-
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.441
haber veririm. Ama dedigin gibi ümitlenince hayal kırıklıgı oluyo. Baksana 40. Gün adet olan da var.tabii ki haber veririm. bi 1 hafta 10 gün daha beklemeyi düşünüyorum. bu defa hiç önden önden gidip heveslenmeyeyim diye:) varsa da eğer değerler yükselmiş olur. tek düşündüren göğüslerimin çok şiş ve fazlaca akıntımın olması. yine de artık kısmet :)
sen de eğer test yaparsan haber ver :))
Kimyasal gebelikten sonraki ay ki adetin mi 40. Gün gelmisti cnm. O zaman ben hic umitlenmeyim.Benim 40.gün gelmişti adetim.
Evet benimki de bazen sari beyaz kokusuz. Bakalım ne olcakvalla beyaz sarı ve yoğun kokusuz. iç çamaşırım hep ıslak. ama işte tahmin edemiyorum kimyasal sonrası böyle mi olur yoksa farklı bir durum mu?
Evet benimki de bazen sari beyaz kokusuz. Bakalım ne olcak
Tmm haberleşelim. Insallah bizde kimyasal sonrası hemen hamile kalanlardan oluruzhakkımızda hayırlısı :) haberleşelim mutlaka
Tmm haberleşelim. Insallah bizde kimyasal sonrası hemen hamile kalanlardan oluruz
kimyasal kanaması 1.gün sayılmıştı .. 40.gn diğer kanamam başladıKimyasal gebelikten sonraki ay ki adetin mi 40. Gün gelmisti cnm. O zaman ben hic umitlenmeyim.
Canim ne yaptin. Bi haber var miAmin inşallah :)
Belkide kimyasal sonrasi yumurtalar gec gelişiyor olabilir. Belki de o yüzden adetimiz gecikiyorKizlar bende araligin19unda kimyasal gebelik gecirdigimi ogrendim yaklasik 2 hafta oldu. Kontrole gittigimde hcg0 olmus rahim kendini temizlemis ama gittigim gun yumurtamin buyuklugu 16 18 filan olmasi lazimdi . buyumemis dedi doktorum 6 da filan kalmis. Acaba bende hamile kalirmiyim bu ay korunsam mi korkuyorum valla
Canim ne yaptin. Bi haber var mi
Canım bende tuhaf seyler oldu. Adetim başladı sandım 3 gün önce ama az kanama geldi arkasindan kahve lekeler oldu. Ha basladi ha baslayacak adetim sökülemedi dedim ama bugun lekelenme falan yok. Idrar testi yaptim negatif. Bugun 39. Gün.valla hala bişey yok bende :) senden ne haber?
Canım bende tuhaf seyler oldu. Adetim başladı sandım 3 gün önce ama az kanama geldi arkasindan kahve lekeler oldu. Ha basladi ha baslayacak adetim sökülemedi dedim ama bugun lekelenme falan yok. Idrar testi yaptim negatif. Bugun 39. Gün.
inşallah hayırlı haberi alırsınız tez zamanda. kimyasal gebelikten sonra test yaptırdınız mı? genetik, kan vs ilgili. önerir misiniz? aynı şeyleri yaşamış birinin yol göstermesini ihtiyacım var şuanBen de geçen ay Kimyasal gebelik yaşadım Doktor korunma önermedi aksine klomen ve çatlatma iğnesi olacağını söyledi bir iki gün önce ya da sonra olabilse de takvime göre beklenen adet tarihi yarın büyük bir bekleyiş ve heyecan aynı anda korku içerisindeyim �nşallah bu sefer bebeğim vardır
inşallah hayırlı haberi alırsınız tez zamanda. kimyasal gebelikten sonra test yaptırdınız mı? genetik, kan vs ilgili. önerir misiniz? aynı şeyleri yaşamış birinin yol göstermesini ihtiyacım var şuan
Ben şimdi doktordan geldim. Arka arkaya ikinci kimyasal gebeliğim. Bhcg düşüşünü görmek için test istedi ve sonrasında iki ay yasak verdi. İki ayın sonunda ise çeşitli testler isteyeceğini söyledi. Pıhtılaşma, genetik vs. Hamile kalmada bir problem yok fakat arka arkaya düşük olması ilaç tedavisi gerektiriyormuş.
Benim hatam hamileliğe karar verdiğimde hiç bir test yaptırmamam oldu. Kan değerleri vs baktırmadım. İsterseniz siz herhangi negatif bişey yaşamadan belirli basit testleri yaptırın. Sevgiler.