Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Hayırlısı olsun canım. Şuan ne alemdesin? Benim aradan haftalar geçti hâlâ hcglerim sifirlanmadi, yine çok silik çift çizgi çıkıyor. Önümüzdeki günlerde kan testine gidecem, tekrar çocuk çalışmalarına baslamam için hcg sıfırlanması lazimmis. Sen ne durumdasın şuan?

Canım kanamadan sonra hcgnin sifirlanmasini beklemedin mı?

ben 14 subatta adet oldum canim.adeti bekliyrm simdi.e ne kadar oldu senin tam olark dusuk olalı.dusmustr simdiye degerler canim ya tekrar kalmis olmayasn korundunzmu

Selam kızlar ben hala adet olmadım kimyasal gebelikte kanamam 29 Ocak'ta başlamıştı 33 gün oldu kimyasaldan sonra adet gecikmesi yaşanırmı

Canım hoşgeldin hiç merak etme benim en yakın arkadaşımda tek yumurtalığı vardı 2 kez düşük yaptı sonra doğru tedaviyle aralıklarla 3 evlat verdi rabbim hiç merak etme yeterki doktorun iyi olsun yeterki rabbim murad etsin olur inşallah

değer düşüyorsa dönüşü yok canım malesef

yazalı uzun olmuş ama sonuç ne oldu merak ettim çünkü 2den yükselenleri de gördüm inşallah söktürücü kullanmamışsındır

yazalı uzun olmuş ama sonuç ne oldu merak ettim çünkü 2den yükselenleri de gördüm inşallah söktürücü kullanmamışsındır
adet oldum canim ama bir bucuk gun oldum bir gun falanda lekelenme seklinde kahverengi geldi bi dahada gelmedi.bende anlamadim.bu ay boyle oldu ikinciyi bekliyrm on gun sonra olmazsam test yapicam.cok supheliym bu adetten

Bende hala adet olmadım bugün 35.gün beta <2 çıktı.geçen ayda böyle çıktı sonra kimyasal gebelik olmuştu.inşallah ikinciyi geçirmem korkuyorum açıkçası

Bende hala adet olmadım bugün 35.gün beta <2 çıktı.geçen ayda böyle çıktı sonra kimyasal gebelik olmuştu.inşallah ikinciyi geçirmem korkuyorum açıkçası
Canım benim hayırlısı olsun ama kalabilmen güzel bişey ama kimyasaldan sonra yumurtlama günü değişiyor gerçi ben inanmıyorum da öyle şeylere

Canım benim hayırlısı olsun ama kalabilmen güzel bişey ama kimyasaldan sonra yumurtlama günü değişiyor gerçi ben inanmıyorum da öyle şeylere
Bende hala olmadım.muhtemelen benimde değişmiştir bakalım ne zaman olacağım.ben zaten 1 sene kalamadim.en son rahim filmi çekildi aralıkta ondan sonra ocakta kimyasal geçirdim hala da gelmedi adetim

Hadi inşalllah güzel. Haberler bişey dicem var mı belirtin
Valla canım kasıklarimda batmalar var ve mide bulantısı.usuttugumu düşünüyorum birde.6.gün gecikmede test yaptırdım beta<2 çıktı.ocaktada böyle çıkmıştı sonra kimyasal olduğu çıktı o yüzden korkuyorum bu ayda böyle çıkınca

kızlar merhaba ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim üstüne adet oldum ama bu ay ki adetim çok yoğun vede parçalı normal midir?

İnşallah canım hayırlısıyla inşallah ama gerçekten kafana takma rahatla olur. İlk bebeğin mi
İlk bebeğim olcak inşallah canım hayırlısı ile.
Rahim filminden sonraumidim arttı biraz daha rahatladım ama tabi Allahım ne zaman nasip ederse artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…