Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim sanırım. Sanırım diyorum çünkü ne olduğunu anlayamadan bir gün pozitif çıktı, ertesi gün negatif, yok oldu gitti. Bu ayda bu gün gelmesi gerekiyordu. bekleyemeden sabah test yaptım ve hafif de olsa 2. çizgiyi gördüm. Öğleden sonra çok az bir kanamam oldu. Yarınki testte yine negatif çıkacak biliyorum. Sonra yine bir sonraki ovulasyonu bekleyeceğim ve bir sonraki regl gününü...
Yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak böyle birşey olsa gerek. Yİne de Allah daha beterinden korusun en azından hala UMUDUMUZ var.

Haklısınız,yılmak yok,ama sanırım ben yine bu ayda kimyasal gebelik yaşadım,testte pozitif cıktı ,sonra ertesi gün çizgi daha az göründü,adetim gecikti sonra kanamam başladı,nasıl ağrılı oldu..Kızlar acaba bir sorunmu var,yumurtammı kaliteli değil,anlamıyorum,doktor kaliteli demişti test yaptırmıştı,herşey cok iyi demişti,eşimdede yok biey ama işte olmadı,arka arkaya yaşadım,ne yapıcam bilmiyorum,doktorlarda önemsemiyorlar yaa...Bugün arkadaşım doğum yaptı,yanına gittim,nerdeyse ağlıyacaktım...Güçlü ve önemsemez görünmek ne zor dimi...Allah'ım isteyen herkeseee ama herkese ve bana da nasip etsin,sizede nasip etsin..Acaba bidaha kimyasal g yaşarmıyım ?geçen ay düşünüyordum,bu ay yine yaşadım,umarım bidaha olmaz..kimseyede anlatamıyosun,kimse kimseyi anlamıyor,iyiki burda anlatıp rahatlıyorum..

raınsum benım kımyasal gebelıgın nedenı bellı oldu canım kan pıhtılaşması cıktı genetık test sonucu..hamılelıgm boyunca ıgne kullancakmsım canım doktorum bundan kaynaklandgını soledı sımdı dondurulmus embrıyolar ıcın transferden once ve sonra ıgneye baslamam gerekıyomus keske bılseydımde bebegımı yasatabılseydım kısmett işte sende uzulme canım hersey bızım ıcın canımız yanıyor ama zaman herseyın ılacı.

bak bu güzel haber,en azından sebebini bulmuşlar canım,inşallah hamile kalırsın hayırlısıyla,iğnelerle tedavi oluyor onda sıkıntı yokmuş,yeterki sağlıklı olsun bebeğin,bende bayramdan sonra araştırma hastanesine gidip testlerimi yaptırmak istiyorum,bakalım ne cıkacak,sebebini bilsem ona göre tedaviye başlıyacazda,işte bayram girdi araya,inşallah herşey yolunda gider,yine hamile kalırız ve bu sefer yüzümüz güler arkadaşım..:)iyi bayramlar şimdiden..

Ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım bende. Hormonların etkisiyle kendimi muhteşem hissediyordum. O kayıpla beraber o duyguları da kaybettim malesef. Ancak o duygular pek güzelmiş. Yeniden yaşamak için can atıyorum. Doktorumun dediğine göre bebekler stres yapmayan annelere daha çabuk geliyorlarmış. Stres yapmayayayım diyorum yine yapıyorum. Haketmiyor muyum ben bir bebeği? Onun dünya
mı doldurmasına öyle ihtiyacım var ki...

Doktor yaşadığım şeyin kimyasal gebelik olduğunu söylemedi ama ben okuduğum kadarıyla adını koydum. Değerim çarşamba günü 267 iken pazar günü 114 e düşmüş. Zaten çok az artıyordu. Bugünde kanamam başladı. Bu adet olmak demek mi yoksa düşük kanaması mı bilmiyorum. Nasıl oluyor bu işler.

Eşimin sperm hız ve morfolojisinde sorun var. Bu yüzden olmuş olabilir mi diyorum şekli bozuk spermden kaynaklı bir kimyasal gebelik mi yoksa benden kaynaklı mı bunu da bilmiyorum. 1 senedir bebek istiyorduk bu ayda aşılama yaptıracaktık hevesle adet olmayı bekliyordum. Şimdi hamile kalabildiğime seviniyorum ama bir yandan da tekrar yaşarsam diye korkuyorum. Karmakarışık duygular.

