Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

sorularımza hala cvp alamadım benim gibi kimyasal gebelik geçiren ne kadar ara verdiniz :) ve aynı şeyleri tekrar yaşamamak için neler yaptınız ? bilgilendiirirseniz sevinirim :)

slm cnm 1 ay ara vermek yetiyor, dr.lar genelde oyle diyor. ama dikkatli ol bnm arka arkaya 3 defa kimyasal gebelik oldu ve sonunda araştırma yapıldı ve pıhtılaşma sorunu olduğu anlasıldı. umarım hemen bebeğine kavusursun.:ecrin_bebek:

kızoar bend 05 ocakta kımyasal gebelık gecırdım.ve doktorum sıze kalmış ıstersenızkorunun 1 ay dedı.bız dınlemedık tabı ve 4 gun gectı adetımden test yapmaya korkuyorum sızce hamış olabılırmıyım

ben düşük sonrası ilk reglimi 40.günde olmuştum normalde 33 günde 1 oluyordum
düşük sınrası günler kayıyor biraz
inşllh hamilesindir

Bundan sonraki arkadaşlar karşılaştırma yaparsanız diye yazıyorum.Çünkü ben bunları yaşarken çok msj okudum ve karşılaştırma yaptım.
Son satım 22 aralıktı,35 günde bir adet oluyordum.26 ocakta adet olmam gerekirdi. 24 Aralıkta evde gebelik testi yaptım açık pembe çizgi yani pozitif .
25 ocakta kan değerim 105
28 ocakta kan değerim 177
1 şubatta kan değerim 219,9
8 şubatta kan değerim 50
12 şubatta kan değerim 7
Doktor ilk tahlilimde kimyasal gebelik olabilir dedi, ikinci tahlilimden sonra daha hiç bişey belli olmadan bana dış gebelik gibi görünüyor dedi.Siz siz olun bir doktora bağlı kalmayın bende kalmadım ve başka doktora gittim oda bana şu anda değerlerin 1500 2000 e gelmeden dış gebelik diyemeyiz kimyasalda olablir normal gebeliğe de dönebilir dedi ve çok iyi moraller verdi bana öğrencisi gibi nasıl olduğunu uzun uzadıya anlattı ve yüreğime su serpti.Bugün son tahlilimi yaptırdım ve dediğim gibi 7 çıktı 10 un altına düştüğü için tehlike atlatıldı ve doktor dış gebelik olmadığını kimyasal olduğunu söyledi.Bu sonuca ben çok sevindim dış gebelik olmadığım için,bazı doktorların böyle insanları neden korkuttuğunu anlamıyorum heralde olabilecek en kötüyü söylüyorlar ve iyi olunca sonuç bak ben yaptım seni iyileştirdim havasına giriyorlar heralde ama hasta (müşteri) kaybetiyorlar haberleri yok.İnşallah yardımcı olabilmişimdir diğer arkadaşlara herkesin istediği zamanda bebek sahibi olmaları dileğiyle...

Son düzenleme:
slm arkadşalar.ben eylül 2009 da kimyasal gebelik geçeridim.ve 5 ay korunduk.şu an korunmuyoruz. yumurtalık dönemimde ilişkim oldu.ve şuan 1 hafta geçti.kasıklarımda hafif hafif sızlama var ve belimde ağrıyo.size hamile olabilirmiyimm .?? bu şeklde hamile kalan varmı.

meraba hanimlar ben coktandir uyeyim buraya ama bi turlu yazma sansim olmadi
ben 8 aylik evliyim 6 aydir adet duzensizligi yuzunden cektim 1 ayda igne kullandim onun icin korundum
8 ayimda adet duzene girdi hamile kaldim derken dusuk yaptim bebegim dollenmis kese olusmus ama gelisememis bunada kimyasalmi diyorlar emin degilim ben yurtdisinda yasiyorummm acaba hemen gelecek ay hamile kalan varmi drum korunmayla alakali bisey solemedi deee

