Evet işte bekliyorum henüz ne zaman düzene giricek onu da bilmiyorum.Hayırlısı olsun inşallah bekleyelim bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet işte bekliyorum henüz ne zaman düzene giricek onu da bilmiyorum.Hayırlısı olsun inşallah bekleyelim bakalım![]()
Ovulasyon testi alıp öle düşünüyorum. Nasıl kullanıldığını bile bilmiyorum gerci ama öğrenirim artık.
Çok tşk ediyorumHayırlısı olsun inşallah bekleyelim bakalım![]()
Adetin 2.ayında düzelirEvet işte bekliyorum henüz ne zaman düzene giricek onu da bilmiyorum.
Ben hemencik düzelir sanıyordum, iyi oldu söylediğiniz =)Adetin 2.ayında düzelir![]()
Ovülasyon testini instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasından al bence. Ben o testlerle 3 kez hamile kaldımOvulasyon testi alıp öle düşünüyorum. Nasıl kullanıldığını bile bilmiyorum gerci ama öğrenirim artık.
Hızlıca güzel haberler alalım inşallahBen hemencik düzelir sanıyordum, iyi oldu söylediğiniz =)
Ayy süper çok sevindim nasıl olduuu nasıl öğrendin belirtiler var mıydıMerhaba canımm. Ben aldım![]()
Bakarım tabi neden olmasınOvülasyon testini instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasından al bence. Ben o testlerle 3 kez hamile kaldım![]()
Aynen kuzum yüzde 1 ihtimal falanAnladım ovülasyonu testle bakıp değerlendiremedin sandım. Değenlendirme olarak düşük ihtimal ama Raabim dilerse olur. Bakalım bende merak ettim. Bişi kalmadı 10 una.
AAAA süpersinnn hayırlı olsun kaç haftalık![]()
Ayy süper çok sevindim nasıl olduuu nasıl öğrendin belirtiler var mıydı![]()
Kimyasaldan sonraki ay mı kaldın kuzum çok sevindim keseyi falan görebildin miSağolun canlarr
5 haftalık sanırım, hiç bilmiyorum o konuları
Göğüs hassasiyeti ve ara ara giren kramplar dışında hiç belirtim yoktu hala da yok![]()
Alınca sorarım kesin
Kimyasaldan sonraki ay mı kaldın kuzum çok sevindim keseyi falan görebildin mi![]()
Çok çok sevindim darısı bizlerin başınaKimyasalı kasım ya da aralık ayında geçirdim canım tam bilemedim şimdi. Hemen peşine olmadı ama 3 ay içinde oldu
Keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı![]()
Çok çok sevindim darısı bizlerin başınabu defa sağlıkla gelsin inşallah
![]()
hamile olarak güncelledim seni o zaman grubun ilk hamilesiinşallahhAllahım her kim istiyorsa en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin
![]()
hamile olarak güncelledim seni o zaman grubun ilk hamilesi![]()