- 3 Temmuz 2019
- 108
- 143
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım Rabbim hayırlıca evlat nasip etsin hayırlı evlat nasip etsin. Kimyasal gebelik sonrası adet düzeni biraz değişiyor bu ayda rahim dinlenmiş olur denemelere başlarsın üzülme olmadıysa vardır bir hayrHayırlı geceler kızlar aranıza katılabilir miyim Şubat yondan kimyasal gebelik geçirdim ve Mart 29 da adet olmam gerekiyordu olmadım testte yapmadım çünkü hiç belirtimde yoktu ve bugün adet oldum
hoşgeldin canım ben de mart başı kimyasal geçirdim üzülme hakkımızda hayırlısı olsunHayırlı geceler kızlar aranıza katılabilir miyim ☺ Şubat yondan kimyasal gebelik geçirdim ve Mart 29 da adet olmam gerekiyordu olmadım testte yapmadım çünkü hiç belirtimde yoktu ve bugün adet oldum
Günaydın
Günaydın canımgünaydın tatlı anne adayları
Ovül şeklinde bir ürün onu gece son idrardan sonra koyarsan daha faydalı oluyor canımcımBen sabah hastaneye gittim kulağım ağrıdı tıkanıklık açtı doktor şimdi daha iyi bu arada lekelenme başladı bende doktor adet olmam için Cyclo-progynova verdi ben bunu doğum kontrol hapı sanmıştım meğersem değilmiş içinde progestan varmış hormon ilacı insanlar hamile kalmak içinde kullanıyormuş bunu doktora kanama başladı yazdım whatsap tan 8.gün bugün kullanmaya devam et 21 gün dedi
cok ilgincArkadaşım 9 ay adet oldu canım var öyle bir şey ✔
Valla bencede ama oluyor işte vücut yapıyorcok ilginc
gunaydiiinn
geçmiş olsun canım, ilaç gebe kalmana katkı sağlar inşallahBen sabah hastaneye gittim kulağım ağrıdı tıkanıklık açtı doktor şimdi daha iyi ☺☺☺ bu arada lekelenme başladı bende doktor adet olmam için Cyclo-progynova verdi ben bunu doğum kontrol hapı sanmıştım meğersem değilmiş içinde progestan varmış hormon ilacı insanlar hamile kalmak içinde kullanıyormuş bunu doktora kanama başladı yazdım whatsap tan 8.gün bugün kullanmaya devam et 21 gün dedi
Yutuyorum ben onu alttanmı koymak gerekliydiOvül şeklinde bir ürün onu gece son idrardan sonra koyarsan daha faydalı oluyor canımcım
İnşaallahgeçmiş olsun canım, ilaç gebe kalmana katkı sağlar inşallah
günaydın cnm
Ben sabah hastaneye gittim kulağım ağrıdı tıkanıklık açtı doktor şimdi daha iyi bu arada lekelenme başladı bende doktor adet olmam için Cyclo-progynova verdi ben bunu doğum kontrol hapı sanmıştım meğersem değilmiş içinde progestan varmış hormon ilacı insanlar hamile kalmak içinde kullanıyormuş bunu doktora kanama başladı yazdım whatsap tan 8.gün bugün kullanmaya devam et 21 gün dedi
Yutuyorum ben onu alttanmı koymak gerekliydi
Yok yok dur cyno floor ile karıştırmışım kafa gitti direk tablet bu kuzum özür dilerimBen sabah hastaneye gittim kulağım ağrıdı tıkanıklık açtı doktor şimdi daha iyi bu arada lekelenme başladı bende doktor adet olmam için Cyclo-progynova verdi ben bunu doğum kontrol hapı sanmıştım meğersem değilmiş içinde progestan varmış hormon ilacı insanlar hamile kalmak içinde kullanıyormuş bunu doktora kanama başladı yazdım whatsap tan 8.gün bugün kullanmaya devam et 21 gün dedi
Yutuyorum ben onu alttanmı koymak gerekliydi
Yanlış kullandım sandımYok yok dur cyno floor ile karıştırmışım kafa gitti direk tablet bu kuzum özür dilerim