Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

17 kasım adet olma tarihimdi ama kanamam olmadı o tarihden 4 gün sora test yaptım ve silikde olsa çizgi gördüm son bat 20 ekimdi...hemen üstüne kaldım yani..inşallah darısı sana en kısa zamanda...
bende kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetimin üzerinden bir hafta geçti sonra adet olsum. inşallah senin gibi hamile kalırım hemen bende Allah yavrunu sağ salim almanı nasip etsin.

inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben kimyasaldan sonra hiç adet görmedim darısı size inşallah...

canım bende 10 kasımda kimyasal gebelik geçirdim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin... Durumunu merak ettim eğer hamile keldıysan yada kalamadıysan yazarsan çok sewinirim...

çok sewindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim. dün kan değerim 7,54 tü. bugün adet oldum. gelecek ay hemen hamile kalır mıyım diye sürekli araştırıyorum. eğer adetimde düzensizlik şaşma veya hamilelik olursa yazacağım. çünkü insan böyle umut verici şeylere ihtiyaç duyuyor.

arkadaşlar benim regller hep gecikmeli olur bu ay 3 gün geçti test silik çıktı kan tahlilinde beta hcg 280 iki gün sonra da 160a düştü doktorum kimyasal gebelik dedi karnım sürekli ağrıyor ama hala kanamam başlamadı bu normal mi ve çok ağrılımı geçti düşük aynızdaki regl benim normal de de çok ağrım olur.Birde hiç korunmadan mı hamile kaldınız?sizin adınıza çok sevindim.

canım biokimyasal gebelik geçiriyosun değerin düşüyorsa yakında başlar kanaman ve aşırı ağrılı geçiyo kanama...kemiklrime kadar sızlımıştı aşırı zor oluyo düşük....ben kimyasal geçirdim hiç korunmadık hemen üstüne hamile kaldım...darısı sana inşallah...

kimyasal gebelik gecirdikten sonra nasil nekadar zaman sonra anladin tekrar hamile oldugunu yada belirti varmiydi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende kimyasal gebelik geçirdim Aralık ayında ve Mart da da tekrar hamile kaldım. Şuan 9 haftalık hamileyîm. Ilık gibi olmasından çok korkuyorum. Kalp atışlarını duydum çok rahatladım. İnşallah Allah gönlüne göre verir.

aminn amiin insallh saqlikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin dusukten sonra adet dusugun basladigi tarihtenmi hesaplaniyo yoksa eski adet tarihindenmi hesaplaniyo ben nisan 10unda dusuk yaptim nezaman adet olmam gerekir nolrmalde cnm?

Hemen hamile kalmana cidden çok sevindim inşallah bende kalırım ama düşükten çok korkuyordum ve dediğin gibiyse Allah yardımcımız olsun

kimyasal gebelik sonrası hemen hamilelikte bir sorun olmadı dimi ? ben de aynı durumdayim korunsam mi bilemedim de.

kimyasal gebelik sonrası hemen hamilelikte bir sorun olmadı dimi ? ben de aynı durumdayim korunsam mi bilemedim de.

Doktorum bir sorun olmayacigini soylemisti ama ben ertesi ay hamile kaldimve bebisten kalp atisi alamadik gelisimi 5. Haftads durmus ve ben 9. Haftada kurtaj olmak zorunda kaldim. Yinede iki ayri doktora sordugumda ikisinin birbiriyle ilgisiolmadigini soyledi.

rabbim herkesin gönlüne göre versin...biokimyasaldan sora hamile kalan bir ben ve bikaç arkadaşım da var umudunuzu yitirmeyin...

Selam canim bende bugun kimyasal gebelik gecirdim 5gungecikmisti adetim beta hcg sirayla 7,12,14 cikmisyi zaten doktor demisti dis veya kimyasal gebelik olabilir diye..cok uzuldum ama elden biseh gelmiyor..
Sen ne kadaf surede tekrar hamile kaldin ve ilac vs kullandinmi.. benim prolaktin sinirdaydi 2hap icmistim galiba o yuzden hamile kaldim ama kismet olmadi 10 aydir istiyoduk

Ahh canımm anlarım seni bendeaşılamadan sonrakimyasal gebelik geçirmiştim, nelerhissettiğinibiliyorum, Allah yardımcın olsun, Rabbim tez zamanda sana hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…