Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

MERHABA,

Kimyasal gebelik olduğunu Dr unuz mu söyledi size. Sanırım bende 1,5 ay önce geçirdim ama bana doktor bir şey demedi. ben 24. günler adet oluyordum acele ettim test yaptım HCG 12 çıktı. 4 gün sonra normal adet oldum ama ... sonra korunmadık, ama hamile kalamadım ve bu ayda bakalım ne olacak artık , 13. gün sonra belli olur.

Evet bana kimyasal gebelik olduğunuzda doktorum söyledi. Adetin 2 gün geçince test yapmıştım sonuç 30 çıkmıştı. 2 gün sonra 70 çıktı daha sonra yine 2 gün sonra yaptırdım 39 çıktı ve ardından adet oldum.
Doktorum korunma vermedi hemen yeniden hamile kaldım şansıma. Bende E bu kadar erken beklemiyordum.
Inşallah sen de bu ay hamile kalmışsındır. Haberlerini bekliyorum
Sevgiler

Bende tüp bebek tedavisi neticesinde kimyasal gebelik yaşadım. Bana da hiç korunmam önerilmedi.2 aşılama ve bir tüp bebekle hamilelik yaşayamayan ben kimyasal gebeliğin ertesi ay normal yoldan hamile kaldım. Şu anda 7 aylık bir oğlum var çok şükür.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah.

kımyasal gebelık yasayan arkadaslar kanamanız kac gun surdu acaba, benım bayag azaldı sıyah leke gıbı oluyo ama bır turlu bıtmedı peceteye leke seklınde gelıo hala, 17 gun olacak devam edıo , kaç gune bıter acaba bu kadar suren varmı

merhaba bende ekimde kimyasal geçirdim...adtin 4. günü düşürdüm bende...yoğun kanamam 5 gün,5. günden sora da leke leke toplam ongün sürdü şu an iyi haberler bekliyorum daha adet beirtim bile yok bat 17 kasım olursa tabi....:KK30::KK30:

merhaba kızlar ben bu ay adetim 4 gün geçince hpt yaptım 2.çizgi silik çıktı 2 ayrı testte.Dün ise kan testi yaptrıdım beta hcg 5.55 çıktı.ve bugünde kanamam oldu adet görüyorum sanırım.kimyasal gebelik mi acaba

Kimyasal gebelikten sonra normal regl oldunuzmu
Gecikme mi oldu
Bnde bu ay yasadim kimyasal gebelik

evet gördüm cnm ben temmuz sonu kimyasal gebelik yşadım ağustos 1 de kanamayla düştü ve 9 gün sürdü 20 gün sonra normal regl ımı gördüm 3 ay düzenli gördüm sanırım bu ayda kimyasal gebelik yaşadım regl 2 gün geçti bu sabah test yaptım silikte olsa 2. çizgi çıkmış ( tabi ben bu çizgiyi çok sonra gördüm hemen tek çizgiyi görünce bıraktım öle banyoda ) ve ardından regl oldum akşam üzeri gözüm teste ilişti 2. çizgi silikte olsa var bi daha moralim bozuldu ne kötü bişey yaa bu :KK43::KK43::KK43:

evet gördüm cnm ben temmuz sonu kimyasal gebelik yşadım ağustos 1 de kanamayla düştü ve 9 gün sürdü 20 gün sonra normal regl ımı gördüm 3 ay düzenli gördüm sanırım bu ayda kimyasal gebelik yaşadım regl 2 gün geçti bu sabah test yaptım silikte olsa 2. çizgi çıkmış ( tabi ben bu çizgiyi çok sonra gördüm hemen tek çizgiyi görünce bıraktım öle banyoda ) ve ardından regl oldum akşam üzeri gözüm teste ilişti 2. çizgi silikte olsa var bi daha moralim bozuldu ne kötü bişey yaa bu :KK43::KK43::KK43:

Cnm gecmis olsun
Reglim 5 gun surerfi biterdi buhun 5. Gun sildikce pexeteye gelio
Umarim uxun surmer 5 gun ayaklarin yere vasmsdi 5. Gunun sonu kanama baslafi
Kimseye hamikeykm demedim
Onceden 3 dusuk var 3 ay once rahimdeki perde alindi
Rabbim herdeyin hayirlisini versin hepimiz icin

Mrb kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.reglm 3 gün geçince test yaptım pozitif çıktı ama cok silikti birkaç kere tekrarladım hepsi aynıydı.neyse haftasonuna denk geldigi ici bekleyim pazartesi yaptiririm kan tahlili dedim.neyse ertesi gün tekrardan test yaptım yine aynı silik bir şekilde pozitif çikti.pazartesi sabahtan tekrardan doktora gitmeden ònce test yaptim bu sefer koyulaşması gerekirken dahada silik cikti bir anormallik oldugunu anladim.neyse kan testi vermeye gittim.degerim 25 çıktı dr hamilesin ama çok düşük dedi.2 gùn sonra testi tekrarliycaz dedi.testi yaptircagim gun sabah bir kalktim kan gelmis.sonra ksnama devam etti dr gittim hemen kan testi yapti degerim 8 e düşmüş kimyasal gebelik dedi.öylece adet olur gibi bitti 4 gün sürdü benim normal adetimde 4 sürüyo.bu ayda tam zamanında geldi.24 günde bir olyorum.düzenim aksamadı yani.

