Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

bende bundan 10 gün önce kimyasal gebelik yaşadım dr. bana 1 hafta sonra tekrar gel demişti ama ben gidemedim acaba kimyasal gebelik sonrasında bir takip gerekiyomu?yani kimyasal gebelik yaşayıp sonrasında dr.a gitmeyenler var mı aranızda?

bende bundan 10 gün önce kimyasal gebelik yaşadım dr. bana 1 hafta sonra tekrar gel demişti ama ben gidemedim acaba kimyasal gebelik sonrasında bir takip gerekiyomu?yani kimyasal gebelik yaşayıp sonrasında dr.a gitmeyenler var mı aranızda?

bende yaşadım ben 2 günde bir bhcg yaptırttı bana doktorum sıfırlanana kadar çünkü içerde parça kalabiliyor

slm arkadaşlar, sanırım ben de kimyasal gebelik geçirdim ve 3 gün önce adet oldum...

adetim normalden fazla geliio , kan pıhtıları da çok... ve bel bacak kasık ağrım da dinmedi bir türlü...

herhangi bir test te yaptırmadım... ama anormal birşeyler var normal adet te değil benmkisi şu an.

bugün adetin 3. günü ve haftasonu. adetin 5. günü yani bu pzrtsi dr. a gitsem gebelik yaşayıp

yaşamadıım anlaşılabilr mi?

teşekkürleer şimdiden...

arkadaşlar bende geçen ay kimyasal geçirdim sanırım çünkü günüm 10 gün geçmişti bua arada 2 tane test yaptım pozitif çıkmıştı ama son gün test yaptım negatif oldu akşama adet oldum bu kimyasalmıdır dr a gitmedim hiç sizce bi sorun olurmu yada yaşadığım kimyasalmıydı yardımcı olurmusunuz

kimyasal gebelikten sonra 2.ayımda hamile kaldım
Allah ım isteyen herkese nasip etsin

Bozo85 inan haberini şimdi okudum ve çok sevindim.Geçen ay ben de kimyasal gebelik geçirmiştim ve seni bana yazdıklarınzdan hatırlıyorum.İkinci ayında tekrar tutturmak çok güzel.kimyasaldan sonra ilk adetimi oldum.bakalım artık allah ne zaman verecek tekrar...
İçimi açtı bu haber..:)Tebrikler...

Bozo85 inan haberini şimdi okudum ve çok sevindim.Geçen ay ben de kimyasal gebelik geçirmiştim ve seni bana yazdıklarınzdan hatırlıyorum.İkinci ayında tekrar tutturmak çok güzel.kimyasaldan sonra ilk adetimi oldum.bakalım artık allah ne zaman verecek tekrar...
İçimi açtı bu haber..:)Tebrikler...

teşekkür ederim
darısı başına

ne kadar kötü bişeymi bu yaa hep okurdum ama benmide başıma geldiii ...kimyasal gebelik olabilir dedi doktor ve aynı gün bebegimi düşürdümm ... ve tekrar hamile kalmak istioyrumm ne yapmam gerekio aynı şeyleri yaşamamak için allah kimsenin başına vermesin o kadar da hazırlamıştık kendimizi eşimle bebişe

Arkadaşlar size bir sorum olacak benim adet günümden 1 gün önce bhcg 100 çıktı, 2 gün sonra 177 çıktı.Doktor büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi.3 gün sonra gel kan tahlili yaptır tekrar ,ultrasona bakıcam dedi.sizdede böylemiydi.acaba benim gibi olup hamileliği devam eden arkadaşlarınız varmı biliyormusunuz?

kan değerinde artış var hem reglinden önce 100 çıkmış hemen nasıl kimyasal gebelik olduğunu anlamış ki....dr dediği gibi tekrar kan ver inşllah kimyasal gebelik değildir değerlerin artar

sorularımza hala cvp alamadım benim gibi kimyasal gebelik geçiren ne kadar ara verdiniz :) ve aynı şeyleri tekrar yaşamamak için neler yaptınız ? bilgilendiirirseniz sevinirim :)

sorularımza hala cvp alamadım benim gibi kimyasal gebelik geçiren ne kadar ara verdiniz :) ve aynı şeyleri tekrar yaşamamak için neler yaptınız ? bilgilendiirirseniz sevinirim :)

anım ben hiç ara vermedim 2.ayımda hamile kaldım tekrar
aynı şeyleri yaşamamak için ne yaptınız demişsin hiçbişey yapmadım dr hep her hamilelik aynı olucak diye bişey yok dedi bana ben de çok korktum aynı şeyi yaşıyam diye şükür yaşamadım 2 aylık oldum
inşllh sen de benim gibi çok beklmezsin

X