- 12 Nisan 2020
- 129
- 55
- 40
Çok üzücü Umarım hakkında hayırlısı olurYok malesef yanlış algılamadınhayatım tersine döndü malesef
İnstagram da araştırmalarıma göre yumurtlama olur gibi iki çizgide kırmızı oluyormuş net görünüyormuş kitap yazacam yakında araştıra araştıra usta oldumBende yabancıyım vallaisterken olmayanın istemezken olması çok ilginç... İnşallah korktuğuma uğramam
Valla yumurtlamaysa süperİnstagram da araştırmalarıma göre yumurtlama olur gibi iki çizgide kırmızı oluyormuş net görünüyormuş kitap yazacam yakında araştıra araştıra usta oldumminseo
Ovv çok kötü5 gün var adete sıkıntılarım vsr, bebek varsada aldırmak zorunda kalcam ondan dolayı tedirginim kuzum
Aynen kuzum doktor öyle dedi ya kan pıhtılaşması ya embriyo daki anomalilik sperm ve yumurtadan kaynaklı oluyormuş, diğer konu ise kuzum mesela sen ovülasyonda çatlamanı gördün onu Korunmasız değerlendirdin farklı bir günde 2. Bi çatlama daha olursa ve ilişki olursa o gebelik sıkıntılı olabiliyormuş o yüzden ayda bi kere yumurtlama dönemini değerlendirmek daha sağlıklı benceKızlar bu yumurtalama dönemi sonrası hala
kimyasal gebeliğin hormanlarla ilgisi yok tam olarak aradığım cevap ☺ Dediğin şeyi bu ay tutmazsa bende yapacağım bir de şu yumurtala ve çatlamayı gördükten sonra 3 gün geçti ve benim malüm belirtiler devam ediyoruz midem yanıyor öncesi de ilişki oldu aslında yumurtalama döneni dışında hamilelik ne kadar mantıklı acaba
Olmaz canım o midenden aşağı inene kadar çok zaman geçer
Ay iyi o zaman yapim hemenOlmaz canım o midenden aşağı inene kadar çok zaman geçer
Evet kuzum malessef eşimle. Hamile değildirim emininde olmaması adına dualardayım vebale girmek istememOvv çok kötüeşinle mi problem yaşıyorsunuz inşallah yoluna girer herşey şöyle düşün tam herşey kötü giderken bebeğin gelmeside mucize her şer bildiğinde bir hayr vardır ani kararlar verme sonra pişman olursun iyice düşün
Ovulasyon testini sabah 10 ile akşam 8 arası yap canım bir saat öncesi sıvı alımını kes ve her gün aynı saatte olmasına dikkat et . İlk idrar asla olmaz .bazıları 2 hatta 3 4 saat sıvı almıyor buna gerek yok ben bu ay öyle yaptım . İlk denemem de herşey yolumda gittiİlk Ovülasyon testi hayırlı olsun
Yok ya deme öyle herşey düzene girer iyi düşün ama elinden geleni de yap lütfen. Vardır bi çözümüYok malesef yanlış algılamadınhayatım tersine döndü malesef
Yaptım olmuyor gerçektenYok ya deme öyle herşey düzene girer iyi düşün ama elinden geleni de yap lütfen. Vardır bi çözümü
umarimYaptım olmuyor gerçekten
Eşinin faturasını bebişine kesme. Rabbim feraha çıkarsın en kısa zamanda canımEvet kuzum malessef eşimle. Hamile değildirim emininde olmaması adına dualardayım vebale girmek istemem
Hayırlı olsun canım. İnşAllah takibinden sonuç alırsın. Bu ay benimde niyetim vardı da eşim oralı olmadı. Epey bunaldı tedavilerden.İlk Ovülasyon testi hayırlı olsun
Tamam canım akşam yemeğinden önce yapacağım haftaya işe gideceğim için gündüz yapamam sıvıya dikkat edeceğimOvulasyon testini sabah 10 ile akşam 8 arası yap canım bir saat öncesi sıvı alımını kes ve her gün aynı saatte olmasına dikkat et . İlk idrar asla olmaz .bazıları 2 hatta 3 4 saat sıvı almıyor buna gerek yok ben bu ay öyle yaptım . İlk denemem de herşey yolumda gitti
Zaman her şeyi yoluna koyacak kuzum allah her şeyi sırasına koymuştur sen şimdi bunları düşünme kendini daha fazla üzmeYaptım olmuyor gerçekten
Çok teşekkür ederimumarimduzelir esinle probleminiz neyse. Sizin icin dua edicem. Ama her seyden onemlisi Allah hakkimizda hayirlisi ne ise onu versin