ben de korunmadım 2.ayımda hamile kaldım
kürtaj olunca dr korunun diyor

merhabalar
26 yaşındayım 2,5 senedir bebek istiyoruz.3 kere aşılama oldum.Açıklanamayan infertilite dense de durumumuza sorunumuzun özü polikistikover..yumurtalarım kendiliğinden yeterince gelişmediği için çatlamıyor ve düzenli adet olamıyorum.
bu ay tüp bebek tedavisi için gün sayıyordum.adetim geçti 9 gün sonra idrarda baktım tek çizgiydi.adet olmak için ilacımı aldım bitti 10.gün oldu hala adet olmadım..10 mart akşamı kan testi verdim ve mucize sonucumuz 15,64 ü aldık.havalara uçtuk şaşırdık ilk kez bu değeri görüyoduk çünkü... çok yeni bi gebelik dedi dr.muhtemelen geç döllenme dedi tüp tedavisi öncesi duyuyoruz böyle şeyleri dedi...
neyse 2 gün sonra tekrarladık 35,57 çıktı sevincimiz daha da arttı en yakınlarımıza haber verdik heyecanla..
ama malesef 16 mart sabahında kahvrengi lekelenme ile uyandım,endişeyle hemen dr.a gittik test yenilendi.sonucumuz 140 larda olması lazımken en az 44,71 çıkmış
kimyasal gebelik dedi dr..ve adetim de söküldü hemen müthiş karın ağrısıyla...
şuanda normal adetten biraz daha yoğun kanamam var.doktor 3-4 gün sonra gelip testi tekrarla demişti gidicem cmtsi bakıcaz.
böyle işte rüzgar gibi geldi sevindik rüzgar gibi geçti üzüldük.

canım öncelikle çok geçmiş olsun.ben de 28 yaşındayım .3 ay sonra 3.yılımızı doldurucaz.biz de 1.5 yıl korunduk. 1.5 yıl için de de senin başına gelen iki kere geldi benim de başıma.kimyasal düşük yani.bulunduğum yerde iki doktor ve araştırma ünv. de bi doktor olmak üzere 3 ayrı dr a gittim.bütün tetkiklerim tahlilllerim yapıldı .hepsi de hiçbir problemim olmadığını söylediler.son düşüğüm 6 ay önceydi.eşimle bile bu yüzden tartşmalarımız artmıştı.o olur diyordu ve yaptığım panik için bana çok kızıyordu.ben de ister istemes her ay adet stresi.şimdi iyi bir profösör bulduk izmirde.oraya görünüces.bişi sorucam adet düzensizliği derken kaç günde bir geliyordu adetin.bana dr adetin 3.günü gel dedi.yumurtlamayla ilgili problemim olup olmadığı anlaşılır mı gittiğimde cnm,gerek kan testlerinden gerekse alttan muayeneyle.

teşekkürler naz sana da geçmiş olsun
ben çoğu kez adet söktürücü ilaçla adet oluyorum yani yumurtlama olmuyor..bende yumurta çok rezerv iyi ama hepsi birden büyümeye çalışıyor tam büyümedikleri için de çatlamıyorlar..
yumurtlama ile ilgili problem olup olmadığı yumurtlama kalitesi ölçülüyor adetin 21.günü progesteron testi istiyor bazı doktorlar, öyle anlaşılıyo diye biliyorum.

arkadaşlar bende 4 martta çatlatma iğnesi oldum ilk denemeydi bu 17 martta 14,4 çıktı bhcg değerim 2 gün sonra 49,97 ye yükselmişti doktorum artık gebelik var diyebiliriz dedi. bugün çok şideddtli kasık ağrısıyla gittim tekrar 14,89 a düşmüş kimyasal gebelik dedi doktorum eve gelince çok haifif bi leke geldi tuvalet kağıdına sanırım düşük başlıyo.

evet cnm sanırım düşük başlıyor dediğin giibi hayırlısı cnm inşallah tez zamanda hamile kalırsın

teşekkür ederim dün gece şiddetli bi ağrıyla uyandım.tuvalete gittim ve bıt diye düştü oraya çok garip bişi allah en kısa zamanda yenisini nasip eder inşallah.

teşekkür ederim dün gece şiddetli bi ağrıyla uyandım.tuvalete gittim ve bıt diye düştü oraya çok garip bişi allah en kısa zamanda yenisini nasip eder inşallah.

çok geçmiş olsun
inşllh sende benim gibi çok beklemezsin ben ekimde düşük yaptım 1 kez regli oldum hemen hamile kaldım tekrar

inşallah.benimde henüz kanamam devam ediyo kanamam bitince gidicem doktora bakalım bazılarına korun diyolarmış bi kaç ay bana diycekmi umarım demez biz zaten 5 aydır korunmuyoduk.hemen olsun istiyorum 2 senedir evliyim ve eşimle 8 senedir flört dönemimiz var çok uzun oldu yani artık değişiklik olsun biraz istiyorum :)

cnm cok geçmiş olsun. ben 4 defa yasadım aynı seyi ve hala sebebini bulamadılar .ama dr.lar 1 ay dinlenin diyorlar bence sende bie kere adet gör ondan sonra dene. ins. bi dakine sağ salim akırsın bebişini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…