Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! ay masallah cok sevindim ay nasıl sevındım anlatamam .uc asagı bes yukarı aramız az demekkı ....A ah canım yaaa Rabbim saglıcakla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın .bak bn nisan hamişleri topigine takılıyorum beklerım senıde .ay ay ay degerlerınde cok guzel yarına guzel haberlerını beklıyor olacagım hadı hayırlısı....

Merhaba kizlar,
Ben de Mart ayinda kimyasal gebelik yasadim. Nisan ayinda da olmadi.
Simdi de Mayis icin bekliyoruz bakalim.. Bat 20 mayis. hos bu ay cok yogun calismamiz olmadi ama bakalim nasib.
Subat ayinda Rahim filmi cekinmistim, doktor film den sonra ilk 3 ay olma ihtimali yuksek demisti o yuzden bu son ayimiz.
zaten 1 yili gecti ugrasiyoruz bakalim kaderde varsa olur yoksa olmaz.. yapcak bi sey yok..
Rabbim herkesin gonlune gore versin ins..

canlarım değerim 9 çıktı dr düşürüyosun dedi kanaman hala yok bir hafta sonra 0 bulalım dedi çok canım yanıyor çok üzülüyorum bir bilseniz neler cekiyorum amaaaa yinede ALLAHIMA şükürlerrrrrrrrr olsunki
3 yılın sonunda hamile kaldım binlerce şükürrr

Allah hayırlısını versin. yuregindeki yangını hepimiz yasadık hazan .hepimiz günlerce agladık yureklerımız yandı aklımızdan hıc cıkmadı meleklerımız .simdi toparlanma zamanı yenı melegını kucagına almak ıcın toparlanacaksın guclu olmaya calısacaksın.cok dua et sabır ve guc iste Rabbimden.bu yolda ınsaana gereklı olan sey...kendıne ıy bak durumunu ne kendıne ne baskasına ezıyet halıne getırme.ben emınım en kısa zamanda senınde guzel haberlerını alacagız .bak bırer bırer paylasıyoruz guzel haberlerımızı ...sabırlı ol guclu ol arkadasım....

benımde 1 senedir bebegım olmuyordu klomen tedavisi görüyordum.yaklasık 4 ay önce rahim filmi cekildim ilk ay gebelık olmadı ıkıncı ay kımyasal gebelık gecırdım.kımyasal gebelık gecırdıgım ay doktorumu degıstırdım klomen tedavısı uygulamadı dogal yollardan deneyelım dedı.bana östrojen(rahim kalınlıgını duzenlıyor) hormonu ıcın beyaz leblebı mercımek nohut kuru fasulye tüketmemi tavsıye ettı ben de arastırdım adacayı ve civanpercemide dogal östrojen hormonu salgılanmasını saglıyor.bır gün adacayı ıctım bır gun bosluk bıraktım ıkıncı gün cıvanpercemi içtim bır bardak adetten sonra 15 gün uyguladım.bir gün sıcak su hazırladım ıcıne adacayı civanpercemi bır tanede asprın attım yarım saat oturdum ıcıne uzerımede havluyu kapattım.ayrıca hergun bır tane cocuk asprını ıctım.:)cok sukur kımyasal gebelıkten 26 gün sonra tekrar hamıle kaldım.ayrıca gunlerımı hıc bos gecırmedım her gun bır komsuya gıttım dısarı cıktım evde vakıt gecırmemeye calıstım cunku sadece bebege odaklanıyordum kafamı dagıttım.Allah yardımcımız olsun kızlar.rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın

merhaba bende kimyasal gebelik yaşıyorum.geçen çarşamba 23 tü kan değerim 3 gün sonra adet oldum bugünde doktora gittim tahlil yaptı yine 2 ye düşmüş değerim .kimyasal gebelik düşük olmuş dedi.benim ekim ayında dış gebelikten ameliyat olmıştum. şimdide kimyasal gebelik doktor 2 defa adet gör sonra gel dedi .yani dış gebelik geçirdiğim için gözetim altında hamile kalmam gerekiyor.bana çok dua edin şimdi 2 ay bekleyeceğim .

