Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 gün var adete sıkıntılarım vsr, bebek varsada aldırmak zorunda kalcam ondan dolayı tedirginim kuzum
Ovv çok kötü 😔😔😔eşinle mi problem yaşıyorsunuz inşallah yoluna girer herşey şöyle düşün tam herşey kötü giderken bebeğin gelmeside mucize her şer bildiğinde bir hayr vardır ani kararlar verme sonra pişman olursun iyice düşün 😘😘😘😘

Kızlar bu yumurtalama dönemi sonrası hala

kimyasal gebeliğin hormanlarla ilgisi yok tam olarak aradığım cevap ☺ Dediğin şeyi bu ay tutmazsa bende yapacağım bir de şu yumurtala ve çatlamayı gördükten sonra 3 gün geçti ve benim malüm belirtiler devam ediyoruz midem yanıyor öncesi de ilişki oldu aslında yumurtalama döneni dışında hamilelik ne kadar mantıklı acaba
Aynen kuzum doktor öyle dedi ya kan pıhtılaşması ya embriyo daki anomalilik sperm ve yumurtadan kaynaklı oluyormuş, diğer konu ise kuzum mesela sen ovülasyonda çatlamanı gördün onu Korunmasız değerlendirdin farklı bir günde 2. Bi çatlama daha olursa ve ilişki olursa o gebelik sıkıntılı olabiliyormuş o yüzden ayda bi kere yumurtlama dönemini değerlendirmek daha sağlıklı bence

İlk Ovülasyon testi hayırlı olsun 😂

Eklentiler

• IMG_20200415_202616.jpg
    IMG_20200415_202616.jpg
    126,9 KB · Görüntüleme: 22
Ovv çok kötü 😔😔😔eşinle mi problem yaşıyorsunuz inşallah yoluna girer herşey şöyle düşün tam herşey kötü giderken bebeğin gelmeside mucize her şer bildiğinde bir hayr vardır ani kararlar verme sonra pişman olursun iyice düşün 😘😘😘😘
Evet kuzum malessef eşimle. Hamile değildirim emininde olmaması adına dualardayım vebale girmek istemem 🤲🏽

İlk Ovülasyon testi hayırlı olsun 😂
Ovulasyon testini sabah 10 ile akşam 8 arası yap canım bir saat öncesi sıvı alımını kes ve her gün aynı saatte olmasına dikkat et . İlk idrar asla olmaz .bazıları 2 hatta 3 4 saat sıvı almıyor buna gerek yok ben bu ay öyle yaptım . İlk denemem de herşey yolumda gitti

Ovulasyon testini sabah 10 ile akşam 8 arası yap canım bir saat öncesi sıvı alımını kes ve her gün aynı saatte olmasına dikkat et . İlk idrar asla olmaz .bazıları 2 hatta 3 4 saat sıvı almıyor buna gerek yok ben bu ay öyle yaptım . İlk denemem de herşey yolumda gitti
Tamam canım akşam yemeğinden önce yapacağım haftaya işe gideceğim için gündüz yapamam sıvıya dikkat edeceğim 😚

X