Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

2.0 ama sonra o lekenin devami yok agrimda yok hic biseym yok.gebelikte yok neden boyle oldu anlamadim.sonucu dr a goturmedim hem ogleden sonra yokmus hemde negatif cikti diye.sanirim bi kac gune olcam.olmazsam cuma idrar testini tekrarlaym adet sokucu icicem canim.gene muallakta kaldim hic bi isim duz degil anlayacagn
Hayırlısı olsun canım. Şuan ne alemdesin? Benim aradan haftalar geçti hâlâ hcglerim sifirlanmadi, yine çok silik çift çizgi çıkıyor. Önümüzdeki günlerde kan testine gidecem, tekrar çocuk çalışmalarına baslamam için hcg sıfırlanması lazimmis. Sen ne durumdasın şuan?

Merhaba arkadaslar..ilki haziranda ikincisi de ocak başında olmak üzere iki kimyasal gebelik yaşadım. Kimyasal gebelik kanamam 5 ocakti ve o günden beri de adet olmadim. Neredeyse uzerinden 40 gun geçti. Sizce test yapmali miyim yoksa kendimi hic umutlandirmamali miyim? :)
Canım kanamadan sonra hcgnin sifirlanmasini beklemedin mı?

Hayırlısı olsun canım. Şuan ne alemdesin? Benim aradan haftalar geçti hâlâ hcglerim sifirlanmadi, yine çok silik çift çizgi çıkıyor. Önümüzdeki günlerde kan testine gidecem, tekrar çocuk çalışmalarına baslamam için hcg sıfırlanması lazimmis. Sen ne durumdasın şuan?
ben 14 subatta adet oldum canim.adeti bekliyrm simdi.e ne kadar oldu senin tam olark dusuk olalı.dusmustr simdiye degerler canim ya tekrar kalmis olmayasn korundunzmu

Selam kızlar ben hala adet olmadım kimyasal gebelikte kanamam 29 Ocak'ta başlamıştı 33 gün oldu kimyasaldan sonra adet gecikmesi yaşanırmı

Merhaba kızlar..ben yeni katıldım aranıza bugün..
Benim de bu ay 3 gün gecikmeyle oldu ve yıkıldık eşimle .. idararda pozitif kan da negativ çıkınca bi şeyin ters gittiğini anladik:KK43: Ama işte konduramiyorsun .. velhasıl şuan adetimin ikinci gunundeyim. Önümüzdeki ay tekrar denemek istiyoruz ovulasion test yardımıyla fakat benim tek tüpüm var diyer tüpüm bi sene önce yaşadığım dış gebelikde alindi:KK61:.. Benim sorum benim gibi tek tüpüm olupta kimyasal gebelik den sonra ardı ardına hamis kalan varmı? Şimdiden tsk :KK200:
Canım hoşgeldin hiç merak etme benim en yakın arkadaşımda tek yumurtalığı vardı 2 kez düşük yaptı sonra doğru tedaviyle aralıklarla 3 evlat verdi rabbim hiç merak etme yeterki doktorun iyi olsun yeterki rabbim murad etsin olur inşallah

Merhaba kızlar, ben test yaptım 2. Çizgi silik çıktı ümitlendim regl günümden önce dayanamadım hemen beta hcg yaptırdım 25.18 çıktı. Geciken reglimin 4 gününde kahverengi kanamam başladı bu sırada doktor tekrar kan testi istedi yaptırdığımda 13,99 düştüğünü gördük kimyasal düşük dedi kanaman bitince tekrar kan testi yaptıracağım ama bugün kanamamın 4. Günü

Bu şekilde sorun yaşayıp gebeliği devam eden oldu mu acaba? Başka yerde gebelik boyunca kanaması olup bebeğini kucağına alan olmuş
değer düşüyorsa dönüşü yok canım malesef

2.0 ama sonra o lekenin devami yok agrimda yok hic biseym yok.gebelikte yok neden boyle oldu anlamadim.sonucu dr a goturmedim hem ogleden sonra yokmus hemde negatif cikti diye.sanirim bi kac gune olcam.olmazsam cuma idrar testini tekrarlaym adet sokucu icicem canim.gene muallakta kaldim hic bi isim duz degil anlayacagn
yazalı uzun olmuş ama sonuç ne oldu merak ettim çünkü 2den yükselenleri de gördüm inşallah söktürücü kullanmamışsındır

yazalı uzun olmuş ama sonuç ne oldu merak ettim çünkü 2den yükselenleri de gördüm inşallah söktürücü kullanmamışsındır
adet oldum canim ama bir bucuk gun oldum bir gun falanda lekelenme seklinde kahverengi geldi bi dahada gelmedi.bende anlamadim.bu ay boyle oldu ikinciyi bekliyrm on gun sonra olmazsam test yapicam.cok supheliym bu adetten

Bende hala adet olmadım bugün 35.gün beta <2 çıktı.geçen ayda böyle çıktı sonra kimyasal gebelik olmuştu.inşallah ikinciyi geçirmem korkuyorum açıkçası

Bende hala adet olmadım bugün 35.gün beta <2 çıktı.geçen ayda böyle çıktı sonra kimyasal gebelik olmuştu.inşallah ikinciyi geçirmem korkuyorum açıkçası
Canım benim hayırlısı olsun ama kalabilmen güzel bişey ama kimyasaldan sonra yumurtlama günü değişiyor gerçi ben inanmıyorum da öyle şeylere

Canım benim hayırlısı olsun ama kalabilmen güzel bişey ama kimyasaldan sonra yumurtlama günü değişiyor gerçi ben inanmıyorum da öyle şeylere
Bende hala olmadım.muhtemelen benimde değişmiştir bakalım ne zaman olacağım.ben zaten 1 sene kalamadim.en son rahim filmi çekildi aralıkta ondan sonra ocakta kimyasal geçirdim hala da gelmedi adetim

Hadi inşalllah güzel. Haberler bişey dicem var mı belirtin
Valla canım kasıklarimda batmalar var ve mide bulantısı.usuttugumu düşünüyorum birde.6.gün gecikmede test yaptırdım beta<2 çıktı.ocaktada böyle çıkmıştı sonra kimyasal olduğu çıktı o yüzden korkuyorum bu ayda böyle çıkınca

kızlar merhaba ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim üstüne adet oldum ama bu ay ki adetim çok yoğun vede parçalı normal midir?

X