Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Canım anlıyorum tabii üzüntünü,ama şöyle düşünüyorum bende her işte bir hayır vardır.belki sağlıksız olacaklardı.belki ilerleyen zamanda kalpleri duracaktı doktor müdahale edip alacaktı.Bizim için en önemli olan hastalığımız varsa teşhisinin bulunması sağlıklı bir gebelik geçirebilmemiz için. En çok kimyasal gebelik kan pıhtılaşmasından ve sperm probleminden oluyormuş duyduğum kadarıyla. Doktorda zaten bizden ilk onları istedi .şeker tirod vs bir hastalaık var mı diye sordu bende zaten testlerimi yaptırmıştım sorun çıkmamıştı.ultrasonla baktı yumurtalıklara,rahim duvarına kist,myom vs.eşimden spermiyogram,benden de trombofili paneli (kanda pıhtılaşma )testi istedi trombofili paneli testi yalnız genetik bir test olduğu için her labratuarda malesef yapılmıyor. Erzurumda özel hastalerde yaptırtabilirsin bence. kanda pıhtılaşma sorunun olsa bile iğne aspirin tedavisi uygulatıyorlar.Bakalım bende bunlarda sorun çıkmadı eğer 3. bir düşük olursa rahim filmi çekeriz dedi inşallah olmaz. Artık hayırlısı olsun bizim için Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. İnşallah yazdıklarım işine yarar canım. Sen de iyi ki varsın arkadaşım :))

cok cok tesekkur ederım canım bu dedıklerın benım hep aklımda Allah beterınden saklasın en kötüsünü düşünerek bardagın dolu tarafına bakmaya calısıyorum .her nekadar bu dedıklerın aklımda olsa da baskasından bır kez daha duyunca toparlanıyorum, dogru dıyor hadı bakalım güçlü ol sabırlı ol dıyorum kendıme.Korkudan endişeden şimdide ne zaman düşececek diye bakıyorum .Allah korusun dış gebelıkse ıse dıye aklım cıkıyor....Rabbim daha kötü durumlardan korusun.
Yarın sabah tekrar hastaneye tahlıle gıdecegım. ordan özeldeki doktora bakalım ne dıyecekler..testler ıçin bir yonlendırme olacak mı ?rahım fılmını ben cektırdım temız cıktı cektırdıkten sonrakı ay zaten kımyasal gebelık yasadım.hafıf kapalı tüplerı acıyorda cok zahmetlı bır işlem ama anestezili olursan sıkıntı yok .ben malesef doktorun gazabına ugrayanlardanım bana anestezi uygulamadan cektı herkes de aynı olmaz belkı ama ben cok acı cektım.testlerı not aldım tesekkur ederım Allah yar ve yardımcımız olsun

merhaba bayanlar bn yeni üye oldum.ben cuma günü hamile olduğumu öğrendim cumartesi günü kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim.ve şu anda ağrıyla beraber regli oluyorum.dr bana durmak yok dedi.ama ben yinede korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz.biligilerinize ihtiyacım var:))

STEPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP 03 CANIMMMMM BETAHCG 264.83 CIKTI NE OLUYOR ŞİMDİ AAAAAAAAAAA aaaaaaayyy doktor gebesin dedı boyle yasayan olmusmudur acaba alla alla haftaya pazaartesı tekrar muayene edecek keseyı görmeye calısacak..dua dua ıstıyorum yer gök dua hayırlısı için dua et ne olur Allah herkesın gönlune göre versın evlat hasreti cektırmesın

olmaz mıyız oluruz aysecım neyı merak edıyorsan sor bende 1 nisanda kımyasal gebelık gecırdım dusuk yaptım şimdi tekrar gebeyım ama henuz saglıklı bır gebelık mı degıl mı bılmıyoruz haftaya bellı olacak ınsallah.sen ne merak edıyorsan yaz

Ayyy canım çok sevindim. Normalde 2 katı katlıyor bildiğim kadarıyle , acaba önceki test yanlış mı olmuş.ayy inşallah bakalım. Allah tamamını erdirsin. Doktora sordun mu peki böyle oluyormuymuş. benim bildiğim bazı bayanların farklı artabiliyormuş. İnşallah canım yaa...
dua edicem haberlerini bekliyorum bak :))

evet öyle ıkı katı artması lazımdı ben dedım ya saglıklı bır gebelık olmasından ümidi kesmiştim ya kımyasal ya da dısgebelık dıyordum(Allah korusun) .bugun böyle bı şaka gibi .doktorda sasırdı. bılıyorsun 1 nısanda düşük yapmıstım 26.-28. günler cok erken betahcgye baktırdım. doktor erken dönem bakıldıgı ıcın bu denlı dusuk cıkmıs ya da özel labarutarda yapıldıgı ıcın test yanlıs deger vermıs olabılır dedı. onumuzdeki bir hafta beta hcgye baktırmamı yasakladı psikolojık acıdan moralimi bozmamam için.doktorda senın dedıklerını soyledı iç ya da dış gebelıgı anlaya bılmemız ıcın 1000-1500 degerlerındende betahcgyı görmemız gerekıyor dedı...

