Evet işte bekliyorum henüz ne zaman düzene giricek onu da bilmiyorum.Hayırlısı olsun inşallah bekleyelim bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet işte bekliyorum henüz ne zaman düzene giricek onu da bilmiyorum.Hayırlısı olsun inşallah bekleyelim bakalım
Ovulasyon testi alıp öle düşünüyorum. Nasıl kullanıldığını bile bilmiyorum gerci ama öğrenirim artık.
Çok tşk ediyorumHayırlısı olsun inşallah bekleyelim bakalım
Adetin 2.ayında düzelirEvet işte bekliyorum henüz ne zaman düzene giricek onu da bilmiyorum.
Ben hemencik düzelir sanıyordum, iyi oldu söylediğiniz =)Adetin 2.ayında düzelir
Ovülasyon testini instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasından al bence. Ben o testlerle 3 kez hamile kaldımOvulasyon testi alıp öle düşünüyorum. Nasıl kullanıldığını bile bilmiyorum gerci ama öğrenirim artık.
Hızlıca güzel haberler alalım inşallahBen hemencik düzelir sanıyordum, iyi oldu söylediğiniz =)
Ayy süper çok sevindim nasıl olduuu nasıl öğrendin belirtiler var mıydıMerhaba canımm. Ben aldım
Bakarım tabi neden olmasınOvülasyon testini instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasından al bence. Ben o testlerle 3 kez hamile kaldım
Aynen kuzum yüzde 1 ihtimal falan sanmıyorum ben bu ayı attım çöpe artık korona sağolsunAnladım ovülasyonu testle bakıp değerlendiremedin sandım. Değenlendirme olarak düşük ihtimal ama Raabim dilerse olur. Bakalım bende merak ettim. Bişi kalmadı 10 una.
AAAA süpersinnn hayırlı olsun kaç haftalık
Ayy süper çok sevindim nasıl olduuu nasıl öğrendin belirtiler var mıydı
Kimyasaldan sonraki ay mı kaldın kuzum çok sevindim keseyi falan görebildin miSağolun canlarr
5 haftalık sanırım, hiç bilmiyorum o konuları
Göğüs hassasiyeti ve ara ara giren kramplar dışında hiç belirtim yoktu hala da yok
Alınca sorarım kesin
Kimyasaldan sonraki ay mı kaldın kuzum çok sevindim keseyi falan görebildin mi
miyaww__ canim cok tebrik ederim saglikla al kucagina insallah
Çok çok sevindim darısı bizlerin başına bu defa sağlıkla gelsin inşallahKimyasalı kasım ya da aralık ayında geçirdim canım tam bilemedim şimdi. Hemen peşine olmadı ama 3 ay içinde oldu
Keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı
Çok çok sevindim darısı bizlerin başına bu defa sağlıkla gelsin inşallah
hamile olarak güncelledim seni o zaman grubun ilk hamilesiinşallahh Allahım her kim istiyorsa en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin
hamile olarak güncelledim seni o zaman grubun ilk hamilesi