Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ara kimseciklerin sesi cikmiyor nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz?

Bu ara kimseciklerin sesi cikmiyor nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz?
İyi canım bugün çalıştım sonra metro markete gideyim dedim nasıl kalabalık sonra unuttuğum şeyler olmuş a101 e girdim orası da kalabalık sanırım millet hafta sonu evde aç kalmaktan korkuyor sen napıyorsun

valla evdeyim bende cok bunaldim esim arabayla dolas diyor nereye gidicem arabayla serseriler gibi yarin bi annemlere gidip gelcem havam degissin

Aynı duygular içerisindeyim kendi kendime de psikolojimi bozuyorum farkındayım hatta çevremde kimseyle paylaşmıyorum bunları
canim psikolojini bozacak bisey yok olursa guzel olur olmazsa da dunyanin sonu degil herkes anne baba olacak diye bi kaide yok ama vardir onunda bi vakti saati tibbi olarak bi sorun yoksa elbet olur birgun uzulme

canim psikolojini bozacak bisey yok olursa guzel olur olmazsa da dunyanin sonu degil herkes anne baba olacak diye bi kaide yok ama vardir onunda bi vakti saati tibbi olarak bi sorun yoksa elbet olur birgun uzulme
çok haklısın Herşey Allah’tan söylediğim herşeyi bende çok düşünüyorum sanırım ilk gebeliğin kimyasal olunca onun korkusu var hala içinde Allah hepimizin kalbine göre versin

pazartesi test yapsam cikar mi acaba bata 6 kala sol kasigim ara ara agriyor ya o cok dusunduruyor beni acaba tuttu mu diye

çok haklısın Herşey Allah’tan söylediğim herşeyi bende çok düşünüyorum sanırım ilk gebeliğin kimyasal olunca onun korkusu var hala içinde Allah hepimizin kalbine göre versin
Amin benim de ilk gebeliğim kimyasaldı. Sonraki de. Sonra ki de boş gebelik dış gebelik de oldu. Umudumu kaybettim. Eşimle biz yapamıyoruz heralde dedim tüp bebek için gittim. Onda da olmadı. Şimdi kendiliğimden hamileyim. Tabi bu sefer neyle karşılaşacağımı bilmiyorum. Allah aynı şeyleri yaşatmasın. Hepsi aklımda tabi ama yine de diyorum belki bu sefer sağlıklı bi bebeğim olabilir diye. Umutsuz olmuyor canım.

bu sefer saglikla kucagina alirsin umarim canim

Selam kızlar,herkese hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum,ben de Aralıkta bir kimyasal geçirdim ondan beridir deniyoruz her ay Dr kontrolüne gidiyordum yumurtam var mı çatlar mı çatladi mı diye her ay da yumurtam oluyordu hatta martta catladigini Dr söyledi bu ay da ben testle takip edip catladigini gördüm amh sorunum var tüp bebeğe kadar gidip 2 Dr tarafından geri gönderildim sen kendi kendine hamile kalabilirsin 6 ay dene olmazsa gel dendi,bir oğlum var 2.yi hiç çocuğu olmayan arkadaşlar kadar istiyorum ama çok belirsiz bir durum Acaba diyorum eşimde bir sıkıntı olabilir mi,kimyasal da sanırım kromozom sorunlu spremle ilgili bir durummus,böyle deneyip deneyip eşinde sıkıntı çıkan oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…