- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
ayagini surusun insallah pespese isimlerimiz guncellensin miyaww__hamile olarak güncelledim seni o zaman grubun ilk hamilesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayagini surusun insallah pespese isimlerimiz guncellensin miyaww__hamile olarak güncelledim seni o zaman grubun ilk hamilesi
olsun totem yapalımKızz kalp atışını duyaydık bi
ayagini surusun insallah pespese isimlerimiz guncellensin miyaww__
olsun totem yapalım
Ayy biz hamile kalalım da suçlusu sen ol yeter kiAayy bişey diyim mi ayağımda uğurludur ha çok gelir başıma böyle şeyler patır patır kalırsanız hamile, kendime hemen pay çıkarırım baştan diyim
Ee hamile kalmak öyle kolay değil madem kaldın bize uğur olmak zorundasınTotemlerine beni alet ediyor hatuna bak hatuna
Ayy biz hamile kalalım da suçlusu sen ol yeter ki❤
Ee hamile kalmak öyle kolay değil madem kaldın bize uğur olmak zorundasın
Amiiiin inşallah hepiniz için dua edeceğim bu akşamAllahın izniyle hepinizinkini duyucaz insallah şu mübarek günde dua edelim birbirimize sizde bana dua edin kalp atışı duyayım.
sonra sizin tatlı streslerinize şahit olalım hcgdir kesedir kalp tir
BendeeeeeAmiiiin inşallah hepiniz için dua edeceğim bu akşam
hadi insallahAayy bişey diyim mi ayağımda uğurludur ha çok gelir başıma böyle şeyler patır patır kalırsanız hamile, kendime hemen pay çıkarırım baştan diyim
RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI VE HAYIRLICA DOLMA BACAKLI PONÇİKLER NASİP ETSİN İNŞALLAH
İnsanın içine doğuyor bence şubat ayında benim de içim içime sığmıyordu Ovülasyon takibi sık ilişki ile kalırsın bence kuzum hormon çizgisi belirginleşmeye başladığı an es geçmeden çalışmalara başlayın o 3 4 günü çok iyi değerlendirmek gerekiyor.Ya bu ay hamile kalcakmisim gibi cok icime doguyor. Bu sabah uyandim icimde oyle bi his vardi dun ovu. testine basladim onun etkisi miydi yoksa gercek bi his mi bilemiyorum
bugun boyle cikti daha pik degil ama yarin olabilirİnsanın içine doğuyor bence şubat ayında benim de içim içime sığmıyordu Ovülasyon takibi sık ilişki ile kalırsın bence kuzum hormon çizgisi belirginleşmeye başladığı an es geçmeden çalışmalara başlayın o 3 4 günü çok iyi değerlendirmek gerekiyor.
Yarın en geç ertesi gün pik olur pik olduğu gün ve ertesi 4 günü degerlendirceksiniz canımbugun boyle cikti daha pik degil ama yarin olabilir
Eki Görüntüle 2615877
aynen canimYarın en geç ertesi gün pik olur pik olduğu gün ve ertesi 4 günü degerlendirceksiniz canım
bugun boyle cikti daha pik degil ama yarin olabilir
Eki Görüntüle 2615877
Bence sen bugünleri de değerlendir ne kadar çok sperm o kadar çok ihtimal vücutta 3 güne kadar yaşıyor ya belki yumurtlamadaki ilişkide sperm tutunamıcak ama öncesinde tutunan bi sperm varsa onun döllenme şansı da varYarın en geç ertesi gün pik olur pik olduğu gün ve ertesi 4 günü degerlendirceksiniz canım
ya bende 1 gun daha bekleyimde spermler kaliteli olsun diye dusundum yarin degerlendirmeye baslicam 3-4 gun degerlendiririm sonraBence sen bugünleri de değerlendir ne kadar çok sperm o kadar çok ihtimal vücutta 3 güne kadar yaşıyor ya belki yumurtlamadaki ilişkide sperm tutunamıcak ama öncesinde tutunan bi sperm varsa onun döllenme şansı da var