Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım şubat ayında yeniden hamile kaldım ... daha önceki gebeliğimdede kimyasal gebelik geçirdim hemen 1 ay sonrada hamile kaldım yine oğlum şimdi 5 yaşında ..

ne güzel böyle şeyleri duymak:) inşallah bizede nasip olur...

ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım şubat ayında yeniden hamile kaldım ... daha önceki gebeliğimdede kimyasal gebelik geçirdim hemen 1 ay sonrada hamile kaldım yine oğlum şimdi 5 yaşında ..

ne güzel böyle şeyleri duymak:) inşallah bizede nasip olur...

kimyasaldan hemen sonra hamile kalan arkadaşları duyunca umutlanıyorum ne yalan söyleyeyim
benimde geçen ay kimyasaldı, bu ay için 1 hafta var adetime heyecanla bekliyorum
inşallah hayrlısı olsun yüm bekleyenler için...

merhaba arkadaslar 15 gün önce kimyasal gebelik yaşadım.klomen tedavisi görüyorum bilmeyen arkadaslar için söyleyeyim bu ılaçla bırden fazla yumurta gelısıyor.kimyasal gebelik olalı 15 gün oldu ama bende ıkı gundur pembe lekelenme gögüsümde batmalar akıntı ara ara bulantı yaşıyorum.psikolojik olabılır bılmiyorum.ama kımyasal gebelıgımdede bunu yasamıstım...kımyasal gebelıkten 1 ay sonra hamıle kalan arkadaslar bana bılı desekkurlergı verırmısınız hamılelıgınızle ılgılı tesekkurler

cnm bende şmyasal gebelik yaşadım bi kere adet oldum yine hamileyim 11.hafta içindeyim çok şukur bende pembe lekelenme olmadı ama göguste ve kasıkta bata yaşadım

Benim iki arkadaşımda kimyasal gebeliklerinin ardından hemen kaldılar, gayet sağlıklı gebelik geçiriyorlar. Hemen kalınca problem olmuyor. :))

bunları okumak ne kadar sevindirici bende şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım şimdi açıkcası bu yazılanları okuyunca heveslendim bayanlar:)

kızlar bugun NOVA gebelik testi yaptım .kımyasal gebelıgın üzerinden 24 gün gecti test 2-3 saat sonra cok cok cok silik ikinci cizgi cıktı. sevinmek istemıyorum testte güvendim hamıleyım dıyelım ya gene kımyasalsa .basına boyle bırsey gelen varsa tekrar tekrar da olsa yazsın arkadaslar.....birilerinin biseyler söylemesıne hıc bu kadar ıhtıyacım olmamıstı

selam
kimyasal gebelikten sonra hemen beta hcg sıfırlanmıyor. Bundan dolayı testte çizgi görünmüş olabilir. bence kan testi yaptırman daha doğru olur.en azından değerini görürsün... inşallah olumlu sonuç alırsın :)

selam
kimyasal gebelikten sonra hemen beta hcg sıfırlanmıyor. Bundan dolayı testte çizgi görünmüş olabilir. bence kan testi yaptırman daha doğru olur.en azından değerini görürsün... inşallah olumlu sonuç alırsın :)

step03 bak bu hiç aklıma gelmemişti en son yaptırdıgım kan testınde 23 gün önce 4.03' tü .dedıgın gıbı gidip kan testi yaptırmak tüm bu kuruntularımun üsttesinden gelır aslında ama kan testının sonuncunda düşük bir beta hcg degerıyle karsılasmaktan korkuyorum neyse bır kac gun daha gecsın bakalım...tesekkür ederım stepcim:)

dayanamadım bugun kan testi yaptırmaya gıttım kızlar 26. gün kımyasal gebelıgın uzerınden gecelı .betahcg 36.88 cıktı doktor gebe görünüyorsun dedı ama tekrar kımyasal gebelık olabılır dedı cumartesi kan testi verecegim ne olur dualarınızı esırgemeyın bu seferde kimyasal olmasın

selam Meliha'cım

yani değerin yükselmiş. inşallah kimyasal gebelik değildir. düşük değer olduğu için doktor öyle söylemiş olabilir. ama daha yeni bir gebelik olabilir.o yüzden düşük görünebilir. Dua edicem canım sana :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar size güzel haberler vermeyı cok ısterdım ama moralım cokk bozuk sabah tekrar kan testı vermeye gıttım deger 39.53 doktora göstermedım bıle sonucu. gene kımyasal gebelık yasıyorum normalda iki katı olması gerekıyordu betahcgnin.sanırım bır kac güne kadar da adet kanamam olur . bu 2. bebegim 5.hafta girdik ilkinde oldugu gibi malesef bu melegimi de kaybedicegim.Rabbim en güzelini en iyisini bilir ona teslimiyetten baska bir çare var mı?

Üzme kendini Meliha'cım bende 2 kimyasal gebelik geçirdim.Benin en son değerim 594 e yükselmişti.<ilk gittiğim doktora sordum şans dedi.Kimyasal gebelikler azımsanmayacak kadar çokmuş. Daha sonra başka bir doktora gittim tavsiye üzerine tekrar yaşamak istemiyorum dedim. Bir takım testler yaptırdı. Geçen gün konuştum doktorla hiçbir şeyde sorun görünmüyor dedi. Tesadüf olmuştur dedi. Tekrar bir gebelik bekliyoruz senden dedi. Olabiliyor yani. Sıkma canını istersen sende en kolaydan testleri yaptır eğer bir sorun çıkarsa en azından hastalğını bilirsin ona göre tedavi uygularsınız. İstersen testlerle ilgili bilgi verebilirim Çok çok geçmiş olsun...

step03 tesekkur ederım bılıyorum ben tek degılım bır sürü kadın bu durumu yasıyor ama neden ben demekten de kendımı alıkoyamıyorum .arka arkaya olması cok yordu bu duyguyu en ıyı anlayacak sensin .güçlü olmaya calısıyorum bugun elimi bebegımın üzerine koyup veda ettım ne zaman benden ayrılacagını bılemeden hıc bır ümit beslemeden içimden; yorgun, özlem dolu bir veda....kucucuk bir kaç hücre yıgını kimisine göre bana göre veda ettıgım masum bir melek işte...
işin en kötü tarafı ben Ağrıdayım herseyden mahrum bır yerdeyım. gıttıgım doktor kımyasal gebelıkte ne? dıye bana soruyor anla artık özelde sadece bır tane bırseylerden anlayan bır doktor var ama oda yenı actı herseyi eksik cıldırmamak elde degıl erzuruma gıtmem gerekıyor artık. testler hakkında bılgılendırırsen cok dua ederım merakla mesajını beklıyor olacagım.senın sorunsuz cıkmıs sonucların umarım benımkılerde sorunsuz cıkar ve bu kımyasal gebelıkler tamamen tesadüfidir...Allah yardımcımız olsun iyi ki varsın arkadasım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…