Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bu ay hamile kalcakmisim gibi cok icime doguyor. Bu sabah uyandim icimde oyle bi his vardi dun ovu. testine basladim onun etkisi miydi yoksa gercek bi his mi bilemiyorum

Ya bu ay hamile kalcakmisim gibi cok icime doguyor. Bu sabah uyandim icimde oyle bi his vardi dun ovu. testine basladim onun etkisi miydi yoksa gercek bi his mi bilemiyorum
İnsanın içine doğuyor bence şubat ayında benim de içim içime sığmıyordu Ovülasyon takibi sık ilişki ile kalırsın bence kuzum 🙏 hormon çizgisi belirginleşmeye başladığı an es geçmeden çalışmalara başlayın o 3 4 günü çok iyi değerlendirmek gerekiyor.

İnsanın içine doğuyor bence şubat ayında benim de içim içime sığmıyordu Ovülasyon takibi sık ilişki ile kalırsın bence kuzum 🙏 hormon çizgisi belirginleşmeye başladığı an es geçmeden çalışmalara başlayın o 3 4 günü çok iyi değerlendirmek gerekiyor.
bugun boyle cikti daha pik degil ama yarin olabilir
FC463B8C-1B1C-41B3-99A0-3325AECE80C9.jpeg

Bence sen bugünleri de değerlendir ne kadar çok sperm o kadar çok ihtimal 😂 vücutta 3 güne kadar yaşıyor ya belki yumurtlamadaki ilişkide sperm tutunamıcak ama öncesinde tutunan bi sperm varsa onun döllenme şansı da var 😂
ya bende 1 gun daha bekleyimde spermler kaliteli olsun diye dusundum yarin degerlendirmeye baslicam 3-4 gun degerlendiririm sonra

X