- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 854
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
ben de bu ay geçirdim, doktor sadece 1 ay korunun dedi.Ya Gercek Mi Bana 1 Ay Beraber Olma Dedi 3 Ayda Korun Dedi Sonra Hamile Kalirsan Gel Dedi Hamaleligimin 3 Günü Düstü Zaten Benim Ki
17 kasım adet olma tarihimdi ama kanamam olmadı o tarihden 4 gün sora test yaptım ve silikde olsa çizgi gördüm son bat 20 ekimdi...hemen üstüne kaldım yani..inşallah darısı sana en kısa zamanda...merhaba arkadaşlarr
Bende kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım kanamam 11 gün sürdü.kasımın 10 nunda kanamam başladı.bugün aralık 11 ve hala kanamam yok test yaptım negatif
acaba biraz zaman geçince pozitif çıkarmı ?
Canım senin adına çok sevindim :) hayırlısıyla al bebişini kucağına :) senin kimyasaldan sonra bu hamileliğini ne zaman öğrendin adetin kaç gün geçmişti canım ???????
bende kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetimin üzerinden bir hafta geçti sonra adet olsum. inşallah senin gibi hamile kalırım hemen bende Allah yavrunu sağ salim almanı nasip etsin.
merhaba bende ekimde kimyasal geçirdim...adtin 4. günü düşürdüm bende...yoğun kanamam 5 gün,5. günden sora da leke leke toplam ongün sürdü şu an iyi haberler bekliyorum daha adet beirtim bile yok bat 17 kasım olursa tabi....
merhaba arkadaşlarr
Bende kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım kanamam 11 gün sürdü.kasımın 10 nunda kanamam başladı.bugün aralık 11 ve hala kanamam yok test yaptım negatif
acaba biraz zaman geçince pozitif çıkarmı ?
Canım senin adına çok sevindim :) hayırlısıyla al bebişini kucağına :) senin kimyasaldan sonra bu hamileliğini ne zaman öğrendin adetin kaç gün geçmişti canım ???????
17 kasım adet olma tarihimdi ama kanamam olmadı o tarihden 4 gün sora test yaptım ve silikde olsa çizgi gördüm son bat 20 ekimdi...hemen üstüne kaldım yani..inşallah darısı sana en kısa zamanda...
inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben kimyasaldan sonra hiç adet görmedim darısı size inşallah...
17 kasım adet olma tarihimdi ama kanamam olmadı o tarihden 4 gün sora test yaptım ve silikde olsa çizgi gördüm son bat 20 ekimdi...hemen üstüne kaldım yani..inşallah darısı sana en kısa zamanda...
inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben kimyasaldan sonra hiç adet görmedim darısı size inşallah...
arkadaşlar benim regller hep gecikmeli olur bu ay 3 gün geçti test silik çıktı kan tahlilinde beta hcg 280 iki gün sonra da 160a düştü doktorum kimyasal gebelik dedi karnım sürekli ağrıyor ama hala kanamam başlamadı bu normal mi ve çok ağrılımı geçti düşük aynızdaki regl benim normal de de çok ağrım olur.Birde hiç korunmadan mı hamile kaldınız?sizin adınıza çok sevindim.
arkadaşlar bende 2gün önce kimyasal gebelik geçirdim. Bidahaki ay hamile kalabilirmiyim ? Rabbim herkese tattırsın inşallah
rabbim herkesin gönlüne göre versin...biokimyasaldan sora hamile kalan bir ben ve bikaç arkadaşım da var umudunuzu yitirmeyin...
Bende kimyasal gebelik geçirdim Aralık ayında ve Mart da da tekrar hamile kaldım. Şuan 9 haftalık hamileyîm. Ilık gibi olmasından çok korkuyorum. Kalp atışlarını duydum çok rahatladım. İnşallah Allah gönlüne göre verir.
canım biokimyasal gebelik geçiriyosun değerin düşüyorsa yakında başlar kanaman ve aşırı ağrılı geçiyo kanama...kemiklrime kadar sızlımıştı aşırı zor oluyo düşük....ben kimyasal geçirdim hiç korunmadık hemen üstüne hamile kaldım...darısı sana inşallah...
kimyasal gebelik sonrası hemen hamilelikte bir sorun olmadı dimi ? ben de aynı durumdayim korunsam mi bilemedim de.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rabbim herkesin gönlüne göre versin...biokimyasaldan sora hamile kalan bir ben ve bikaç arkadaşım da var umudunuzu yitirmeyin...
Selam canim bende bugun kimyasal gebelik gecirdim 5gungecikmisti adetim beta hcg sirayla 7,12,14 cikmisyi zaten doktor demisti dis veya kimyasal gebelik olabilir diye..cok uzuldum ama elden biseh gelmiyor..
Sen ne kadaf surede tekrar hamile kaldin ve ilac vs kullandinmi.. benim prolaktin sinirdaydi 2hap icmistim galiba o yuzden hamile kaldim ama kismet olmadi 10 aydir istiyoduk