Evet erken baktırmışsın. Daha çok yeni ama şuan erken olmasına rağmen son betahcg sonuç iyi bence. İnşallah canım zaten bir daha ki haftaya artık kesesi görünür. Artık canım hayırlı haberlerini bekliyorum :))

dr bana folik asit içmen lazım dedi ama halen kimyasal gebelikten dolayı kanamam var şu içeyimmi yoksa kanamamın gemesini mi beklemem lazım.ve hemen hamile kalabilirmiyim çok merak ediyorum((

dr bana folik asit içmen lazım dedi ama halen kimyasal gebelikten dolayı kanamam var şu içeyimmi yoksa kanamamın gemesini mi beklemem lazım.ve hemen hamile kalabilirmiyim çok merak ediyorum((

içebilirsin bence ,kanama ile ilgili bir durum değil. Bebek düşünen kişiler 3 ay öncesinden başlıyorlar içmeye...

ama şimdi düşük yapıyorum sonuçta zararı olmaz heralde

folikasitin hiç bir zararı olmaz ayse bir nevi vitamın yedıgımız ıctıgımız seylerde de var folık asıt mesela hurmada ayvada ıcın rahat olsun 6 ay folık asıt kullandım bunu sana rahatlıkla soyleyebılırım.hemen hamıle kalma konusuna gelınce ben kımyasal gebelıkten 26 gun sonra tekrar hamıle kaldım. ögrendıgıme görede kımyasal gebelıkte rahım sil bastan yenılıyor ve hamılelıge en uygun hale gelıyormus hayırlısı olsun arkadasım...

ay çok mutlu oldum şimdi ayy allah razı olsun hadi hayırlısı mayıs ayında tempolu çalışmak lazım desene:)))

allah sağlıuklı birşekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin:)

ay çok mutlu oldum şimdi ayy allah razı olsun hadi hayırlısı mayıs ayında tempolu çalışmak lazım desene:)))

valla yumurtlama dönemınde eşimle 3-4 gün ayrı sehırlerdeydık . cok yogun bı çalısmaya gırmedık bebek ıcın ama olacagı varmıs.sanırım yumurtlama dönemımde kaydı kımyasal gebelıkle erken yumurtlama gerceklesmıs olabılır.Allah kalbınızdekının hayırlısını versin

stepcım haber vereyım dedım bugun doktora gıttım keseyı gorduk cok sükür. bıraz kese küçük ama betahcg cok ıyı dualarım sızler ıcın Rabbim hepımıze hayırlı evlatlar naıp etsın.destegın ıcın cok tesekkur ederım Allah razı olsun.karsına senın gıbı ıyı ınsanlar cıksın..

kızlar ne olur biri yardım etsin ben şuan 47 günümdyim adetimin ama 40. gün 24 2 gün sonra 27 bir gün sonra 34 çıktı beta hcg hala kanamam acılmadı dr ya dış gebelik yada kimyasal olabilir dedi şimdi kimyasal olsa bu kadar uzun sürermi dış gebelik olsa bildiğim kadırıyla bu kadar az yükselmez şimdi ben ne yaşıyorum bebeğimin bana tutunması için herşeyi yaparım cumartesi tekrar dr gitcem dışmı kimyasalmı belli olcak bir mucize olsada bebeğim gelişse bana tutunsa herşey benim olurdu

Son düzenleme:
hazancım belkı eskı yazılanları okumussundur .gecen ay kımyasal gebelık yasadım ve bır hafta sürdu degerlerım 31.gün 55 33.gün 85 cıkmıstı kanamam basladı ve beta hcg sıfırlandı.doktor banada dıs gebelık olabılır demıstı ama bunu anlamak ıcın 1000-1500 lerde beta hcg yı beklemek gerekıyor demıstı. ınsallah dıs gebelık yasamıyorsundur.ben bu ay tekrar gebe kaldım ve degerlerım oyle dusuktu ki gene kımyasal yasıyorum hatta dısgebelık yasıyorum deyıp stres olmustum.26.günümde 36 28.günümde 39 cıkmıstı.cok sukur 30.gününden ıtıbaren yukseldı.bebegının tuttunması keske sana baglı olsa arkadasım hayırlısı ıcın bol bol dua et sana keske daha fazla yardımcı olabılseydık.Allah yardımcın olsun en kötüsüden korusun

Canım benim, beni unutmadığın için öncelikle teşekkür ederim :)) senin adına çok sevindim canım gün doğmadan neler doğar boşuna denmemiş :)) bende hamileyim canım dün öğrendim şans eseri önce idrar testi çıktı 2. çizgide aynı koyuluktaydı şaşırdım sonra hastaneye gittim betahcg yaptırdım. 2334 değer çıktı. yarın doktora gidicem. haberlerii yazarım canım. ikimizede şans bu ay gülmüş. Allah bozmasın Allah bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almamızı nasip etsin canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…