- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
selam arkadaşlar ben de şu an kimyasal gebelik geçiriyorum bir hafta önce beta hcg 217 iken bugün 158'e düşmüş. Kanamam var ama adet kanı gibi fazla değil. Ne zaman söktürürüm yaa bir an önce rahim temizlensin beta hcg 0 olsun istiyorum. Ne kadar sürer bu? aspirin içsem iyi gelir değil mi?
Canm benim yaklaşık 10 gün kadar kanamam oldu ama tabi son zamanlarda çok çok az.. Ben kimyasal değil de normal düşük yaşadm diyim fakat farketmiyo sanırım 4 haftalık kadardı..
İgdeciceği canım ben düşükten sonraki 35.günde adet oldum. Hamile kalma ile ilgili sorun için bazı arkadaşlr düşük sorası hiç adet görmeden tekrar hamile kaldığını sölemiş burda ama genelde 1 adetten sonra hamile kalınıyo gibi.. Hayırlısı diyorum hepimiz için. Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin inşallah...
bende 4 haftalık normal dusuk yasadım... ama doktor bana adet sokturucu verdı dusugumden sonra adet olcakmısım 4 gun somnra adet olmayı beklıyorum ama dusugum yenı bıttı hemen adet olurmuyum anlamadım ben :2:
Ne güzel yorumları okuyorumda kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar şimdi hamile
Sanırım bende kimyasal gebelik geçiriyorum değerim 274 ten 189 düştü. Bakalım pazartesi belli olucak.
Hakkımızda hayırlısı
Bende kimyasal gebelik geçirdim geçen ay. Bu ay yine hamile olduğumu farkettim. Şu an 5+1 hamileyim henüz doktora gitmedim. 6 gün sonra doktor randevum var umuyorum keseyi görebiliriz
merhaba arkadaşlar ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim halen kahverengi lekelenme şeklinde kanamam var. dün hekime gittim herşeyin yolunda olduğunu rahmin temiz olduğunu söyledi. ancak kimyasal gebelik sonrası enfeksiyon olmasın diye 3 günlük antibiyotik yazdı ayrıcada 3 ay korun dedi devlet hastanesindeki doktorum ise istediği zaman hamile kalabilirsin dedi ne yapacağımı bilemedim belki bana bi akıl verirsin rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...
merhaba arkadaşlar ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim halen kahverengi lekelenme şeklinde kanamam var. dün hekime gittim herşeyin yolunda olduğunu rahmin temiz olduğunu söyledi. ancak kimyasal gebelik sonrası enfeksiyon olmasın diye 3 günlük antibiyotik yazdı ayrıcada 3 ay korun dedi devlet hastanesindeki doktorum ise istediği zaman hamile kalabilirsin dedi ne yapacağımı bilemedim belki bana bi akıl verirsin rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...
ben de korunmayı bıraktığım ilk ay kimyasal gebelik geçirmiştim.. Sonraki ay çok şükür ki sağlıklı hamilelik nasip oldu.. Korunmana gerek yok rabbim hemen verir inşallah..
Ayy ne güzel maşallahhh3 ay oldu kimyasal gebelik geçireli, daha hala gelen giden yok :26:
Bende kimyasal gebelik geçirdim geçen ay. Bu ay yine hamile olduğumu farkettim. Şu an 5+1 hamileyim henüz doktora gitmedim. 6 gün sonra doktor randevum var umuyorum keseyi görebiliriz
Ayy ne güzel maşallahhh3 ay oldu kimyasal gebelik geçireli, daha hala gelen giden yok :26: