- 9 Mart 2020
- 359
- 766
- 33
Benim kimyasal gebelik kanamam beklenen regl tarihimden 5 gün sonra başladı ve bugün itibari ile bitti.Hamileliği çok erken öğrendiğim için henüz ailelerimize söylememiştik bu yüzden sadece eşim ve ben biliyorduk durumu. Ne kadar kötü olsam da o süreçte aileme bir şey söylemedim üzülmelerini istemediğim için. Doktorum da bu süreci 10 kadından 6 sı yaşıyor bilinç düzeyi yüksek olan kişiler farkına varıyor bunu düşükten sayma bile reglin bitince korunmadan devam edebilirsin dedi. Folik asite devam etmemi söyledi şuan onun dışında herhangi bir ilaç içmiyorum ama aspirin içmemi söyleyen bir arkadaş olmuştu başka bir topic te içsem mi kararsızım kanı sulandırıyormuş kendisi o şekilde hamile kalmış. Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi? Kanamam bitti ve yenilenmiş hissediyorum Yeniden başlayabilirim ve her şey çok güzel olacak inanıyorum. Geç olsun güç olmasın.
Allah korusun düşük olurken sağ kasığım çok ağrıdı dış gebelik diye çok korktum allah tan değildi kimyasal olana razıyımKimyasal ile dış gebelik arasında hiç alaka yok kuzum. Kimyasal aslında her kadının her ay yaşadığı ama dış gebelik resmen kişiye özel. 1.si polikistik over hastalarında çok oluyor. 2.si tüp herhangi bir sebepten tıkalı yapışık vs ise oluyor. Allah kimseye yaşatmasın kadın ölümlerinin %90sebebi dış gebelik demişti doktorum bana
Benimde 24 mart inşallah olumlu olur sonucumuz
Aynen canım , Allah’ a şükür. Tabiki üzülür insan, kayıp sonuçta...ama dış gebelik daha uzun, daha acılı ve sonuçları daha ağır oluyor.Allah korusun düşük olurken sağ kasığım çok ağrıdı dış gebelik diye çok korktum allah tan değildi kimyasal olana razıyım
Folatactive kullanıyordum ama pıhtılama sorunu olanlar folikasiti metil formatta kullanmak gerekiyormuş ondan osende 2m aldımHepsi aynı şeyi söylüyor canım kimyasal için düşük kategorisinden saymıyoruz diyorlarben de coraspin alacağım bugün folik asit olarak ne kullanıyorsun ben folbiol içiyorum yaklaşık 3 aydır
Benim kimyasal gebelik kanamam beklenen regl tarihimden 5 gün sonra başladı ve bugün itibari ile bitti.Hamileliği çok erken öğrendiğim için henüz ailelerimize söylememiştik bu yüzden sadece eşim ve ben biliyorduk durumu. Ne kadar kötü olsam da o süreçte aileme bir şey söylemedim üzülmelerini istemediğim için. Doktorum da bu süreci 10 kadından 6 sı yaşıyor bilinç düzeyi yüksek olan kişiler farkına varıyor bunu düşükten sayma bile reglin bitince korunmadan devam edebilirsin dedi. Folik asite devam etmemi söyledi şuan onun dışında herhangi bir ilaç içmiyorum ama aspirin içmemi söyleyen bir arkadaş olmuştu başka bir topic te içsem mi kararsızım kanı sulandırıyormuş kendisi o şekilde hamile kalmış. Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi? Kanamam bitti ve yenilenmiş hissediyorum Yeniden başlayabilirim ve her şey çok güzel olacak inanıyorum. Geç olsun güç olmasın.
Çok teşekkür ederim canım benimmanukabal yaşadığın her şey için çok çok çok geçmiş olsun... ne kadar güçlü bir kadınsın maşallah
bir kadına annelik duygusundan başka hiçbir şey bu acıyı çektiremezdi herhalde. Her şeye rağmen yeniden ve yeniden buradayız..
Bata birşey kalmamış birlikte bekeleyelim güzel haberini
Ne güzel bir sözmüşçok geçmiş olsun arkadaşım.. Allah tekrarından saklasın, sağlıklısını, iyisini güzelini nasip etsin inşallah bir dahakine..
