-
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.401
Canım geçmiş olsun kimyasal gebelik yasamisiniz sağlıklı gebelik olmadığından bebek ilerlememis bende Ekim ayında düşük yaptım kimyasal oldu ilerlemedimerhaba arkadaşlar,
geçtiğimiz eylül ayında yaklaşık 10 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. gen analizi testi yaptırdık bişi çıkmadı, kanımda pıhtılaşmaya eğilim çıktı ancak dr um çok az müdahale etmeye gerek duymuyorum bebek istiyorsan korunma adetin gecikince gel dedi. biz de korunmuyorduk bu ay adetimden 3 4 gün önce bir kanama oldu ben de adet kanaması sandım yanlız devamı gelmedi yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm idrar testi yaptım silik 2 çizgi çıktı, beta hcg testi yaptırdım 35,18 çıktı. ertesi gün dr a gttm usg de kese görünmedi tabi, bir hafta sonra gel dedi 2 gün sonra birden kanama başladı ben de hemen tıp merkezine gttm beta hcg 4, küsürlere düşmüş dr umu aradım gelmene gerek yok kanaman bitince gel dedi...sanırım yaşadığım şey kimyasal gebelik oluyor. kafama çok takıyorum yaşım henüz 28 neden böyle oluyor ? bu ay korunmalımıyım ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık bir yandan zaman kaybetmek istemyrm bir yandan zihnimin biraz rahatlaması gerektiğini düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım(
Doktor korunmayin dedi hepsi kimyasal olucak diye bişey yok dedi sende korunma canım adetin geçer geçmez doktora git hamilelik varsa ilaçlara baslarsinCanım geçmiş olsun kimyasal gebelik yasamisiniz sağlıklı gebelik olmadığından bebek ilerlememis bende Ekim ayında düşük yaptım kimyasal oldu ilerlemedi
artık hamileyim demeye korkuyorum sevincimiz kursağımızda kalıyor umarım bundan sonrası iyi olurinşallah meleklerimiz tez zamanda gelir kucağımıza ....
Ayni korku bendede var canım iki defa üst üste kimyalsal gebelik yasadim ve su an regl gecikmem olsa bile Test yapmaktanda hamileyim demektende korkar oldum iki defa uzun süren bekleyisin kisa süren sevincini yasamaktan korkuyorum Allah kimseye yasatmasinartık hamileyim demeye korkuyorum sevincimiz kursağımızda kalıyor umarım bundan sonrası iyi olurinşallah meleklerimiz tez zamanda gelir kucağımıza ....
Ayni korku bendede var canım iki defa üst üste kimyalsal gebelik yasadim ve su an regl gecikmem olsa bile Test yapmaktanda hamileyim demektende korkar oldum iki defa uzun süren bekleyisin kisa süren sevincini yasamaktan korkuyorum Allah kimseye yasatmasin
Geçmiş olsun canım...bende eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım ve inan insan garçekten üzülüyo ama sağlıklı bir gebelik olmayacağı için veya tutunamadığı için düşüyo..ama bi sonraki ay yine hamile kaldım çok şükür hamileliğim çok güzel gidiyor.. 9+5 oldum bugün itibariyle..Allah senin de gönlüne göre versin..yani kimyasal yaşadın diye yine aynısı olmaz korkma..ama ben kimyasaldan sonra üzülünce iyi bir dr.bulduk ve dr.bize güzel şeyler söyledi..hamileliğin çok yakın olduğunu anlayabiliyorulm dedi ve hemen hamile kaldım tabi yumurta takibi yaptı ve ilişki günlerini söyledi sık sık gittik ve takip etti her şeyiyle..mesela yumurta çatladığı gün ve sonraki gün ilişki oldu bizde ve ilişki bittikten sonraki gün progestan adında bi ilaca başlattı bana...bu ilac rahim duvarını kalınlaştırıp bebek varsa düşmesini engelliyo ki keza bebek varmış çok şükür tutundu..benim sana tavsiyem iyi bir dr.a gidip güzel bir takip yaptırman..belki iyidir dr.un bilmiyorum tabi ama belki de bir ay korunup biraz kafa dağıtmak için bi yerlere gitseniz bir kaç gün eşinle iyi gelir diye düşünüyorum..hakkında hayırlısı olsun canım..uzun yazdım hakkını helal et.. :)) inşallah güzel haberlerini alırız..merhaba arkadaşlar,
