Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. on gün evvel ben de bir kimyasal gebelik yaşadım. rabbim size de bizlere de şifa versin inşallah. gebe kalmada sıkıntı olmamasına da elhamdülillah. inşallah tedavi de kısa sürede sonuç verir de kavuşursunuz bebeğinize :)

amin inşallah :) hepimiz için şifa olsun, hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun :)

inşallah hayırlı haberi alırsınız tez zamanda. kimyasal gebelikten sonra test yaptırdınız mı? genetik, kan vs ilgili. önerir misiniz? aynı şeyleri yaşamış birinin yol göstermesini ihtiyacım var şuan
Amin saolun Hormon testi yapıldı sadece oda nprmal çıktığı içim yum takibiyle klomene başladım yumurta yeterli büyüklüğe ulaşınca da çaylatma iğnesi oldum gebelik testi aldım geçen ayda kontrolden bir gün önce yapmıştım yarın sabah yapıp çarşamba konrtole gidicem

Amin saolun Hormon testi yapıldı sadece oda nprmal çıktığı içim yum takibiyle klomene başladım yumurta yeterli büyüklüğe ulaşınca da çaylatma iğnesi oldum gebelik testi aldım geçen ayda kontrolden bir gün önce yapmıştım yarın sabah yapıp çarşamba konrtole gidicem

inşallah hayırlı haberi alırsınızz ☺

Ben test yaptım pozitif çıktı baya net çıktı hatta. Fakat 1 günlük kanamam oldu, yarın doktor randevum var ne oldu ne bitti bilemiyorum :)
Canim senin adina cooook sevindim. Insallah guzel haberler alirsin. Benim stresten bu ay adetim lekelenme seklinde olmus. Doktor muayene etti. Kan testide negatif cikti. Malesef gebelik yokmus. Benim icinde dua et ☺:anneadayı:

Canim senin adina cooook sevindim. Insallah guzel haberler alirsin. Benim stresten bu ay adetim lekelenme seklinde olmus. Doktor muayene etti. Kan testide negatif cikti. Malesef gebelik yokmus. Benim icinde dua et ☺:anneadayı:
Canim mesajlarinin devamini okumamışım. Üzülme. Banada gebetik test vs.yapilcak. Allahtan ümit kesilmez. Bi zamani vardir elbet

Kızlar bugün ilk muayeneme gittim 5 mm keseyi zar zor gördüler fakat içinde fetüs ayırt edilemedi yazıyor raporda acaba çok mu yeni gebelik görünmüyor yoksa boş gebelik falan mı kafam çok karışık

Kızlar bugün ilk muayeneme gittim 5 mm keseyi zar zor gördüler fakat içinde fetüs ayırt edilemedi yazıyor raporda acaba çok mu yeni gebelik görünmüyor yoksa boş gebelik falan mı kafam çok karışık

öncelikle tebrik ederim rabbim size bağışlasın.
ben hiç o aşamaya gelemedim henüz ama çevremden bildiğim kadarıyla sıkıntı olmuyor çünkü çok ufak. raporda yazanlarla ilgili bir şey söyleyemem m daha ilk konrtolunuzse stres yapmayın bence. 7.haftada gören verdı bebeği. kese uygun yerdeyse ne mutlu ilk aşama atlatılmış Allahın izniyle ☺

öncelikle tebrik ederim rabbim size bağışlasın.
ben hiç o aşamaya gelemedim henüz ama çevremden bildiğim kadarıyla sıkıntı olmuyor çünkü çok ufak. raporda yazanlarla ilgili bir şey söyleyemem m daha ilk konrtolunuzse stres yapmayın bence. 7.haftada gören verdı bebeği. kese uygun yerdeyse ne mutlu ilk aşama atlatılmış Allahın izniyle ☺
ne kadar güzel olumlu düşünüyorsun canım teşekkür ederim güzel yorumun için ama hiç sevinemiyorum Son adet tarihine göre 6+4oluyor ama geç dollenmiste olabilir bilemiyorum ki kafayı yicem küçük bir Doğu ilcesindeyim imkanlar çok kısıtlı 1 tane kadın doğum doktoru var aşırı yoğun insanlara açıklama yapılmıyor gecistiriliyor hep

