- 6 Ekim 2012
- 31
- 1
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
raınsum benım kımyasal gebelıgın nedenı bellı oldu canım kan pıhtılaşması cıktı genetık test sonucu..hamılelıgm boyunca ıgne kullancakmsım canım doktorum bundan kaynaklandgını soledı sımdı dondurulmus embrıyolar ıcın transferden once ve sonra ıgneye baslamam gerekıyomus keske bılseydımde bebegımı yasatabılseydım kısmett işte sende uzulme canım hersey bızım ıcın canımız yanıyor ama zaman herseyın ılacı.
Ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım bende. Hormonların etkisiyle kendimi muhteşem hissediyordum. O kayıpla beraber o duyguları da kaybettim malesef. Ancak o duygular pek güzelmiş. Yeniden yaşamak için can atıyorum. Doktorumun dediğine göre bebekler stres yapmayan annelere daha çabuk geliyorlarmış. Stres yapmayayayım diyorum yine yapıyorum. Haketmiyor muyum ben bir bebeği? Onun dünya
mı doldurmasına öyle ihtiyacım var ki...
Doktor yaşadığım şeyin kimyasal gebelik olduğunu söylemedi ama ben okuduğum kadarıyla adını koydum. Değerim çarşamba günü 267 iken pazar günü 114 e düşmüş. Zaten çok az artıyordu. Bugünde kanamam başladı. Bu adet olmak demek mi yoksa düşük kanaması mı bilmiyorum. Nasıl oluyor bu işler.
Eşimin sperm hız ve morfolojisinde sorun var. Bu yüzden olmuş olabilir mi diyorum şekli bozuk spermden kaynaklı bir kimyasal gebelik mi yoksa benden kaynaklı mı bunu da bilmiyorum. 1 senedir bebek istiyorduk bu ayda aşılama yaptıracaktık hevesle adet olmayı bekliyordum. Şimdi hamile kalabildiğime seviniyorum ama bir yandan da tekrar yaşarsam diye korkuyorum. Karmakarışık duygular.
İnşallah bebeklerimize kavuşuruz.
evet canım,stres hepimizin en büyük düşmanı,ama olmuyor işte,yapamıyoruz düşünmeden anlıyorum..Bende bazen olmayacak diye korkuyorum,olursa problem yaşarız diye çok korkuyorum,gebe olduğunu zannedip sonra olmamak kaybetmişlik hissi veriyor,korku veriyor ya yine aynısını yaşarsam diye...benimde çok ihtiyacım var,ailemden cok uzaktayım,belki yalnızlığımı alır diyorum biraz...İçimdeki yalnızlığı..
evet kimyasal gebelik yaşamışsın tatlım,doktorlar pek ciddiye almıyorlar,oysa bizi yaralıyor..adetinle birlikte atıcaksın işte,sağlıksız olduğu için hiç büyümeden yok oluyormuş,mutlaka bir problemden kaynaklanırmış,döllenme esnasında meydana gelen bir sorun,vücut kabul etmediği içinde tutunamadan gidermiş..Bence aşılama deneyin,en azında en sağlıklı spermleri seçiyorlar,inşallah herşey yoluna girer..
kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bugün kan testi yaptırdım..4+1de değer 323 çıktı...yani hamileyim.inş bu sefer sağlıkla tamamına erdirir rabbim ve kucağımıza almak nasip olur sağlıkla...korkuyorum ama umutluyum da..allahım sana emanetiz...allahım herkese sağlıkla hayırla beklemeden nasip etsin evlat sahibi olmayı..
mrb benimde kimyasaldı ertesi ay hamile kaldım değer 230 falandı şimdi Allaha binlerce şükür iyiyiz darısı başına inşşşşşşşş
Canim bende gecen ay kimyasal gebelik yasadımkızlar bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bugün kan testi yaptırdım..4+1de değer 323 çıktı...yani hamileyim.inş bu sefer sağlıkla tamamına erdirir rabbim ve kucağımıza almak nasip olur sağlıkla...korkuyorum ama umutluyum da..allahım sana emanetiz...allahım herkese sağlıkla hayırla beklemeden nasip etsin evlat sahibi olmayı..
Canim bende gecen ay kimyasal gebelik yasadım
Sende hamilelik belirtileri aynı sekilde oldu mü kimyasal gebelikte olduğu gibi
Kızlar Öncelikle tek dileğim rabbim hepimizin yarım kalan sevincini tamamlamayı nasip etsin...
Bende geçen ay yaşadım kimyasal gebelik gerçekten çok yıpratıcı oluyor.Ben klomen kullanmıştım üstelik doktorum yumurtalara baktığında klomen işe yaramadı falan demişti bende o öyle deyince hiçç dikkat etmemiştim bu ayda boşa geçti demiştim fakat adetim 1 hafta gecikince kan testi yaptı doktor hamilesin dedi bende şüpheleniyordum çünkü sürekli kasıklarımda ağrım vardı ve birkaç belirti daha fakat 3 gün sonraki testte değerim düştü1 hafta sonrada adet oldum...Şimdiyse kimyasal gebelikten sonra şaşan adet günlerime göre hesapladığımda önümüzdeki hafta adet olmam gerekiyor fakat benim 1 haftadır yine kasıklarımda ağrılar var hafif hafif dilerimki hamileyimdir aranızdan bazılarının ertesi ay hamiş olduğunu okudum ve heycanlandım olmazsada sağlık olsun tabi ama sizce ne yapayım bekleyeyim mi adet günümü??
canım inş hamilesindir...ama bence adet gününü bekle...
kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bugün kan testi yaptırdım..4+1de değer 323 çıktı...yani hamileyim.inş bu sefer sağlıkla tamamına erdirir rabbim ve kucağımıza almak nasip olur sağlıkla...korkuyorum ama umutluyum da..allahım sana emanetiz...allahım herkese sağlıkla hayırla beklemeden nasip etsin evlat sahibi olmayı..