- 9 Ocak 2017
- 38
- 18
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.481
Amin canım teşekkür ediyorum güzel dileklerin için Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu inşallah. .
Buarada ben de geçtiğimiz şubatta kimyasal gebelik geçirdim 1 kez. 3 haftalikti tesadüfen öğrendik 4.haftaya girdiği gün kaybettik hiçbir şey anlamadım gebeliginden adetim bile geçmemişti kanamam uzun sürdü ama siyah olmadı hiç canım bence normal değil gibi geliyor bana bir kadın dogumcuya görün derim önemli duruyor
Allah tamamına erdirsin inşallah canm Bende beşinci haftadayım ama göremedim henüz haftaya cmrtsi inşallah görücem seninki erken görünmüş ne güzel değerlerin kaçtı canm tek embriyo muKızlar çok mutluyum bebeğimin kesesini gördük içinde yolk kesesi de var allahima binlerce şükür her şey normal 5 haftanın icindeymisiz 15 gün sonrasina kalp atişi için çağırdı doktor
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes Hamiş olsun bu yıl inşallah
Bende seninle aynı durumdayım çok geçmiş olsun umarım evlatlarımızı sagliklica kucağımıza alirizBen de geçen ay Kimyasal gebelik yaşadım Doktor korunma önermedi aksine klomen ve çatlatma iğnesi olacağını söyledi bir iki gün önce ya da sonra olabilse de takvime göre beklenen adet tarihi yarın büyük bir bekleyiş ve heyecan aynı anda korku içerisindeyim �nşallah bu sefer bebeğim vardır
Amin canm geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallahBende seninle aynı durumdayım çok geçmiş olsun umarım evlatlarımızı sagliklica kucağımıza aliriz
Amin canım inşallah başladın mı klomen e merak ettim ben bu ay başlayacam merak ediyorumAmin canm geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah
Canm hala adet olamadım o kadar kötü durumdayım ki şuan hastayım zaten belime kalçalarıma bacaklarıma feci ağrılar giriyo kıvranıyorum bat 10 ocaktı 32. Güne gircem ama hala tık yokAmin canım inşallah başladın mı klomen e merak ettim ben bu ay başlayacam merak ediyorum
Belki hamissindir olamaz mı benim bat 19 Ocak bakalım gecikmezseCanm hala adet olamadım o kadar kötü durumdayım ki şuan hastayım zaten belime kalçalarıma bacaklarıma feci ağrılar giriyo kıvranıyorum bat 10 ocaktı 32. Güne gircem ama hala tık yok
Geç döllenme olabilir dediler ama bilmiyorum ki bende. pazar günü adetimin son günü oluyo normalde eğer olmazsam p.tesi dr a gitcem biBelki hamissindir olamaz mı benim bat 19 Ocak bakalım gecikmezse
Evde test yaptin mi peki ben çok meraklı ve heyecanlıyım hemen hamile kalmak istiyorum cunkuGeç döllenme olabilir dediler ama bilmiyorum ki bende. pazar günü adetimin son günü oluyo normalde eğer olmazsam p.tesi dr a gitcem bi
Batta yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün kanda bakıldı 2.18 çıktı gebelik yok dendiEvde test yaptin mi peki ben çok meraklı ve heyecanlıyım hemen hamile kalmak istiyorum cunku
Bence geç döllenme olmuş senin ki hamiş olabilirsin keşke evde bir test daha yapsanBatta yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün kanda bakıldı 2.18 çıktı gebelik yok dendi
Az önce açık kahve lekelenmem oldu sanırım adet oluyorum artıkBence geç döllenme olmuş senin ki hamiş olabilirsin keşke evde bir test daha yapsan
Hayırlısı olsun canım regl 2.günümü gideceksin DrAz önce açık kahve lekelenmem oldu sanırım adet oluyorum artık
Canim hiç merak etme hamile kalirsin Allahın izniyle bende diğer ay kimyasal gebelik geçirdim cikolata kistim var ayrıca bu ay tekrar hamile kaldım inşallah yine aynı şeyi yaşamam bugün kan değerlerime bakılacak inşallah beta yukselmistirArkadaşlar bende 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ,ama korunmamıza rağmen Hale'n hamile kalamadım...sizce kimyasal gebelik yaşayanlar hamile kalabiliyor demekmidir...inşallah bu ay bu bekleyişimiz biter tek istediğim bu....
Çok sevindim sizin adınıza ,bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza ......sitres yapmayın sadece ....Canim hiç merak etme hamile kalirsin Allahın izniyle bende diğer ay kimyasal gebelik geçirdim cikolata kistim var ayrıca bu ay tekrar hamile kaldım inşallah yine aynı şeyi yaşamam bugün kan değerlerime bakılacak inşallah beta yukselmistir