Arkadaslar merhaba, biz. 2.5 yıllık evliyz. Geçen ay ilk bebek denememizde tuttu yani biz tuttugunu sanmışız. Gecikmemin 3. Gününde bhcg yapıldı değerim 40.87 cıktı doktorumuz kesin mi diye defalarca sormama rağmen kesin hamilesin dedi. Yine de 2 gün sonra tekrar kontrol testini yapalım dedi. 2 gün dünyanın en mutlu insani olduk, evin tüm havası değişmişti. 2 gün sonunda ise deger 30 a gerilemişti ve kötü haberi aldık ve yine 2 gün sonra değerim 9.30 oldugunda da kanamam başladı. Adet gecikmesi toplamda 7 gün sürdü. Bunları detaylı yazmamin sebebi burayı okuyan benim gibi ilk denemelernde kimyasal gebelikle karsılasan anne adaylarını bilgilendirmek icindir. Gecikmenin ilk günlerinde bhcg yi 40-100 arası değerleri gören arkadaslarım lütfen kendinizi hamileyim diye şartlamayın. sonrasında çok çok fazla üzülüyor insan. Devam ederse ne mutlu tabiki, ama o kontrol için geçen 2 günü hamile sanarak geçirmek insani cok fazla yıkıyor. 10 gündür kendime cok zor geldim. Bebek hiç tutmamış olsa bu kadar üzülmezdim sanırım.
Arkadaslar bir de kimyasal gebelik geçirip de ardından hamile kalanlar lütfen tekrar yazsınlar, bunlar bize o kadar umut oluyorki anlatamam. Kanamam başladığından beri topicdeki 151 sayfayı da tek tek okudum. Her hamile kalmış arkadas yeni bir umut verdi içime. Umarım bu ay benim de saglıklı bir gebeliğim olur bende buraya güzel şeyler yazmak icin sabırsızlanıyorum..