ne kadar güzel olumlu düşünüyorsun canım teşekkür ederim güzel yorumun için ama hiç sevinemiyorum Son adet tarihine göre 6+4oluyor ama geç dollenmiste olabilir bilemiyorum ki kafayı yicem küçük bir Doğu ilcesindeyim imkanlar çok kısıtlı 1 tane kadın doğum doktoru var aşırı yoğun insanlara açıklama yapılmıyor gecistiriliyor hep

galiba seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumdayız☺ ben de doğudayım. kanamam olmasına ragmen gebelik devam edebilir dediler hiç konttol etmeden. oysa zaten 6,77 idi betam. ama sen keseyi görmüşsün hiç umutsuzluğa kapılma stres en büyük düşmanın unutma:)

galiba seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumdayız☺ ben de doğudayım. kanamam olmasına ragmen gebelik devam edebilir dediler hiç konttol etmeden. oysa zaten 6,77 idi betam. ama sen keseyi görmüşsün hiç umutsuzluğa kapılma stres en büyük düşmanın unutma:)
Sağol canım benim çok iyisin ya:KK200:
Inşallah senin de gebeliğin sağlıklı bir şekilde ilerler bu Doğu imkansizligiyla kafayı yemeden valla:dua:

Sağol canım benim çok iyisin ya:KK200:
Inşallah senin de gebeliğin sağlıklı bir şekilde ilerler bu Doğu imkansizligiyla kafayı yemeden valla:dua:

stres yokk :emir_bebek::) senin şimdi stres yapmadan dinlenmen gerek :KK73:benim gebeliğim sonlandı maalesef. rabbim hayırla nasip eder inşallah tekrar :KK200:

Benim 6+4 iken kendiliğinden düştü. Kürtaja falan gerek kalmadı. Dr.da Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki hiç parça bile kalmamış dediydi. Zaten insan hissediyor birşey olacağını. 1 adet geçir ondan sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti. Bir adet geçince hamile kaldım tekrardan.

Kızlar çok mutluyum bebeğimin kesesini gördük içinde yolk kesesi de var allahima binlerce şükür her şey normal 5 haftanın icindeymisiz 15 gün sonrasina kalp atişi için çağırdı doktor :anneadayı::KK200::nazar:
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes Hamiş olsun bu yıl inşallah:dua:

Kızlar çok mutluyum bebeğimin kesesini gördük içinde yolk kesesi de var allahima binlerce şükür her şey normal 5 haftanın icindeymisiz 15 gün sonrasina kalp atişi için çağırdı doktor :anneadayı::KK200::nazar:
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes Hamiş olsun bu yıl inşallah:dua:

maşallah tebriklerr :):) rabbim kucağınıza almayonda nasip etsin inşallahh

ben de bir şey sormak istiyorum arkadaşlar:KK43: kimyasal gebelikten sonra gelen reglinin 7.gününden sonra afedersiniz rengi siyaha dönüştü. bildiğimiz siyah yani öyle koyu renk falan değil. başına gelen var mı??

maşallah tebriklerr :):) rabbim kucağınıza almayonda nasip etsin inşallahh

ben de bir şey sormak istiyorum arkadaşlar:KK43: kimyasal gebelikten sonra gelen reglinin 7.gününden sonra afedersiniz rengi siyaha dönüştü. bildiğimiz siyah yani öyle koyu renk falan değil. başına gelen var mı??
Amin canım teşekkür ediyorum güzel dileklerin için Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu inşallah. .
Buarada ben de geçtiğimiz şubatta kimyasal gebelik geçirdim 1 kez. 3 haftalikti tesadüfen öğrendik 4.haftaya girdiği gün kaybettik hiçbir şey anlamadım gebeliginden adetim bile geçmemişti kanamam uzun sürdü ama siyah olmadı hiç canım bence normal değil gibi geliyor bana bir kadın dogumcuya görün derim önemli duruyor

X