kızlar merhaba benimde sizlere sorum olucak,cevaplarınızı bekliyorum.Nisan 8de hastalanmam gerekirken ertesi gün sabah yaptığım testle silik çizgiyi görmemle sevincim arttı.ve ogün kan testide yaptırdık ve dgerim 33 çıktı.ve 2 gün sonra lekelenmeler oldu ve hemen doktorumu aradım ve tekrardan test yaptırmamı gebeliğin ilerleyıp ılerlemedıgıne bakalım dedi ve yaptığımda deger 9a dusmustu. ogüne kadar kımyasal gebelikten tabıkı bır haberdım ve tabı yıkıldım ve 12 nısanda adetimi oldum ve normal suredeydi ve oyle agrıda cok yasamadım .Tekrardan kontorole gittiğimde rahimimim temiz ve kalıntı kalmadıgını soyledı ve daha onceden yapılan bır tetkıkte prolaktın degerım 30,06 cıktıgından bu ay dostınex kullanmamı soyledı. bu donemde esımle sadece ıkı kere falan korunmadık.cunku hanı hamılelık durumundada doktor hapı keserız demıstı.normalde30 gunde bir oluyorum ve 11inde hastalanmam gerekirken hala hastalanmadım.dün idrar testi yaptım,negatifti. Bazıları hıc gecıkmedı bazıları ıse cok gecıktı demıs hani aynı durumu az cok yasayan arkadaslardan cevap beklıyorum.

Ben de Şubat ayında kimyasal gebelik sonucu bebeğimi kaybettim.Doktor düşükten sonraki ilk reglimin 40 gün içerisinde gerçekleşmesinin normal olduğunu söylemişti, nitekim tam 40. gün regl oldum.Bu nedenle endişelenmene gerek yok canım...

saol canım en azından acabalarım bir nebze silindi zaten hala ne gelen var ne giden.test yapıp tek cizgiyi görme isteğimde yok oyüzden beklemekten başka çarem yok sanırım. Sende yasamıssın oyüzden neler hissettiğini anlıyorum ama Rabbim isteyen herkese yavrularını tez zamanda kavuştursun..

Ben de geçen ay kimyasal bir gebelik yaşadım. Ara vermedik bu ay ama pek umudum yok. Geçen ay akıntım hep devam etmişti ve midemde aşırı gaz vardı uyku bile bastırıyordu. 4 hafta 4 günlüktü ama sürmedi malesef Bu ay ise hiçbir belirti yok. Kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalanlar olduğunu okuyunca umutlanmıştım yaşadıklarıma rağmen ama sanırım olmadı. ümitlenmiyorum

belki şuanda mesajım okunmyacak ama içimi dökmek istedim,çok yalnız hissediyorum şuanda, bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim,klomen kullanmıştım ve normalde ovulasyonum 9-10 yada 11. günlerde olurdu,ancak bu ay 13. günü falan buldu,3 gün ovulasyon ağrısı çektim,o 3 günden birinde döllenme olmuş demekki,ama rahim içine yerleşme olamamış sanırım,çünkü adetime daha yakın olmuştu ovulasyonum..ne olacağını ne yapacağımı bilmiyorum,klomen tedavisine devam etsemmi bilmiyorum,çok korkuyorum,zaten 11. denememizde olmuştu bebeğim,onuda göremedim bile,bugün (5.günüm adetten)kanamam başladı benimse gözlerim şişti ağlamaktan..Rabbim bidaha yaşatmasın böyle sancılı süreçler,hepimize sağlıklı hamilelikler,sağlıklı hayırlı evlatlar versin,yüzümüzü tez zamanda güldürsün Rabbim...

Son düzenleme:
canım senı cok ıyı anlıyorum cuma gunu ogrendım bende kımyasal oldugunu ve dun kasıklarımdan rahımıme ınanılmaz bır baskım vardı acılen gttm alttan 15 dk baktı ıcınde parca kalmıs dedı o baskı ypyr eger dusmezse kurtaj olcgımı soledı eve gelmemle sıcacık bıey geldıgını hısstım bıde baktım parca dusmus et parcası o kdr belırgındıkı melegım karnımda öldu bu arada bnde tup denemesıyle hamıle kaldım en azından sole dusun yasasalrdı saglıklı olmucklardı ınsan uzuluyr ama toparlan en azından hamıle kalabldgımızı ogrendık dımı