Kimyasal gebelik için buralarda diyorlarki bebek kardeşine yer hazırladı. Rahim bir kez böyle tutunca sonraki daha kolay oluyormuş❤ Sağlıkla inşallah
Benimki baya geniş yer hazırladı 4 tane 4 düz mü olacakNe güzel bir sözmüşinşallah öyle olur hemen gelir bebeğim birbirimize dua edelim
Ah keşkee tek seferde oluverseBenimki baya geniş yer hazırladı 4 tane 4 düz mü olacak
Ben şimdi brokoli kürü yapıyorum tüpleri genişletiyormuş. İyileşme sürecinde geniş geniş iyikeşsin gibi bi hayalim var.Ah keşkee tek seferde oluversecanım coraspin kullandın mı sen ben bugün alıcam bi de promotil women diye bişi varmış onu araştırcam yumurtalık kalitesini artırıyormuş
Hayır canım yapayım ben de tarifi nasılmışBen şimdi brokoli kürü yapıyorum tüpleri genişletiyormuş. İyileşme sürecinde geniş geniş iyikeşsin gibi bi hayalim var.
Sigara bırakma tedavisine başladım. Hayatımdan bu psiliğide söküp atıcam inşallah.
21 gün brokoli kürü tüpler için sonra arkasından soğan kürü yapıcam rahim, tüpler temizlensin diye. Sonrada bak+tarçın+çörekotu kürüne başlayacağım kaliteli yumurta üretimi için.
Sen denedin mi bal tarçın çörekotunu?
çok güzel sonuçlar alanlar var.
Evet benim corasprin kadın doğum doktoru dedi kullanıyorum folikasit b12 çinko kullanıyorum prowomen aldım eşime de promenk aldık biraz pahalı ama işe yarar inşallah 2 ay kullancaz 370tl ya aldım 2 sini 1 aylık kullanımlıkAh keşkee tek seferde oluversecanım coraspin kullandın mı sen ben bugün alıcam bi de promotil women diye bişi varmış onu araştırcam yumurtalık kalitesini artırıyormuş
Soğan ben hiç yiyemiyorumHayır canım yapayım ben de tarifi nasılmışbu arada sigarayı bırakma kararın çok iyi olmuş tüm organlara zararı var
Ben de şu bal çörek otu tarçını denicem canım sen de dene bakalım onuSoğan ben hiç yiyemiyorumyemeklere bütün atıp suyu çıktıktan sonra geri alıyorum benim sorun posası suyunda sıkıntı yok yapabilsem aslında bana tavsiye eden çok oldu
Bu arada Maydonoz suyu da çok faydalıymış yumurtalıklardaki enfeksiyonu atıyormuşSoğan ben hiç yiyemiyorumyemeklere bütün atıp suyu çıktıktan sonra geri alıyorum benim sorun posası suyunda sıkıntı yok yapabilsem aslında bana tavsiye eden çok oldu
Hmm onu yapabilirim ama onun adet söktürücü özelliği var hamile kaldığın gibi bırakmalı yoksa düşük olabilirBu arada Maydonoz suyu da çok faydalıymış yumurtalıklardaki enfeksiyonu atıyormuş
Evet maydonuzu sütle kaynatıp buharına oturuyorlar içi temizlemek için bunuda denemeden önceki son reglimden önce planlıyorum.Bu arada Maydonoz suyu da çok faydalıymış yumurtalıklardaki enfeksiyonu atıyormuş
Canım böyle temizleyici şeyleri hamile olma ihtimalin varken yapmamak lazım. Dediğin gibi riskli.Hmm onu yapabilirim ama onun adet söktürücü özelliği var hamile kaldığın gibi bırakmalı yoksa düşük olabilir
Olabilir canım bizim bi komşumuz 1 sene denedi çocuğu olmadı sonra Maydonoz suyu içip Maydonoz suyunun buharına oturdu ertesi ay hamile kalmışştı çok duydum böyle ama kendim denemedimHmm onu yapabilirim ama onun adet söktürücü özelliği var hamile kaldığın gibi bırakmalı yoksa düşük olabilir