugunu söyleyince çok üzüldüm.Kısmet değilmiş dedim buradakileri okuyunca çok unutlaıyorum .Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

Kızlar benim beta yükselmeye başladı kafam acayip karıştı doktor yüzde 5 ihtimal diyor sağlıklı gebelik olması yarın tekrar vericem

Merhaba arkadaşlar 4 yıl sonra bnde ilk defa hamile kaldım fakat kimyasal gebelikmiş adetim farklıydı ve sürekli hafif kanlıydı 13 gün böyle devm etti en son gün biraz artınca dra gittim beta 57 fln cıktı sma sonra 10a düştü.öyle öğrendim. 10gün sonra yine adet oldum suan son gündeyim bu ay hamile kalabilirmiyim acba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…