Bu mesajı okudugun ve cevap yazdığın için teşekkürler canım,haklısın sağlıklı olmadıkları için düştü bebeklerimiz.Evet hamile kalabiliyormuşuz,inşallah bidahaki bebeğimiz sağlıklı olur tutunur bize,gerçekten zor bi durum,doktora gittiğimde benimde test sonuçlarım çok iyi çıkmadı,zaten klomenle hamile kalabilmiştim sanırım,yumurtalık rezervin az dedi,tedaviye başlıyacaz dedi,yine klomen verdi ama ben kullanmadım,hem psikolojik olarak istemedim hemde bedenimiz zaten zayıf düştü bu ay bıraktım herşeyi,arkadaşım senin problemin neydi?kaç yıldır deniyorsunuz acaba?inşallah bidahaki sefer sağlıklı hamilelerden oluruz ,dua edelim birbirimize..

inş.canım benım saglıklı bı sekılde olusur ve devam eder hamılelıgımız..varken yok oldugunu bılmek cok acı negatıf alsaydm bu kdr uzulmezdım ama tuttgunu bılıyodum 10 gun hayatımdakı en guzel gundu bebegımı hemen kabullenmıstım hayallerımı kurmustum bıle ama nasip degılmıs..canım bız 3 senelık evlıyız 2 senedır ugrsyrs gecen sene asılama yptrdım tutmadı bu sene agustostada tup oda malum kımyasalla sonuclandı doktorum genetık test ıstedı 2.de aynı seyı yasamamam ıcın nedenı arastrmk ıstedı.persembe testlerı yptrcz esımle 3 hafta sonra sonuc cıkıyomus benım 2 tane daha kuzucugum war dondurulmus muhtemelen kasım gıbı dondurulmuslarla denıcem rabbım yardımcımız olsun

Canım evet insan hemen hayallere dalıyor,nezan doğacak diye hesaplıyor,sonra hayal kırıklığı,ama ben inanmaya başladım,insanlar ne kadar cok uğraşıyorlar ve en sonunda oluyor bebekleri,bence seninde kasım ayında tutunacak bebişin,ama mutlaka tüm testleri yaptır,genetik testi arkadaşlarda yaptırdı,cok düşük yapmıştı arkadaşım,en sonunda test sonucu gelmeden hamile oldu dogurdu bıle şimdi.Kan pıhtılaşma testinide yaptır mutlaka ,kanın azsa hemen takviye yap,oda etkiliyor diyolar,ben bu ay kendime izin verdim,biraz beslenmeme dikkat edicem,kuru meyvelerden yiyicez eşimle,birde durmadan gezeyim diyorum,ama çalışıyorum işte,bazen olmuyor..sen çalışıyormusun canım?ben biraz araştırdım,ilaç tedavisi tutmazsa aşılama yaptırayım diyorum izmirde..Bizde 2 yıllık evliyiz buarada,1 senedir olmadı bebiş,en son gecen hafta işte yumurta rezervimin az oldugunu söyledi doktor,..cok korkuyorum bazen ama umut herşeydir,Kaderi sadece dua değiştirirmiş,stresten uzak dur ve inanalım canım,bigün olacak inşallah....

merhaba arkadaslar malesef bunlar insanı cok yıpratıyor ve üzüyor ama hiçbir zaman pes etmeyin yılmayın ve umutsuzluğa düşmeyin bnm 6 kimyasal gebelik ve 1 dış gebeliğin ardından geldi kızım. allah bu yolda kimseyi bekletmesin, umarım hepinizin kolları bebişle dolar

Gecmis olsun cnm benimde agustosta 5 haftalikken gitti, pes etmek yok kizlar denemeye devam hem kimyasaldan sonraki 3 ay hamile kalma sansi daha da yukseliyor eger rahim temizlenmisse umidinizi kaybetmeyin Rabbim hayirlisiyla nasip eder en kisa zamanda insallah. Cok hayal kirikligi oluyor ama o bebekler olsaydida sagliksiz olacakti insallah daha saglikli meleklerimizi kucagimiza alicaz kizlar =)

Gecmis olsun cnm benimde agustosta 5 haftalikken gitti, pes etmek yok kizlar denemeye devam hem kimyasaldan sonraki 3 ay hamile kalma sansi daha da yukseliyor eger rahim temizlenmisse umidinizi kaybetmeyin Rabbim hayirlisiyla nasip eder en kisa zamanda insallah. Cok hayal kirikligi oluyor ama o bebekler olsaydida sagliksiz olacakti insallah daha saglikli meleklerimizi kucagimiza alicaz kizlar =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…