Cnm gecmis olsun
Reglim 5 gun surerfi biterdi buhun 5. Gun sildikce pexeteye gelio
Umarim uxun surmer 5 gun ayaklarin yere vasmsdi 5. Gunun sonu kanama baslafi
Kimseye hamikeykm demedim
Onceden 3 dusuk var 3 ay once rahimdeki perde alindi
Rabbim herdeyin hayirlisini versin hepimiz icin

rica ederim cnm ne demek bu topikte herkes aynı sorunu yaşıyor başımızdan geçenleri yazarsak herkes bilgilenmiş oluyor elimizden geldiğince birbirimize yardımcı oluyoruz aslında gebelik olduğunda kalp atışını görmeden kimseye sölememek lazım en doğrusunu yapmışsın ben temmuzda gebeliği dayanamadım herkese söledim içim içime sığmıyordu çünkü ama nasip deilmiş hakkımızda hayırlısı neyse o olsun en azından kimyasalda olsa hamile kalabiliyoruz bunu bilioruz umarım bundan sonrası sana bana tüm isteyen herkese hayırlı olur en kısa zamanda ve sağlıklı bir gebelik dilerim inşallahhh isteyen herkese nasip olsun sevgiler cnm :KK16:

Mrb kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.reglm 3 gün geçince test yaptım pozitif çıktı ama cok silikti birkaç kere tekrarladım hepsi aynıydı.neyse haftasonuna denk geldigi ici bekleyim pazartesi yaptiririm kan tahlili dedim.neyse ertesi gün tekrardan test yaptım yine aynı silik bir şekilde pozitif çikti.pazartesi sabahtan tekrardan doktora gitmeden ònce test yaptim bu sefer koyulaşması gerekirken dahada silik cikti bir anormallik oldugunu anladim.neyse kan testi vermeye gittim.degerim 25 çıktı dr hamilesin ama çok düşük dedi.2 gùn sonra testi tekrarliycaz dedi.testi yaptircagim gun sabah bir kalktim kan gelmis.sonra ksnama devam etti dr gittim hemen kan testi yapti degerim 8 e düşmüş kimyasal gebelik dedi.öylece adet olur gibi bitti 4 gün sürdü benim normal adetimde 4 sürüyo.bu ayda tam zamanında geldi.24 günde bir olyorum.düzenim aksamadı yani.

Ilk dusukte herkese soledik kalbimiz atiyordu ve 10. Haftada
Durdugunu ogrendik
Bir suru soru yagmuru neden nicin
Ondan sonra ders oldu diger duduklerde aht ettim ilk 3 ay kimseye solemicem dedim
InsAllah
Ki iyide yapmisim onlarida kaybettim Rabbim buyuk elbet olacak

Ilk dusukte herkese soledik kalbimiz atiyordu ve 10. Haftada
Durdugunu ogrendik
Bir suru soru yagmuru neden nicin
Ondan sonra ders oldu diger duduklerde aht ettim ilk 3 ay kimseye solemicem dedim
InsAllah
Ki iyide yapmisim onlarida kaybettim Rabbim buyuk elbet olacak

canım tez vakit alırsın kucağına inşallah Rabbim evlatlarını bağışlasın sana... pıhtılaşma testlerine bakıldı mı canım senin tedavi alıyormusun?

canım tez vakit alırsın kucağına inşallah Rabbim evlatlarını bağışlasın sana... pıhtılaşma testlerine bakıldı mı canım senin tedavi alıyormusun?

Bakildi fakst yuksek cikti oda pihtilasma yapmazmis kanitlanmis
Bir zarari yokmus
Patolojide temiz cikti saglii cocugum var cok sukur
Dusuk sebebleri rahim perdesi dendi oda alindi hayirkisini diliyorum ben gulum

kızlar 20 ekimde kimyasal geçirdim kasımda hamile kaldım 17 kasım adet olmam gerekti şimdi 1,5 aylık hamileyim 7. haftaya gircez pazar günü umudunuzu kaybetmeyin..rabbim hayırlısını versin inşallah...

kızlar 20 ekimde kimyasal geçirdim kasımda hamile kaldım 17 kasım adet olmam gerekti şimdi 1,5 aylık hamileyim 7. haftaya gircez pazar günü umudunuzu kaybetmeyin..rabbim hayırlısını versin inşallah...

merhaba arkadaşlarr

Bende kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım kanamam 11 gün sürdü.kasımın 10 nunda kanamam başladı.bugün aralık 11 ve hala kanamam yok test yaptım negatif:KK43:
acaba biraz zaman geçince pozitif çıkarmı ?

Canım senin adına çok sevindim :) hayırlısıyla al bebişini kucağına :) senin kimyasaldan sonra bu hamileliğini ne zaman öğrendin adetin kaç gün geçmişti canım ???????

bende kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetimin üzerinden bir hafta geçti sonra adet olsum. inşallah senin gibi hamile kalırım hemen bende Allah yavrunu sağ salim almanı nasip etsin.

Son düzenleme:
Bir zarari yokmus

cnm bnde bu ay kımyasal gebelık gecırıyoum ve buıkıncı bende kan pıhtılasması testı yaptırmk ıstıyorum nasıl yaptrdın hangı hastande bana yardımcı olurmusn sıgorta karsılıyomu bu arada

Bir zarari yokmus

cnm bnde buay kımyasal gebelık yasıyorum ve bu 2 .kez oluyo bna ndenını merak edym kan pıhtılasma testını nerde yaptrdn bna yardımcı olurmsn

X