Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çarşamba sabahı doktora gideceğim görüşmek için gebe kalmadan önce bi değerlerime baktırmak istiyorum yapılıyorsa hormon testi de isteyeceğim bunun dışında aklınıza gelen şunu da sor bunu da konuş dediğiniz bişi var mı? tugcekb tugcekb Manukabal Manukabal Deryakckn Deryakckn @iSsra
Dahiliye ye mi kadın doğumamı gidecelsin canım

troidlerine de baktir istersen

gunaydin hanimlaaarr gununuz aydin neseniz bol olsuuunn🌸🌸🌤🌤🍹🍹

Aynen kuzum akşama bi sütlacı hakettim 😁 bu Ovülasyon testine regl bittikten 1 gün sonra başlayıp 2 saat önce sıvı almıyoruz di mi?
adetin duzenliyse yumurtlama takviminden bikac gun once de baslayabilirsin bence. Ben takvimden 3-4 gun once baslamistim. İlk idrarla yapmiyoruz evet 2 saat oncesinden sivi alimini birakiyoruz bi de hergun ayni saatte yaparsan daha iyi olur canim😊

adetin duzenliyse yumurtlama takviminden bikac gun once de baslayabilirsin bence. Ben takvimden 3-4 gun once baslamistim. İlk idrarla yapmiyoruz evet 2 saat oncesinden sivi alimini birakiyoruz bi de hergun ayni saatte yaparsan daha iyi olur canim😊
Tamam kuzum düzenli adetim öyle yapim 🥰 benim pik olduğu gün eşim kesin nöbetçi olur🙄

Back