Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kan sulandırılınca daha kolay mı hamile kalınıyormuş ben tam anlamadım canım

Allah korusun düşük olurken sağ kasığım çok ağrıdı dış gebelik diye çok korktum allah tan değildi kimyasal olana razıyım

Benimde 24 mart inşallah olumlu olur sonucumuz

manukabal yaşadığın her şey için çok çok çok geçmiş olsun... ne kadar güçlü bir kadınsın maşallah
bir kadına annelik duygusundan başka hiçbir şey bu acıyı çektiremezdi herhalde. Her şeye rağmen yeniden ve yeniden buradayız..
Bata birşey kalmamış birlikte bekeleyelim güzel haberini

Allah korusun düşük olurken sağ kasığım çok ağrıdı dış gebelik diye çok korktum allah tan değildi kimyasal olana razıyım
Aynen canım , Allah’ a şükür. Tabiki üzülür insan, kayıp sonuçta...ama dış gebelik daha uzun, daha acılı ve sonuçları daha ağır oluyor.
Allah tekrarından saklasın..

Hepsi aynı şeyi söylüyor canım kimyasal için düşük kategorisinden saymıyoruz diyorlar ben de coraspin alacağım bugün folik asit olarak ne kullanıyorsun ben folbiol içiyorum yaklaşık 3 aydır
Folatactive kullanıyordum ama pıhtılama sorunu olanlar folikasiti metil formatta kullanmak gerekiyormuş ondan osende 2m aldım

çok geçmiş olsun arkadaşım.. Allah tekrarından saklasın, sağlıklısını, iyisini güzelini nasip etsin inşallah bir dahakine..
Kimyasal gebelik için buralarda diyorlarki bebek kardeşine yer hazırladı. Rahim bir kez böyle tutunca sonraki daha kolay oluyormuş Sağlıkla inşallah

Çok teşekkür ederim canım benim bekleyelim aynen inşallah rabbim hiç birimizin kucagını boş bırakmaz

Ne güzel bir sözmüş inşallah öyle olur hemen gelir bebeğim birbirimize dua edelim

Benimki baya geniş yer hazırladı 4 tane 4 düz mü olacak
Ah keşkee tek seferde oluverse canım coraspin kullandın mı sen ben bugün alıcam bi de promotil women diye bişi varmış onu araştırcam yumurtalık kalitesini artırıyormuş

Ah keşkee tek seferde oluverse canım coraspin kullandın mı sen ben bugün alıcam bi de promotil women diye bişi varmış onu araştırcam yumurtalık kalitesini artırıyormuş
Ben şimdi brokoli kürü yapıyorum tüpleri genişletiyormuş. İyileşme sürecinde geniş geniş iyikeşsin gibi bi hayalim var.
Sigara bırakma tedavisine başladım. Hayatımdan bu psiliğide söküp atıcam inşallah.
21 gün brokoli kürü tüpler için sonra arkasından soğan kürü yapıcam rahim, tüpler temizlensin diye. Sonrada bak+tarçın+çörekotu kürüne başlayacağım kaliteli yumurta üretimi için.
Sen denedin mi bal tarçın çörekotunu?
çok güzel sonuçlar alanlar var.

Hayır canım yapayım ben de tarifi nasılmış bu arada sigarayı bırakma kararın çok iyi olmuş tüm organlara zararı var

Evet benim corasprin kadın doğum doktoru dedi kullanıyorum folikasit b12 çinko kullanıyorum prowomen aldım eşime de promenk aldık biraz pahalı ama işe yarar inşallah 2 ay kullancaz 370tl ya aldım 2 sini 1 aylık kullanımlık

Hayır canım yapayım ben de tarifi nasılmış bu arada sigarayı bırakma kararın çok iyi olmuş tüm organlara zararı var
Soğan ben hiç yiyemiyorum yemeklere bütün atıp suyu çıktıktan sonra geri alıyorum benim sorun posası suyunda sıkıntı yok yapabilsem aslında bana tavsiye eden çok oldu

Soğan ben hiç yiyemiyorum yemeklere bütün atıp suyu çıktıktan sonra geri alıyorum benim sorun posası suyunda sıkıntı yok yapabilsem aslında bana tavsiye eden çok oldu
Ben de şu bal çörek otu tarçını denicem canım sen de dene bakalım onu

Bu arada Maydonoz suyu da çok faydalıymış yumurtalıklardaki enfeksiyonu atıyormuş

Hmm onu yapabilirim ama onun adet söktürücü özelliği var hamile kaldığın gibi bırakmalı yoksa düşük olabilir
Canım böyle temizleyici şeyleri hamile olma ihtimalin varken yapmamak lazım. Dediğin gibi riskli.
Ben yapacağım cünkü ameliyat sebebiyle her halükarda 3 ay korunmamız gerek. Bu üç ayı değerlendirmek amaçlı yapacağım.

Hmm onu yapabilirim ama onun adet söktürücü özelliği var hamile kaldığın gibi bırakmalı yoksa düşük olabilir
Olabilir canım bizim bi komşumuz 1 sene denedi çocuğu olmadı sonra Maydonoz suyu içip Maydonoz suyunun buharına oturdu ertesi ay hamile kalmışştı çok duydum böyle ama kendim denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…