- 28 Ağustos 2013
- 2.207
- 13
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
Selam canim bende bugun kimyasal gebelik gecirdim 5gungecikmisti adetim beta hcg sirayla 7,12,14 cikmisyi zaten doktor demisti dis veya kimyasal gebelik olabilir diye..cok uzuldum ama elden biseh gelmiyor..
Sen ne kadaf surede tekrar hamile kaldin ve ilac vs kullandinmi.. benim prolaktin sinirdaydi 2hap icmistim galiba o yuzden hamile kaldim ama kismet olmadi 10 aydir istiyoduk
Ahh canımm anlarım seni bendeaşılamadan sonrakimyasal gebelik geçirmiştim, nelerhissettiğinibiliyorum, Allah yardımcın olsun, Rabbim tez zamanda sana hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
ben biokimyasaldan sora hiç adet olmadım direk gebe kaldım onun üstüne....folik asitten başka hiç bi ilaç kullanmadım...inşallah hemen üstüne hamilee kalırsın artık az kaldı inşallah minişim dünyaya gelcek sağlıkla ve hayırla...
Allah razi oksu insallah bi daha kalirim ve dunyaya saglikla hayirla getirmek nasip olur.. Veren de alanda Allah elden bisey gelmiyor hepsinin farkindayim ama insan uzuntusunun onune pek gecemiyo..Hele kahverengi parca parca gorunce daha 1 haftalik bi duyguydu ama nasil sevinmistik..neyse aglamak fayda vermez..Rabbimden gelen herseye razi olmak lazim..
Folik asit ne kadar ictin yarim tabletmi ben zaten o sekilde iciyodum devam ediyimmi.. birde bu kimyasal gebelik neden oluyo..netten bakiyorum ama tam bi sebeb yok
Allah sizede saglikla dogurmak nasip etsin
canım günde 1 adet içtim yarım tablet değil...zaten küçücük bişi...kimyasal gebelik gelişemeyen kromozomlardan kaynaklanıyor ve adetle dışarı atılıyor...bence üzülme herşeyin bi sebebi vardır mesela bende 2şer mlm lik kistler vardı onları da söküp götürmüş rahmimi temizlemişti...çok şükür ki öle olmuş hemen hamile kaldım sorunsuz...inşallah tüm bekleyenllerin hayali gerçek olur dualarımdasınız ...
Merhaba, ben yeniyim bir sey soracaktim. Ben normalde 28 günde bir adet oluyorum ama nisan ayinda adetim 31. günü ve pembemsi bir leke olarak basladi sonraki 2 gün pütürlü kahve rengi geldi ve o ay asiri adet gördüm ama aklima hic kimyasal gelmemisti kan testi yaptirmadim emin degilim gecen ay 28. günde adet gördüm sorum su ovulasyon zamanini tespit edemedim testle hic gülen yüz cikmadi (2 ay önce gülen yüz görmüstüm) ama ates artisi ve sulu akinti oldu. Böyle birsey yasayan veya bilgisi olan varsa cevap yazarsaniz sevinirim :26:
Meraba canim,kimyasaldir belki benimde bugun hep puturluydu kanamam belki sendede oyle olmustur birde ovjlasyonla ilgili baska bi konu acmislar hatta bende yapmayi dusunuyorum anlarsam eger
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=405596
Ovulasyon testimi o da cok güzel ama atesi en saglam buluyorum cünkü bu ay ovulasyon testinde gülen yüzü hic göremedim baktiiiim baktiiiim cik
Ovulasyon testinde ateste belli olmuyormu? Bende linkteki yazilari okudum ama pek anlayamadim birde corekotu bal tarcin yapmaya calisiyorum sen kur uyguladinmi hic
Galina canim su zaman kadar edindigim bilgilere dayanarak ovulasyon testi yumurtayi catlatan LH hormonu en üst düzeye cikinca pozitif oluyor ates ise catladiktan sonra yükseliyorben hayit suyu ictiydim ama midem bulandi 5-6 gün falan baskada yapmadim igrencdi
14haziran 6.27
16haziran 14.97
18haziran 30.54
20haziran 66.97
Kızlar beta hcg değerlerim bunlar sonucum nasıl kızlar yavaş mı ilerliyor bi sorun mu var ki neden az artıyorhala sevinemedim 16sında testimi yaptığımda adet günümdü ve kanamam oldu iki gun sürdü progestan kullandım gecti değerimde artmaya devam ediyor ama kınyasal olabilir mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrb canim, degerlerin 2 kat artiyo ama kanama olmasi kimyasal gibi..son durumun nedir? Bende persembe kimyasal gecirdim degerlrm 7, 12 ,14 tu 2 gun arayla
Ayaklarini hafif dikip yat yani bacaklarini.. bence degerlerim devam ediyosa tutunmustr bebk insallah..Kanamam ıkı gün sürdü geçti canım progestan kullandım gectı yatıyorum sürekli kanamam oldugundada deger artmaya devam etti hiç azalmadı ama korkuyorum yıne de kanaman olunca progestan vermedi mi doktorun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende Ocak ayında geçirdim adet günüm geçti 2 günde bir test yaptım hep hafif silik çıktı bir türlü koyulaşmadı zaten dedim bundan hayır yok diye :) 40. Gün kanama başladı öyle işte. Mevlam hayırlısını versin.. 2 ay sonra tekrar hamileyim işte :) ama korundum bıraktım hamike kaldım. Üzülmeyin bu kimyasal gebeliğe bence benim eltimin 4 çocugu olmasına rağmen oda yaşadı..
Ayaklarini hafif dikip yat yani bacaklarini.. bence degerlerim devam ediyosa tutunmustr bebk insallah..
Benim degerler baya dusuktu zaten doktorun dedigi ertesi gun kanama basladi,hayirlisi boyleymis haberdar et Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Selam,oncelikle gozun aydin..Adet gunun 40 gunmu gecmisti benimde 5.gunde kanama oldu. Bu ay corekotu bal tarcin ve hayit suyu iciyorum insallah diger ay hamile olurum bende..umut oldun bana sagol
Merhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık evliyim tiroid ve pko hastasıyım.Önümüzdeki ay aşılama düşünürken,ayın 2sinde hamile olduğumu öğrendim ve ayın4ündede önce leke geldi ve kanamam başladı.Kimyasal gebelik geçirdim.Doktor korunmamıza gerek olmadığını söyledi ve ınofolic kullan 3 ay dedi.Kimyasal gebelikten sonra hamile kalma şansı yüksek diyorlar.Benim gibi pko hastası olup çabuk gebe kalan var mı?
Geçmiş olsun cnm bende herhangi bi hastalık yok ama başıma geleni anlatim 23 nisanda kimyasal gebelik yaşadım 2 ay oldu hamile kalamıyorum herkes hemen kalırsın dedi ama olmayınca olmuyo işte ne deselerde kişiden kişiye değişiyo takdir Allahın inş. hemen hamiş kalırsın