İnşallah bebeklerimize kavuşuruz.

evet canım,stres hepimizin en büyük düşmanı,ama olmuyor işte,yapamıyoruz düşünmeden anlıyorum..Bende bazen olmayacak diye korkuyorum,olursa problem yaşarız diye çok korkuyorum,gebe olduğunu zannedip sonra olmamak kaybetmişlik hissi veriyor,korku veriyor ya yine aynısını yaşarsam diye...benimde çok ihtiyacım var,ailemden cok uzaktayım,belki yalnızlığımı alır diyorum biraz...İçimdeki yalnızlığı..

evet kimyasal gebelik yaşamışsın tatlım,doktorlar pek ciddiye almıyorlar,oysa bizi yaralıyor..adetinle birlikte atıcaksın işte,sağlıksız olduğu için hiç büyümeden yok oluyormuş,mutlaka bir problemden kaynaklanırmış,döllenme esnasında meydana gelen bir sorun,vücut kabul etmediği içinde tutunamadan gidermiş..Bence aşılama deneyin,en azında en sağlıklı spermleri seçiyorlar,inşallah herşey yoluna girer..

merhaba arkadaşlar adetım 10 gün gecıktı test yaptım negatıf çıktı hastaneye gıttım ultrasyonda: sağ over içerisinde ovule follikül mevcut paraovarian 42X 16 mm sıvı kolleksiyonu yazıyo doktor adet soktürücü verdı ıkı gun gectı hala adet olmadım böyle bişey yaşayan var mı... kurtaj sonrası bıle boyle bı sorun olmamıştı

Seni çok iyi anlıyorum. içimden geçenlere tercüman olmuşsun. Benim ailem yok, eşimin desen hayrı yok. Bebeğim tüm yalnızlığımı alıp hayata bağlayacak beni... Bu ay yumurtam gelişmedi. Hayatta her şey kısmet.. İyimser düşünüp iilla ki bizimde olur diyeceğim:)

Tüp bebekte bile kimyasal gebelik yaşayanları okuyunca olacağı varsa oluyor demekten başka bişey gelmiyor elimden. Herşeyin hayırlısı hepimiz için. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz.

kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bugün kan testi yaptırdım..4+1de değer 323 çıktı...yani hamileyim.inş bu sefer sağlıkla tamamına erdirir rabbim ve kucağımıza almak nasip olur sağlıkla...korkuyorum ama umutluyum da..allahım sana emanetiz...allahım herkese sağlıkla hayırla beklemeden nasip etsin evlat sahibi olmayı..

mrb benimde kimyasaldı ertesi ay hamile kaldım değer 230 falandı şimdi Allaha binlerce şükür iyiyiz darısı başına inşşşşşşşş

Canim bende gecen ay kimyasal gebelik yasadım
Sende hamilelik belirtileri aynı sekilde oldu mü kimyasal gebelikte olduğu gibi

Canim bende gecen ay kimyasal gebelik yasadım
Sende hamilelik belirtileri aynı sekilde oldu mü kimyasal gebelikte olduğu gibi

valla canım ben genelde kendimi pek dinlemedim ama kimyasalda da çok akıntım vardı bunda da vardı...başka belirtim de yoktu zaten...ama bunda 3 gündür falan akıntım daha az....inş tamamına erer de sağlıkla dünyaya gelir bebğim....inş sende hamilesindir canım....

Kızlar Öncelikle tek dileğim rabbim hepimizin yarım kalan sevincini tamamlamayı nasip etsin...
Bende geçen ay yaşadım kimyasal gebelik gerçekten çok yıpratıcı oluyor.Ben klomen kullanmıştım üstelik doktorum yumurtalara baktığında klomen işe yaramadı falan demişti bende o öyle deyince hiçç dikkat etmemiştim bu ayda boşa geçti demiştim fakat adetim 1 hafta gecikince kan testi yaptı doktor hamilesin dedi bende şüpheleniyordum çünkü sürekli kasıklarımda ağrım vardı ve birkaç belirti daha fakat 3 gün sonraki testte değerim düştü 1 hafta sonrada adet oldum...Şimdiyse kimyasal gebelikten sonra şaşan adet günlerime göre hesapladığımda önümüzdeki hafta adet olmam gerekiyor fakat benim 1 haftadır yine kasıklarımda ağrılar var hafif hafif dilerimki hamileyimdir aranızdan bazılarının ertesi ay hamiş olduğunu okudum ve heycanlandım olmazsada sağlık olsun tabi ama sizce ne yapayım bekleyeyim mi adet günümü??

canım inş hamilesindir...ama bence adet gününü bekle...

canım inş hamilesindir...ama bence adet gününü bekle...

Ayy inş canım...Adet tarihimde şaştı bu ay geçen ayın 9 unda kahverengi akıntılar vardı doktor progestan verdi 2 gün sonrada bhcg düştünormal kanamam 15 inde başlamıştı fakat aradaki dönemde lekelenme şeklinde olmuştu...Yani şimdi 9 una göremi hesaplayacam 15 inemi bilmiyorum sanırım dediğin gibi bekleyeyim 15 ine göre hesaplayayım geç olsun güç olmasın bişey çıkmazsa kötü olucam daha geçen ayı atlatamadım(
Buarada canımm Allah sanada sağlıkla kollarına almayı nasipetsin bebişini Hamilelerin duaları tutarmışş :26:

Ah canım b enim ne mutlu sana tebrikler,Allah kucağına sağsalim almayıda nasip etsin,bizede dua et bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…