Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

korun diyceğini sanmam kürtaj olanlara dr korun diyor
bana dr korunmana gerek yok demişti
kanaman devam eder normal adetten biraz uzun oluyor benim öyle olmuştu

cnm bana 1 ay dinlen demişti doktor ama korunmadık biz zatende olmadı (

zaten hala kanamam devam ediyo.hoş etmese de ailemin yanına geldim bi kaç günlüğüne değişiklik olsun diye.kanamam bittikten 3-4 gün sonra gel demişti dokto ama benim bugün bitti kanamam ama ben 6 nisanda dönücem ve o zaman gitcem doktora bi sorun olmaz sanırım.yine de her ihtimale karşı burda da bi doktora gitsemmi acaba.bende bana doktorumun korun diyeceğini sanmıyorum ama ben zaten ilaçla yumurtlayabilenlerdenim.ve ilacı adetin 3. günü içiyordum bana adetin 3. günü gel demediğine göre bu ay yumurtlayamıycam demektir.yani mecburi korunmuş olacaz:)ancak nisana kalır benim ümitler.

canım korunma deĞıl dınlensın rahmın ve snede gren aya baŞlıycaksınız o zaman ama bır doktora gÖrÜn herŞey yolunda mı dıe bır baksın.

arkadaşlar benim kanamam bitti ancak geçen aydan büyümüş ama çatlayamamış bi yumurtam vardı sanırım kendiliğinden çatladı.akıntım falan hep onun belirtisi ama ne yazıkki eşimin yanında diilim:)

kızlar kimyasal gebelikte sadece adet mi gecikiyor, bazı arkadaşlar birşeyin düştüğünü yazmış, o düşen ne o zaman :1ninca:

merhaba arkadaşlar. bend ekimyasal gebelik yaşadım şubat ayında. 4 günlük bir mutluluktan sonra kızmızlar yoğun bir şekilde geldi. şimdi yine adetim 1 hafta gecikti. idrar testi yaptım çıkmadı. daha öncede çıkmamıştı. kanda belli olmuştu çok düşük bir seviyeyle. acaba ondan sonra adet düzenim mi bozuldu bilmiyorum. o ne zor beklemek. allahım yardımcımız olsun.

ilk adet biraz geç oluyor
ben normalde 33 günde 1 olurdum düşük snrası 40.günümde adet olmuştum

sanırım bu konu baya eski ama benim için çok yeni.mart ayının 2 sinde hamile olduğumu öğrendim ve bhcg değeri 27 olduğu için doktorum düşeceğini söyledi.ve dediği gibi de oldu martın 5 inde kanamam geldi ve düşürdüm kürtaj olmadım kendiliğinden düştü ama 10 gün sürdü kanamam normalde 7 gün sürer. ve şimdi adet olmayı bekliyorum ama hiç bi belirti yok normalde 3 ila 4 gün önce başlardı. hamile de değilim eminim sizce neden oluyo bu düzensizlik

arkadaşım korundunuz mu bu ay.. hamile olabilirmisin acaba..

cnm normal geçikmesi bazılarının 40 gün sürüyor 50 gün sürüyor. biraz bekle derim ben düşükten 65 gün sonra ilaçla adet oldum düşün Ç(8

dilek arkadaşım geçmiş olsun ben de aynı şeyleri yaşadım yoğun ağrılı bi kanamayla oldu benim de..

tam 40 gün geçti ce ben halen adet olmadım. gebe de değilim. iyice düzenmim bozuldu. bir akrabamda benimle aynı zamanda kimyasal gebelik yaşadı ve şu anda hamile.ben daha adet bile olmadım. üstelik de mantar olmuşum çok kötü şimdi onun için ilaç kullanıyorum. çok sıkıntılıyım kızlar çokkkk

kimyasal gebelik sonrasında adet gecikmesi yaşanabiliyor.ben de kimyasal gebelik geçirdim.doktor bir sonraki adetin 45-50 gün geçince olabilir hamilelik düşünme hemen demişti.Vücut kendini topluyormuş.seninkide öle olabilir.belki de hamile olabilirsin.Allah hayırlısını versin.

26 şubatta kan değerim 81.73 tü.Bugün 55.45 çıktı.Doktorum kimyasal gebelik dedi yıkıldımDeğer kaça düşünce adet görmeye başlıycam yazarmısınız lütfen çok kötüyüm.2-3 gün sonra tekrarla dedi..

15lere 10lara düşünce başlar canım kanaman....canını hiç sıkma benimde olmuştu çok şükür tekrar hamile kaldım....

15lere 10lara düşünce başlar canım kanaman....canını hiç sıkma benimde olmuştu çok şükür tekrar hamile kaldım....

meraba ben de bu ay kimyasal gebelik geçirdim, siz ne kadar süre sonra hamile kaldınız, korundunuz mu, ben doktora dün sordum, korunmalımıyız diye, farketmez, korunmasanızda bu ay hamile kalamazsın zaten dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…