- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
inşallah.benimde henüz kanamam devam ediyo kanamam bitince gidicem doktora bakalım bazılarına korun diyolarmış bi kaç ay bana diycekmi umarım demez biz zaten 5 aydır korunmuyoduk.hemen olsun istiyorum 2 senedir evliyim ve eşimle 8 senedir flört dönemimiz var çok uzun oldu yani artık değişiklik olsun biraz istiyorum :)
cnm bana 1 ay dinlen demişti doktor ama korunmadık biz zatende olmadıinşallah.benimde henüz kanamam devam ediyo kanamam bitince gidicem doktora bakalım bazılarına korun diyolarmış bi kaç ay bana diycekmi umarım demez biz zaten 5 aydır korunmuyoduk.hemen olsun istiyorum 2 senedir evliyim ve eşimle 8 senedir flört dönemimiz var çok uzun oldu yani artık değişiklik olsun biraz istiyorum :)
canım korunma deĞıl dınlensın rahmın ve snede gren aya baŞlıycaksınız o zaman ama bır doktora gÖrÜn herŞey yolunda mı dıe bır baksın.zaten hala kanamam devam ediyo.hoş etmese de ailemin yanına geldim bi kaç günlüğüne değişiklik olsun diye.kanamam bittikten 3-4 gün sonra gel demişti dokto ama benim bugün bitti kanamam ama ben 6 nisanda dönücem ve o zaman gitcem doktora bi sorun olmaz sanırım.yine de her ihtimale karşı burda da bi doktora gitsemmi acaba.bende bana doktorumun korun diyeceğini sanmıyorum ama ben zaten ilaçla yumurtlayabilenlerdenim.ve ilacı adetin 3. Günü içiyordum bana adetin 3. Günü gel demediğine göre bu ay yumurtlayamıycam demektir.yani mecburi korunmuş olacaz:)ancak nisana kalır benim ümitler.
merhaba arkadaşlar. bend ekimyasal gebelik yaşadım şubat ayında. 4 günlük bir mutluluktan sonra kızmızlar yoğun bir şekilde geldi. şimdi yine adetim 1 hafta gecikti. idrar testi yaptım çıkmadı. daha öncede çıkmamıştı. kanda belli olmuştu çok düşük bir seviyeyle. acaba ondan sonra adet düzenim mi bozuldu bilmiyorum. o ne zor beklemek. allahım yardımcımız olsun.
sanırım bu konu baya eski ama benim için çok yeni.mart ayının 2 sinde hamile olduğumu öğrendim ve bhcg değeri 27 olduğu için doktorum düşeceğini söyledi.ve dediği gibi de oldu martın 5 inde kanamam geldi ve düşürdüm kürtaj olmadım kendiliğinden düştü ama 10 gün sürdü kanamam normalde 7 gün sürer. ve şimdi adet olmayı bekliyorum ama hiç bi belirti yok normalde 3 ila 4 gün önce başlardı. hamile de değilim eminim sizce neden oluyo bu düzensizlik
cnm normal geçikmesi bazılarının 40 gün sürüyor 50 gün sürüyor. biraz bekle derim ben düşükten 65 gün sonra ilaçla adet oldum düşün Ç(8sanırım bu konu baya eski ama benim için çok yeni.mart ayının 2 sinde hamile olduğumu öğrendim ve bhcg değeri 27 olduğu için doktorum düşeceğini söyledi.ve dediği gibi de oldu martın 5 inde kanamam geldi ve düşürdüm kürtaj olmadım kendiliğinden düştü ama 10 gün sürdü kanamam normalde 7 gün sürer. ve şimdi adet olmayı bekliyorum ama hiç bi belirti yok normalde 3 ila 4 gün önce başlardı. hamile de değilim eminim sizce neden oluyo bu düzensizlik
26 şubatta kan değerim 81.73 tü.Bugün 55.45 çıktı.Doktorum kimyasal gebelik dedi yıkıldımDeğer kaça düşünce adet görmeye başlıycam yazarmısınız lütfen çok kötüyüm.2-3 gün sonra tekrarla dedi..
15lere 10lara düşünce başlar canım kanaman....canını hiç sıkma benimde olmuştu çok şükür tekrar hamile kaldım....
Saol canım benim15lere 10lara düşünce başlar canım kanaman....canını hiç sıkma benimde olmuştu çok şükür tekrar hamile kaldım....