Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Ayy inş canım...Adet tarihimde şaştı bu ay geçen ayın 9 unda kahverengi akıntılar vardı doktor progestan verdi 2 gün sonrada bhcg düştü:KK43:normal kanamam 15 inde başlamıştı fakat aradaki dönemde lekelenme şeklinde olmuştu...Yani şimdi 9 una göremi hesaplayacam 15 inemi bilmiyorum sanırım dediğin gibi bekleyeyim 15 ine göre hesaplayayım geç olsun güç olmasın bişey çıkmazsa kötü olucam daha geçen ayı atlatamadım:KK43:(
Buarada canımm Allah sanada sağlıkla kollarına almayı nasipetsin bebişini Hamilelerin duaları tutarmışş :26: :KK1:

amin canım allah razı olsun...15ine kadar beklemen doğru bence de..inş senin de güzel haberlerini alırız...

ayy bu nasıl bi gebelik kızlar doktor banada dedi ben bişey anlamadım
kimyasal gebelikte olabilir dedi
bizde eşimle beklemeye karar verdik
burada da okuyunca çok saşırdım şimdi araştırayım en belirgin belirtisi nedir

ayy bu nasıl bi gebelik kızlar doktor banada dedi ben bişey anlamadım
kimyasal gebelikte olabilir dedi
bizde eşimle beklemeye karar verdik
burada da okuyunca çok saşırdım şimdi araştırayım en belirgin belirtisi nedir

canım hamile kalıosun ama bebek tutunamıyo,sağlıksız bir durum olduğu için,hcg değerlerine bakıcak doktor,ıkı günde bir katlanması gerek..

Bende bu ay maalesef kimyasal gebelik yaşadım 3. denememdi,reglim ilk defa 3 gün gecikti 4gün adet oldum,doktor korunmanıza gerek yok dedi

Bende bu ay maalesef kimyasal gebelik yaşadım 3. denememdi,reglim ilk defa 3 gün gecikti 4gün adet oldum,doktor korunmanıza gerek yok dedi

cnm bende aralıkta kımyasal gebelık gecırdım pekte uzuldum ağladım
sonra 43 gun sonra adet oldum bı dahada olmadım şimdi 26 gunluk paşam kucagımda çalışmalara devam et cnm

cnm bende aralıkta kımyasal gebelık gecırdım pekte uzuldum ağladım
sonra 43 gun sonra adet oldum bı dahada olmadım şimdi 26 gunluk paşam kucagımda çalışmalara devam et cnm

Canım benim de 43.gün adetim geldi kimyasal gebelikten sonra.Normalinde 29 günde bir olurum bu ay belki sarkar birkaç gün dedi doktor ama 32.günüm bugün 15i 16 sı gibi bekle dedi doktorum tık yok heycanlıyım dilerim benimde senin gibi olur test aldım bekliyorum birkaç gün daha geçsin yapıcam...
Paşacık sağlıkla büyüsün canım allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş:))

Benim de adet gecikmem 10.gününde.. Beta hcg ye biraz geç baktirmistik ve 298 çıkmıştı bundan iki gün sonra 329 çıktı ve bir gun sonra yani bugün baktrdigimizda ise 312 çıktı.doktr normal bı gebelik olmadıgını söyledi... Sanırım bu da kimyasal gebelik.. Ama emin de olamiyrm ?? Yine de moral bozmamaya çalışıyorum artık hayırlısı...

Kızlar benim kırmızılar cuma günü geldi:KK43:yani kimyasal gebelik sonrası hamiş kalamadım:KK43:(( Neyse hayırlısı bugün doktora gittim tahlil için kan verdim hormonlara bakacakmış bir değişme oldu mu olmadı mı diye birde istersen aşılama deneyelim dedi(ben 2 yıldır uğraşıyorum oyüzden)bakalım yarın belli olacak herşey...

merhaba sat 19 ekim
19 kasımda betahcg 29.55 çıktı 2 gün sonra 26.64 çıktı? kimyasal gebelik mi geçiriyorum.. hala kanamam yok? kafam allak bullak oldu?

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ayda adetime 5-6 gün var eğer kimyasal gebelik nedeniyle bir düzensizlik yaşamazsam tabi. Geçen ay hiç beklemiyordum hatta aşılama yaptıracağım için bir an evvel adet olayım istiyordum. Şimdi yine sabırsızlanıyorum yine çok stresliyim. Bu son günler geçmek bilmiyor. Herşeyin hayırlısı. Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, akıllı, vatanına milletine ailesine hayırlı çocuklar nasip etsin.

X