Günaydınlarrgunaydin kizlar☀
ayin 9unda pik olmustu 10unda siliklesmisti canimtugcekb Ovülasyon biteli kaç gün oldu canım senin
O zaman 1 hafta sonra test yapabilirsinayin 9unda pik olmustu 10unda siliklesmisti canim
O 1 hafta hic gecmeyecek gibi icim icimi yiyorO zaman 1 hafta sonra test yapabilirsin
İyi canım bugün çalıştım sonra metro markete gideyim dedim nasıl kalabalık sonra unuttuğum şeyler olmuş a101 e girdim orası da kalabalık sanırım millet hafta sonu evde aç kalmaktan korkuyorBu ara kimseciklerin sesi cikmiyor nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz?
valla evdeyim bende cok bunaldim esim arabayla dolas diyor nereye gidicem arabayla serseriler gibiİyi canım bugün çalıştım sonra metro markete gideyim dedim nasıl kalabalık sonra unuttuğum şeyler olmuş a101 e girdim orası da kalabalık sanırım millet hafta sonu evde aç kalmaktan korkuyorsen napıyorsun
canim psikolojini bozacak bisey yok olursa guzel olur olmazsa da dunyanin sonu degil herkes anne baba olacak diye bi kaide yok ama vardir onunda bi vakti saati tibbi olarak bi sorun yoksa elbet olur birgun uzulmeAynı duygular içerisindeyim kendi kendime de psikolojimi bozuyorum farkındayım hatta çevremde kimseyle paylaşmıyorum bunları
çok haklısın Herşey Allah’tan söylediğim herşeyi bende çok düşünüyorum sanırım ilk gebeliğin kimyasal olunca onun korkusu var hala içinde Allah hepimizin kalbine göre versincanim psikolojini bozacak bisey yok olursa guzel olur olmazsa da dunyanin sonu degil herkes anne baba olacak diye bi kaide yok ama vardir onunda bi vakti saati tibbi olarak bi sorun yoksa elbet olur birgun uzulme
valla evdeyim bende cok bunaldim esim arabayla dolas diyor nereye gidicem arabayla serseriler gibiyarin bi annemlere gidip gelcem havam degissin
Amin benim de ilk gebeliğim kimyasaldı. Sonraki de. Sonra ki de boş gebelik dış gebelik de oldu. Umudumu kaybettim. Eşimle biz yapamıyoruz heralde dedimçok haklısın Herşey Allah’tan söylediğim herşeyi bende çok düşünüyorum sanırım ilk gebeliğin kimyasal olunca onun korkusu var hala içinde Allah hepimizin kalbine göre versin
bu sefer saglikla kucagina alirsin umarim canimAmin benim de ilk gebeliğim kimyasaldı. Sonraki de. Sonra ki de boş gebelik dış gebelik de oldu. Umudumu kaybettim. Eşimle biz yapamıyoruz heralde dedimtüp bebek için gittim. Onda da olmadı. Şimdi kendiliğimden hamileyim. Tabi bu sefer neyle karşılaşacağımı bilmiyorum. Allah aynı şeyleri yaşatmasın. Hepsi aklımda tabi ama yine de diyorum belki bu sefer sağlıklı bi bebeğim olabilir diye. Umutsuz olmuyor canım.
İnşAllah canım InşAllah.Rabbim bütün isteyip emek verenlere nasip eder InşAllahbu sefer saglikla kucagina alirsin umarim canim