geçtiğimiz eylül ayında yaklaşık 10 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. gen analizi testi yaptırdık bişi çıkmadı, kanımda pıhtılaşmaya eğilim çıktı ancak dr um çok az müdahale etmeye gerek duymuyorum bebek istiyorsan korunma adetin gecikince gel dedi. biz de korunmuyorduk bu ay adetimden 3 4 gün önce bir kanama oldu ben de adet kanaması sandım yanlız devamı gelmedi yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm idrar testi yaptım silik 2 çizgi çıktı, beta hcg testi yaptırdım 35,18 çıktı. ertesi gün dr a gttm usg de kese görünmedi tabi, bir hafta sonra gel dedi 2 gün sonra birden kanama başladı ben de hemen tıp merkezine gttm beta hcg 4, küsürlere düşmüş dr umu aradım gelmene gerek yok kanaman bitince gel dedi...sanırım yaşadığım şey kimyasal gebelik oluyor. kafama çok takıyorum yaşım henüz 28 neden böyle oluyor ? bu ay korunmalımıyım ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık bir yandan zaman kaybetmek istemyrm bir yandan zihnimin biraz rahatlaması gerektiğini düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım(
Canım edirnedeyim...bende önceki kimyasal gebelik olduğu için şimdi dr um coraspin verdi..eğer bunu içmezsen önceki kimyasal olduğu bebeğinin kalbi durabilir dedi..Allah senin de gönlüne göre versin canım.. :)o kdr güzel konuşmuşsun ki Allah razı olsun umutlandım... hangi şehirdesin acaba? dr umu değiştirmeyi de düşünebilirim bana da senin gibi böyle ilgili bir dr lazım aslına bakarsan.. Allah gönlüne göre versin umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın :)eşim sağolsun çok destek oluyor sürekli bişiler yapıoruz gezioruz dolaşıyoruz vs ama bn ilk gebeliğimi de kan pıhtılaşmasından kaybettim 9+4 te ikincide de böyle olunca 3 ay ara ile ister istemez insan üzülüyor. hangi şehirde oldugunu paylaşırsan dr unla ilgili bilgi almak isterim açıkçası belki de benim de derdime çare olur :) teşekkür ederim çok çok sağoll :)
Dr.a güvenmiyorsan değiştir bence de canım,acabalarla yaşanmaz çünkü..hadi yateşekkür ederim cümleimizin inşallah benim dr um şu an müdahaleye gerek yok hamile olunca bakıcaz dedi gttim kese görünmeynce haftaya dedi hiç hcg me bakmadı tam kan sayımı yaptırdı sadce sonucta hcg düşüktü bakması gerekrdi diye düşünyrm o yüzden dr umu değiştirmek istyrm aklımda acabalar var şuanda...
Seni hatırlıyorum birlikte beklemiştik..nasıl sevindim senin adına..herhangi bir şey kullandın mı..ben Hale'n gebe kalamadımKizlar mrb bende 1 ay once kimyasal gebelik gecirdim sonraki ay 15kasimda adetimi gordum 28 gunde bi oluorum bu ayda 13unde olmam gerekiodu dunle bugun hala olmadim beyaz akintim gelior bugunde test yaptim cok silik cizgi ckti
Kullanmadm canm hic bisey tsk ederim canm kendini rahat brakinca oluo canm cok dinlediginde olmuo fak ettim onuSeni hatırlıyorum birlikte beklemiştik..nasıl sevindim senin adına..herhangi bir şey kullandın mı..ben Hale'n gebe kalamadım
Bende bi bos gebelik 9 ay sonr da kimyasal 6 gun once ogrendim yikildim resmen.. Rabbim nasip etsin bize deBilmiorum canm ya ole eski kan feln oluo mu ya artk psikoljim bozuldu bi bos gebelik bide ustune bole yasayinca temlli ne hissettigimi bile anlayamiorum
Gecmis olsun canm cok zor oluo aynen benmde bole oldu bekliorum halen gecen testte pozitif ckti 2gn sonra adet geldi 2. Kimyasaldi galibaBende bi bos gebelik 9 ay sonr da kimyasal 6 gun once ogrendim yikildim resmen.. Rabbim nasip etsin bize de