Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Yazdıklarınızı okumak bana umut oldu. Ben de 22 aralık 2012 de kimyasal gebelik(düşük) yaşadım. Çok istiyordum bu bebeği. Rabbim yine kısmet etmedi. Geçen yıl Ekim ayında da dış gebelik geçirmiştim. Gerçi dış gebelik olmadığı için sevindim ve şükrettim.Çünkü dışgebelik daha zor. İnsanın psikolojisini alt üst ediyor. Şimdi ise moral toplamaya çalışıyorum. Çoğu zaman eşim bile halimden anlamıyor. Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalmak mümkün mü arkadaşlar? Allah herkesin yar ve de yardımcısı olsun inşaAllah!..

selam arkadaşlar ben de şu an kimyasal gebelik geçiriyorum bir hafta önce beta hcg 217 iken bugün 158'e düşmüş. Kanamam var ama adet kanı gibi fazla değil. Ne zaman söktürürüm yaa bir an önce rahim temizlensin beta hcg 0 olsun istiyorum. Ne kadar sürer bu? aspirin içsem iyi gelir değil mi?

Canm benim yaklaşık 10 gün kadar kanamam oldu ama tabi son zamanlarda çok çok az.. Ben kimyasal değil de normal düşük yaşadm diyim fakat farketmiyo sanırım 4 haftalık kadardı..
İgdeciceği canım ben düşükten sonraki 35.günde adet oldum. Hamile kalma ile ilgili sorun için bazı arkadaşlr düşük sorası hiç adet görmeden tekrar hamile kaldığını sölemiş burda ama genelde 1 adetten sonra hamile kalınıyo gibi.. Hayırlısı diyorum hepimiz için. Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin inşallah...

bende 4 haftalık normal dusuk yasadım... ama doktor bana adet sokturucu verdı dusugumden sonra adet olcakmısım 4 gun somnra adet olmayı beklıyorum ama dusugum yenı bıttı hemen adet olurmuyum anlamadım ben :2:

bende 4 haftalık normal dusuk yasadım... ama doktor bana adet sokturucu verdı dusugumden sonra adet olcakmısım 4 gun somnra adet olmayı beklıyorum ama dusugum yenı bıttı hemen adet olurmuyum anlamadım ben :2:

Canm ben öyle bi durum yaşamadım.. Düşük dediğin zaten adet gibi ki yani 3-5 gün arayla tekrar kanama diye bişey yok bildiğim kadaryla. Kanaman oldu mu senin? Ve nekadar sürdü? Benm daha değerim sıfırlanmadan kanamam başlamştı ve yaklaşk 10 gün devam etti sorasında tekrar 35 gün sora adet gördüm.. Adet söktürücü flan almadm yani doktr hiç öle bişeler demedi ki 2 doktora gittm ben..

kımyasal gebelık yasayan arkadaslar kanamanız kac gun surdu acaba, benım bayag azaldı sıyah leke gıbı oluyo ama bır turlu bıtmedı peceteye leke seklınde gelıo hala, 17 gun olacak devam edıo , kaç gune bıter acaba bu kadar suren varmı

Ne güzel yorumları okuyorumda kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar şimdi hamile
Sanırım bende kimyasal gebelik geçiriyorum değerim 274 ten 189 düştü. Bakalım pazartesi belli olucak.
Hakkımızda hayırlısı

ben de mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım haziran ayında da normal gebe kaldım.. bende prolaktin hafif yüksek olduğu için yumurtam küçük kalmışmış o ay o yüzden kimyasal gebelik geçirmiştim. 3 hafta ilaç kullandım sağlıklı gebe oldum şimdi çok şükür

burdaki yazilar bana umut oldu ben eylul ayinda kim yasal gebelik gecirdim 20 sinde normalde 28 gunde bir adet olurum bir gun var benim hesabima gore adetime ben bu gun erken gebelik testi yaptim ve kan testi yaptirdim kan testini almadim ama evde yaptigim testte sanki ince bi cizgivar gibi olabilirmi sizce yada bunda cikmaya bilirmi adet gunume 1 gun var ???//(

şuan 5h+4g gebeyim yada düşük yapıyorum. 8gün önce beta hcg 230, 6gün önce 460tı ve kese göründü ve dünde bhcg 338 çıktı. 5 gündür kahverengiye çalan çok küçük lekelenmelerim ve adet sancısı gibi sancılarım oluyor. doktorum 2 gün sonra tekrar beta hgc yaptırmamı söyledi. beta hcg değerinin düşüşü kesin düşükle mi sonlanır acaba?

