-
- Konu Sahibi elmalxix turta
Ben 3 aylık dusurmeme rağmen kimyasal gebelik dedi doktorum anlamış değilim yaBenim 5. Günü Düşmüştü Ama Bu Normal Bi Düşük Olarak Kabul Bile Edilmiyoki Zaten Yani En Azindan Bana Doktorum öyle Demişti Normal Ilişkinize De Devam Edin Dedi.zaten Embriyo Oluşamadan Düşüyo Oda Yumurtanin Sağlikli Döllenemediğinden Kaynaklaniyomuş Kese Bile Oluşmuyo Yani .ham çoğu Kadin Bunu Yaşarken Farkina Bile Varmazmiş Normal Adet Kanamasi Olarak Sanirmiş .yani Bence öyle 3 Ay Korunmani Gerektirecek Bişi Yoktur.
oncelikle herkese merhaba,Gecen hafta kimyasal gebelik yasadim iki haftalikmis acaba tekrar hmie kabalirmiyim ya
Hayırlı olsun canım Bende geçen ay kimyasal geçirdim ve 8ocakta kendiliğinden düştü.. İnşallah senin gibi bu ay güzel haberler alırım.. Sağlıkla kucağına almayınasop etsinoncelikle herkese merhaba,
Basimdan gecenleri belki sizlerede isik titar dusuncesi ile paylasmak istiyorum.
yaklasik 5 aydir cocuk dusunuyoruz. gecen ay ayin 1 inde haatalanmam gerekiyordu hastalanmadim tabi hemen doktora gidip hcg me baktirdim 24,00 cikti doktir hamile oldugumu soyledi ancak biseylerin ters gittiginin farkindaydim. gecmis adet tarihimi gecikmemis vs baz aldigimda deger olmasi gerekenden cok dusuktu 2 gun sonra tekrar gittigimde degerimim 11 e dustugunu gordum. Teshis kimyasal gebelik. Ve 7 ocak da da kanamam basladi.
sizlere umut olmasi icin soyluyorum ki bu ay cok sukur hamileyim.
kimyasal gebelige hic takilmayin her ay yuzlerce kadin aslinda kimyasal gebelik yasiyor ancak farkinda degil. Bu ay hic belirtim olmamasina ragmen hamileyim. Belirtim yok kesin hamile degilim diye dusunmeyim vucudunuz her an hamileymis gibi dusunun ve sagliginiza beslenmenize dikkat edin.
Sevgiler...
gunaydinHayırlı olsun canım Bende geçen ay kimyasal geçirdim ve 8ocakta kendiliğinden düştü.. İnşallah senin gibi bu ay güzel haberler alırım.. Sağlıkla kucağına almayınasop etsin
oncelikle cok gecmis olsun.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende pazartesi doktora gittim 39.28 cikti sonuç um hamilesin dedi çarşamba tekrar gittim sonuç 22 ye düşmüş doktor düşük olmuş dedi benim lekelenmelerim Pazartesiden beri devam ediyo ama kahverengi adet tarihim 29 ocakta olmadım şimdi ben ne zaman adet olurum kafam karıştı lütfen yardımcı olun ilk Bebeğim di ve gitti meleğim
Cvp in için tşk ederim cnm zaten doktorum adetin 2 . Günü gel bakalim dedioncelikle cok gecmis olsun.
2 veya 3 gunu bulacaktir kanamanin baslamasi. korkulacak endiselenecek hic bir sey yok. Kanaman bittikten sonra mutlaka doktora gitmeni kontrolunu yaptirmani oneririm.
kimyasal gebelik aslinda bir sorun olmadigina isaret canim demekki hamile kalabiliyorsun.biraz daha sabir. Zaten doktorlarin dedigi 1 yil beklemenin normal oldugu.Kızlar bende ağustos ayında korunmayi biraktim eylülde hamile kaldım ama kimyasal gebelik olmus doktorum 1 ay normal adet gör sonra korunmayi birak dedi 3 aydır hala bebisim tutunamadı bana tüm tahlillerimde temiz çıktı
Canim merhaba var mi guzel haberlerHayırlı olsun canım Bende geçen ay kimyasal geçirdim ve 8ocakta kendiliğinden düştü.. İnşallah senin gibi bu ay güzel haberler alırım.. Sağlıkla kucağına almayınasop etsin
Selam canım :) adet olmadım daha ama test yaptım negatif cikti.. Yarın bekliyorum kırmızıları bakalım hayırlısıCanim merhaba var mi guzel haberler
Bende sorun olarak görmüyorum canım ama hani ilk korunmasiz iliskide hamile kaldığım için diğer aylar özellikle ocaktan bayaa bi umutluydum pozitiftim adet oldum hala pozitifim ama kısmet olmamış demekki bu ay içinde çalışmalara bugün başlıyorum ya kısmet ya nasipKim
kimyasal gebelik aslinda bir sorun olmadigina isaret canim demekki hamile kalabiliyorsun.biraz daha sabir. Zaten doktorlarin dedigi 1 yil beklemenin normal oldugu.
Hadi bakalim hayirlisi 1 ay sonra guzel haberler aliriz insallahBende sorun olarak görmüyorum canım ama hani ilk korunmasiz iliskide hamile kaldığım için diğer aylar özellikle ocaktan bayaa bi umutluydum pozitiftim adet oldum hala pozitifim ama kısmet olmamış demekki bu ay içinde çalışmalara bugün başlıyorum ya kısmet ya nasip