Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

bende duydum. yeni kimyasal gecırdım. pko var tup bebek yaptırmıştım. artık denemıcem.havuç suyu içelim bakalım. fayda görenler yazsın arkadaşlar. inofolicte kullansam mı

Daha once yazmistim buraya ama yine anlataym Bende hazira ayinda kasik agrisindan acile gittim igne yapicakti belki gebeyimdir dedim kan testinde beta 7 civarinda cikti supheli dedi tabi kadn doguma gittim neyse adetim 5.gun gecti kanama oldu kimyasal gebelik gecirmisim. Yani mens dongum 28.gun oldu temmuz ayinda 24. gun hastalandim yani gebelik olmadi ama bu ay döngumun 26.gunundeyim acaba diyorum hamilemiyim tabi test yapmak gelmiyo icimden gecen o kadar heves bosa gidince.Belirti sadece tiksinme var aksamlarida sabahlarida yemek yemek istemiyorum birde esim sigara kullaniyo bazen bende icerim ama suan sigaradandan igreniyorum vee akintim var beyaz puturlu sizce nedir durumum.:44:

Merhabalar ben araniza yeni katildim.gecen ay temmuzun 24nde kimyasal dusuk yaptim 1 haftalikti.kimyasal dusukten sonra gebelik ne zaman belli olur bugun 25.gunum gebelik varsa kan testinde cikar mi cevaplarinizi bekliyorum

Merhabalar ben araniza yeni katildim.gecen ay temmuzun 24nde kimyasal dusuk yaptim 1 haftalikti.kimyasal dusukten sonra gebelik ne zaman belli olur bugun 25.gunum gebelik varsa kan testinde cikar mi cevaplarinizi bekliyorum cok acilll

Kızlar bende iki kez yaşadım. Ve en son eylül ayında düştü bir tane bir kez adet qordum suan 4gün gecikti reqlm nefes alırken sol kasigim ve boşluklarim ağrıyor acaba hamile olabilirmiyim benbenim gibi şikayeti olup ardından sağlıklı bebeği olan varmı acaba içinizde :-(

Ben 3 aylık dusurmeme rağmen kimyasal gebelik dedi doktorum anlamış değilim ya

Gecen hafta kimyasal gebelik yasadim iki haftalikmis acaba tekrar hmie kabalirmiyim ya
oncelikle herkese merhaba,
Basimdan gecenleri belki sizlerede isik titar dusuncesi ile paylasmak istiyorum.
yaklasik 5 aydir cocuk dusunuyoruz. gecen ay ayin 1 inde haatalanmam gerekiyordu hastalanmadim tabi hemen doktora gidip hcg me baktirdim 24,00 cikti doktir hamile oldugumu soyledi ancak biseylerin ters gittiginin farkindaydim. gecmis adet tarihimi gecikmemis vs baz aldigimda deger olmasi gerekenden cok dusuktu 2 gun sonra tekrar gittigimde degerimim 11 e dustugunu gordum. Teshis kimyasal gebelik. Ve 7 ocak da da kanamam basladi.
sizlere umut olmasi icin soyluyorum ki bu ay cok sukur hamileyim.
kimyasal gebelige hic takilmayin her ay yuzlerce kadin aslinda kimyasal gebelik yasiyor ancak farkinda degil. Bu ay hic belirtim olmamasina ragmen hamileyim. Belirtim yok kesin hamile degilim diye dusunmeyim vucudunuz her an hamileymis gibi dusunun ve sagliginiza beslenmenize dikkat edin.
Sevgiler...

Hayırlı olsun canım Bende geçen ay kimyasal geçirdim ve 8ocakta kendiliğinden düştü.. İnşallah senin gibi bu ay güzel haberler alırım.. Sağlıkla kucağına almayınasop etsin

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende pazartesi doktora gittim 39.28 cikti sonuç um hamilesin dedi çarşamba tekrar gittim sonuç 22 ye düşmüş doktor düşük olmuş dedi benim lekelenmelerim Pazartesiden beri devam ediyo ama kahverengi adet tarihim 29 ocakta olmadım şimdi ben ne zaman adet olurum kafam karıştı lütfen yardımcı olun ilk Bebeğim di ve gitti meleğim

Hayırlı olsun canım Bende geçen ay kimyasal geçirdim ve 8ocakta kendiliğinden düştü.. İnşallah senin gibi bu ay güzel haberler alırım.. Sağlıkla kucağına almayınasop etsin
gunaydin
cok teaekkurker. rabbim sonunu guzel eylesin ve size de tum iateyenlerede nasip etsin.
bu arada tarihlerimiz cok yakin benimde 7 ocak da kanamam baslamisti.

oncelikle cok gecmis olsun.
2 veya 3 gunu bulacaktir kanamanin baslamasi. korkulacak endiselenecek hic bir sey yok. Kanaman bittikten sonra mutlaka doktora gitmeni kontrolunu yaptirmani oneririm.

Kızlar bende ağustos ayında korunmayi biraktim eylülde hamile kaldım ama kimyasal gebelik olmus doktorum 1 ay normal adet gör sonra korunmayi birak dedi 3 aydır hala bebisim tutunamadı bana tüm tahlillerimde temiz çıktı

Kim
kimyasal gebelik aslinda bir sorun olmadigina isaret canim demekki hamile kalabiliyorsun.biraz daha sabir. Zaten doktorlarin dedigi 1 yil beklemenin normal oldugu.

Kim

kimyasal gebelik aslinda bir sorun olmadigina isaret canim demekki hamile kalabiliyorsun.biraz daha sabir. Zaten doktorlarin dedigi 1 yil beklemenin normal oldugu.
Bende sorun olarak görmüyorum canım ama hani ilk korunmasiz iliskide hamile kaldığım için diğer aylar özellikle ocaktan bayaa bi umutluydum pozitiftim adet oldum hala pozitifim ama kısmet olmamış demekki bu ay içinde çalışmalara bugün başlıyorum ya kısmet ya nasip

Hadi bakalim hayirlisi 1 ay sonra guzel haberler aliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…