Bende kimyasal gebelik geçirdim geçen ay. Bu ay yine hamile olduğumu farkettim. Şu an 5+1 hamileyim henüz doktora gitmedim. 6 gün sonra doktor randevum var umuyorum keseyi görebiliriz

Bende kimyasal gebelik geçirdim geçen ay. Bu ay yine hamile olduğumu farkettim. Şu an 5+1 hamileyim henüz doktora gitmedim. 6 gün sonra doktor randevum var umuyorum keseyi görebiliriz

Ayy ne güzel maşallahhh 3 ay oldu kimyasal gebelik geçireli, daha hala gelen giden yok :26:

merhaba arkadaşlar ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim halen kahverengi lekelenme şeklinde kanamam var. dün hekime gittim herşeyin yolunda olduğunu rahmin temiz olduğunu söyledi. ancak kimyasal gebelik sonrası enfeksiyon olmasın diye 3 günlük antibiyotik yazdı ayrıcada 3 ay korun dedi devlet hastanesindeki doktorum ise istediği zaman hamile kalabilirsin dedi ne yapacağımı bilemedim belki bana bi akıl verirsin rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

Çok geçmiş olsun,valla bana doktorum korunma vermedi, önümüzdeki ay bile gebe kalabilirsin demişti.

ben de korunmayı bıraktığım ilk ay kimyasal gebelik geçirmiştim.. sonraki ay çok şükür ki sağlıklı hamilelik nasip oldu.. korunmana gerek yok Rabbim hemen verir inşallah..

ben de korunmayı bıraktığım ilk ay kimyasal gebelik geçirmiştim.. Sonraki ay çok şükür ki sağlıklı hamilelik nasip oldu.. Korunmana gerek yok rabbim hemen verir inşallah..

inşallah hayırlısı bakalım dualarınızı eksik etmeyin allah yar ve yardımcımız olsun:)

yeniden hamile olanları kutluyorum :) bu haberler çok güzel. bende ağustos ayında kimyasal gebelik yaşadım. devlet hastanesindeki dr 6 ay korunmamı söyledi. özele gittim hiç gerek yok dedi. ama küçük bi kist çıktı rahmmde. bi kutu doğum kontrol hapı kullandım. kist yokolmuş. şimdi kafam biraz karışık. hap hormonları mı etkilemiş midir, bu ay hamile kalabilir miyim diye. çok istiyoruz inşşallah olur. adetime 1 hafta kaldı. gelmese daha iyi tabi :) aynı ay kimyasal gebelik yaşayan arkadaşım şu anda 5 haftalık hamile. aslında düşükten sonra hamile kalmak daha kolay diye duydum. darısı başımıza...

Ayy ne güzel maşallahhh 3 ay oldu kimyasal gebelik geçireli, daha hala gelen giden yok :26:

Kişiden kişiye göre değişen bir durum bu. Ben bu ay olabileceğine hiç ihtimal vermemiştim hala nasıl oldu diye şaşkınım. Umarım en yakın zamanda seninde olur
Ben keseyi görmek için yarın doktora gidiyorum bakalım umarım sorun yoktur

MERHABA,

Kimyasal gebelik olduğunu Dr unuz mu söyledi size. Sanırım bende 1,5 ay önce geçirdim ama bana doktor bir şey demedi. ben 24. günler adet oluyordum acele ettim test yaptım HCG 12 çıktı. 4 gün sonra normal adet oldum ama ... sonra korunmadık, ama hamile kalamadım ve bu ayda bakalım ne olacak artık , 13. gün sonra belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…