Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet senin baya yakın canım ama tam kırmızı olmasını bekle ikiside aynı renk olsun spermler 2 günde bir yenileniyormuş onun için tam kırmızı iken tam sağlıklı spermler gider 🤲🤲🤲
aynen bende oyle dusundum 1 gun daha bekleyim

Eskime değilde sipermiyogram raporunda ilişki diyeti öneriliyor yani sağlıklı sperm sayısı için 4gün ilişki yasaklanıyor bizimkinde öyle olmuştu sonra araştırdım 2 günde bir sperm kalitesi artıyor
Hadi ya o zaman yumurtlamayı görünce o gün ve üstüne gelen 4 gün ilişki yanlış bi durum öyleyse 😔😣

Hadi ya o zaman yumurtlamayı görünce o gün ve üstüne gelen 4 gün ilişki yanlış bi durum öyleyse 😔😣
Bence öyle ama öyle öneriyor herkes ovulasyon takibi yapanlar bence ilk kırmızı yı görünce yapmalı sonra birgün bekleyip ertesi gün yapmalı 2 günde bir ideal ben öyle yaparak iki kez hamile kaldım

Bence öyle ama öyle öneriyor herkes ovulasyon takibi yapanlar bence ilk kırmızı yı görünce yapmalı sonra birgün bekleyip ertesi gün yapmalı 2 günde bir ideal ben öyle yaparak iki kez hamile kaldım
Ayy bana da Ovülasyon testi aldıracaksınız 😂 ben bunları bilmiyordum valla

Bende ovülasyona kadar gün aşırı ovülasyon ve sonrası 4 gün ilişki ile kaldım 2 sinde. 1 tanesi alakasız zamanda alakasız tarihte oldu 🥰💜✔️☕

Ayy bana da Ovülasyon testi aldıracaksınız 😂 ben bunları bilmiyordum valla
Al bence ben yazın aldım son 2 gebeliğino testle yakaladım testde ovulasyon görünüyordu takvimde daha 3 gün var diyordu her ay aynı ara
Ayy bana da Ov
Bende ovülasyona kadar gün aşırı ovülasyon ve sonrası 4 gün ilişki ile kaldım 2 sinde. 1 tanesi alakasız zamanda alakasız tarihte oldu 🥰💜✔️☕
Geç döllenme veya erken döllenme olayı var birde ondan değişik olmuştur ☺️

Ay alayım bari bak şimdi ben de pimpirik oldum🤯 önümüzdeki ay Ovülasyon la denerim Manukabal Manukabal senin önerdiğin sayfa neydi kaç test oluyor içinde Deryakckn Deryakckn sen hangi marka kullandın canım
Bir gebenin günlüğü canım instagramdan takip et orda numarası var onlar adet ve fiyatları söylüyor sen tercihine göre alıyorsun 🤲🏽💜🥰

Kızlar sesiniz çıkmıyor neler yapıyorsunuz gebelik haberi alan var mı🥰 Mechulzaman Mechulzaman Ucanbilge Ucanbilge @sunsea @Sur-es @Turkuazkizz @miyaww__ @Meryemcez

Burdayımm :))
Nihayet ameliyattan sonra
Daha önce düzenli miydi canım reglin ben de Kimyasaldan sonra ilk regli yaşayacağım ayın 10 u görünüyor ama bakalım gecikme olacak mı merak ediyorum🤔

Burdayımmm :KK36:
nihayet ameliyattan sonraki 33. Günümde regl oldum.
Yalnız epey ağır bir pms ( sinirsel açıdan ) geçirdim ve reglimde ağrılı oldu epey :KK14:
Nisanı da devirdik mi inşallah diyorum şu korona muhabbetleri biterde , mayısta bi rahim filmi çektiririm. Allahım inşallah sol tüp açıktır mayıstan itibaren denemelere devam ederiz yumurta takibiyle diyorum.
Öyle işte ittirip kaktırmaca :)
Umut fakirin ekmeği:KK37::KK37:

X