Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Gecmis olsun canm cok zor oluo aynen benmde bole oldu bekliorum halen gecen testte pozitif ckti 2gn sonra adet geldi 2. Kimyasaldi galiba
Aslinda tekrar etmez diyolar hatta vucut temizlenir daha saglikli hamilelik olurmus diyorlar yalanmi okadar inandim ki.. Insallah tekrarlamamistir seninde

Aslinda tekrar etmez diyolar hatta vucut temizlenir daha saglikli hamilelik olurmus diyorlar yalanmi okadar inandim ki.. Insallah tekrarlamamistir seninde
Canm kimyasal gebelik tekrar edebilior kuzenimin esi 2 kere kimyasal gebelik sonrasi saglili gebelik yasior Allah bagişlasin simdi 4 aylik oldular olabilio yani ust uste

Test sonucuna bakinca hamilesin diye dusundum. En iyisi bir an evvel kanda baktirmak. Umarim hamilesindir ve bize dua edersin
Adet oldum cnm ya cok heveslenmistm sevinmistim test sonucundan 2 gun sonra adet oldum ama kisa surdu pihtiliydi ama varsa bile kimyasaldi galiba cnm bu ayi bekliycez ins. Verir Allahim butun isteyenlere

Kızlar adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti pazartesi kan testi yaptırdım beta hcg değeri 85 çıktı bugün tekrar kan testi yaptırdım 107 çıktı 2 günde 2 katı değer yükselmesi gerektiği için çok korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye.sağlık ocaginin ebesi ile görüştüm normal dedi biraz bekle artış düzene girer stres yapma dedi çok korkuyorum kızlar lütfen yardım edin

Canm ins. Sagliklidir gebeligin Allahim kucagina almayi nasip etsin stres yapma gercekten cok kotu etkilio doktora ck bence kadin doguma eger ckmadysan benim bildigimde 2 kati olmasi senin cok dusuk artms ama artmis yani doktora ck bence canm ins. Duzelir canm

Sağol canım allah herkese sağlıklı gebelik versin cumaya randevu alabildim doktordan

Kızlar ilk doktor muayenemi oldum henüz çok küçük bebegin hücre aşamasında ultrasonda görünmez 10 gün sonra gel bakalım dedi bol bol sıvı tüketip istirahat edeceksin dedi

Kızlar ilk doktor muayenemi oldum henüz çok küçük bebegin hücre aşamasında ultrasonda görünmez 10 gün sonra gel bakalım dedi bol bol sıvı tüketip istirahat edeceksin dedi
Ins. Canm saglikli devam eder yorma kendini eger istirahat etmen solendiyse 9 gun gecti iliskiden canm bariz belirgin cizgi var pembe bu adet oncesi testler varya onlarda

Herkese merhaba,

kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. 200 bhcg yi gördükten 3-4 gün sonra kanamam başladı ve bhcg sıfırlandı. doktorum kanamanın başladığı günü adetin ilk günü kabul etmemi söyledi. zaten düşükten 10-12 gün sonraki kontrolde de rahmimin kendini çok hızlı yenilediğini ve temizlendiğini gördük. bugün doktorun vermiş olduğu adet gününe göre adetim 11 gün gecikmiş durumda. 39. gündeyim. düşük yüzünden mi böyle yoksa gebelik olmuş olma ihtimali var mı?

Canim.suan ayni durunu yaşıyoruz. Bende 33.günümdeyim. Hic böyle gecikmezdi.seninki daha cok gecikmiş tabi. Bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Degerim 160 tan sifirlandi. Mutlaka haber ver. Belkide hamilesindir

Canim.suan ayni durunu yaşıyoruz. Bende 33.günümdeyim. Hic böyle gecikmezdi.seninki daha cok gecikmiş tabi. Bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Degerim 160 tan sifirlandi. Mutlaka haber ver. Belkide hamilesindir

tabii ki haber veririm. bi 1 hafta 10 gün daha beklemeyi düşünüyorum. bu defa hiç önden önden gidip heveslenmeyeyim diye:) varsa da eğer değerler yükselmiş olur. tek düşündüren göğüslerimin çok şiş ve fazlaca akıntımın olması. yine de artık kısmet :)
sen de eğer test yaparsan haber ver :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…