- 15 Ocak 2012
- 540
- 6
- 43
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! ay masallah cok sevindim ay nasıl sevındım anlatamam .uc asagı bes yukarı aramız az demekkı ....A ah canım yaaa Rabbim saglıcakla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın .bak bn nisan hamişleri topigine takılıyorum beklerım senıde .ay ay ay degerlerınde cok guzel yarına guzel haberlerını beklıyor olacagım hadı hayırlısı....Canım benim, beni unutmadığın için öncelikle teşekkür ederim :)) senin adına çok sevindim canım gün doğmadan neler doğar boşuna denmemiş :)) bende hamileyim canım dün öğrendim şans eseri önce idrar testi çıktı 2. çizgide aynı koyuluktaydı şaşırdım sonra hastaneye gittim betahcg yaptırdım. 2334 değer çıktı. yarın doktora gidicem. haberlerii yazarım canım. ikimizede şans bu ay gülmüş. Allah bozmasın Allah bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almamızı nasip etsin canım :))
canlarım değerim 9 çıktı dr düşürüyosun dedi kanaman hala yok bir hafta sonra 0 bulalım dedi çok canım yanıyor çok üzülüyorum bir bilseniz neler cekiyorum amaaaa yinede ALLAHIMA şükürlerrrrrrrrr olsunki
3 yılın sonunda hamile kaldım binlerce şükürrr
Merhaba kizlar,
Ben de Mart ayinda kimyasal gebelik yasadim. Nisan ayinda da olmadi.
Simdi de Mayis icin bekliyoruz bakalim.. Bat 20 mayis. hos bu ay cok yogun calismamiz olmadi ama bakalim nasib.
Subat ayinda Rahim filmi cekinmistim, doktor film den sonra ilk 3 ay olma ihtimali yuksek demisti o yuzden bu son ayimiz.
zaten 1 yili gecti ugrasiyoruz bakalim kaderde varsa olur yoksa olmaz.. yapcak bi sey yok..
Rabbim herkesin gonlune gore versin ins..
folikasitin hiç bir zararı olmaz ayse bir nevi vitamın yedıgımız ıctıgımız seylerde de var folık asıt mesela hurmada ayvada ıcın rahat olsun 6 ay folık asıt kullandım bunu sana rahatlıkla soyleyebılırım.hemen hamıle kalma konusuna gelınce ben kımyasal gebelıkten 26 gun sonra tekrar hamıle kaldım. ögrendıgıme görede kımyasal gebelıkte rahım sil bastan yenılıyor ve hamılelıge en uygun hale gelıyormus hayırlısı olsun arkadasım...
Ben de Şubat ayında kimyasal gebelik sonucu bebeğimi kaybettim.Doktor düşükten sonraki ilk reglimin 40 gün içerisinde gerçekleşmesinin normal olduğunu söylemişti, nitekim tam 40. gün regl oldum.Bu nedenle endişelenmene gerek yok canım...
canım senı cok ıyı anlıyorum cuma gunu ogrendım bende kımyasal oldugunu ve dun kasıklarımdan rahımıme ınanılmaz bır baskım vardı acılen gttm alttan 15 dk baktı ıcınde parca kalmıs dedı o baskı ypyr eger dusmezse kurtaj olcgımı soledı eve gelmemle sıcacık bıey geldıgını hısstım bıde baktım parca dusmus et parcası o kdr belırgındıkı melegım karnımda öldu bu arada bnde tup denemesıyle hamıle kaldım en azından sole dusun yasasalrdı saglıklı olmucklardı ınsan uzuluyr ama toparlan en azından hamıle kalabldgımızı ogrendık dımı
inş.canım benım saglıklı bı sekılde olusur ve devam eder hamılelıgımız..varken yok oldugunu bılmek cok acı negatıf alsaydm bu kdr uzulmezdım ama tuttgunu bılıyodum 10 gun hayatımdakı en guzel gundu bebegımı hemen kabullenmıstım hayallerımı kurmustum bıle ama nasip degılmıs..canım bız 3 senelık evlıyız 2 senedır ugrsyrs gecen sene asılama yptrdım tutmadı bu sene agustostada tup oda malum kımyasalla sonuclandı doktorum genetık test ıstedı 2.de aynı seyı yasamamam ıcın nedenı arastrmk ıstedı.persembe testlerı yptrcz esımle 3 hafta sonra sonuc cıkıyomus benım 2 tane daha kuzucugum war dondurulmus muhtemelen kasım gıbı dondurulmuslarla denıcem rabbım yardımcımız olsun
canım senı cok ıyı anlıyorum cuma gunu ogrendım bende kımyasal oldugunu ve dun kasıklarımdan rahımıme ınanılmaz bır baskım vardı acılen gttm alttan 15 dk baktı ıcınde parca kalmıs dedı o baskı ypyr eger dusmezse kurtaj olcgımı soledı eve gelmemle sıcacık bıey geldıgını hısstım bıde baktım parca dusmus et parcası o kdr belırgındıkı melegım karnımda öldu bu arada bnde tup denemesıyle hamıle kaldım en azından sole dusun yasasalrdı saglıklı olmucklardı ınsan uzuluyr ama toparlan en azından hamıle kalabldgımızı ogrendık dımı